Kris194 5 130 Opublikowano wczoraj o 20:14 Opublikowano wczoraj o 20:14 K15X nie ma litości, jak nie Kasprzyk z zarzutami to Bartoszewski z pozytywną opinią komisji o uchylenie immunitetu i to wszystko w ciągu jednego dnia
Klakier1984 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 14 godzin temu, Kris194 napisał(a): K15X nie ma litości, Taaa DT do spółki z Żurkiem -ponurzy żniwiarze
Suchy211 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 23 godziny temu, Kris194 napisał(a): K15X nie ma litości, jak nie Kasprzyk z zarzutami to Bartoszewski z pozytywną opinią komisji o uchylenie immunitetu i to wszystko w ciągu jednego dnia Wiesz co? Tak się zastanawiam. Czy taka postawa da im więcej głosów? Czy postawa PiS, gdzie swoich nie ruszają i przez to do utraty władzy "nie ma afer" z tym związanych.
8V32 PcLab Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja myślę że jest to przekalkulowane, bo jednak to są inne elektoraty pis i koalicji
ptys Opublikowano 55 minut temu Opublikowano 55 minut temu 2 godziny temu, Suchy211 napisał(a): Wiesz co? Tak się zastanawiam. Czy taka postawa da im więcej głosów? Czy postawa PiS, gdzie swoich nie ruszają i przez to do utraty władzy "nie ma afer" z tym związanych. dla mnie Teofil to oślizgły, ohydny typ, klaskam każdemu kto mu zaszkodzi i usunie z polityki, najlepiej jakby ktoś go odesłał razem z ambasadorem Izraela do Jerozolimy (bilet w jedną stronę bez prawa powrotu)
nozownikzberlina Opublikowano 7 minut temu Opublikowano 7 minut temu (edytowane) https://www.nfz.gov.pl/aktualnosci/aktualnosci-centrali/komunikat-narodowego-funduszu-zdrowia-dotyczacy-naruszenia-ochrony-danych-osobowych,9027.html to niezłe państwo z dykty XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytat Na skutek nieuprawnionego uzyskania dostępu do danych, uzyskano z tego systemu dane osobowe ok. 11 mln 100 tys rząd Tuska ukrywał to przez 2 lata x D Edytowane 6 minut temu przez nozownikzberlina
Rekomendowane odpowiedzi