Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiesz, że taka jest formuła  konferencji? Są pawilony narodowe i tam są flagi tych narodów i Ukrainy, jest część oficjalna i tam są flagi wszystkich państw.

Ostatni mój post w tej sprawie, tyle lat szkoły nie dało rady, to  ja czasu nie będę tracił, takie same bzdury jak z powodzianami, czy czymkolwiek ze spamu który wrzucisz

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, LeBomB napisał(a):

Dobra, to teraz pytanie tak z ciekawości. Na dole masz zdjęcia dwóch par. W każdej z nich jedna z osób to osoba transpłciowa czyli taka, której tożsamość płciowa, ekspresja płciowa i/lub zachowania różnią się od tych kulturowo związanych z płcią, do której zostały przypisane w momencie urodzenia. W obu przypadkach pokazanych na poniższych zdjęciach te osoby nie przeszły pełnego procesu zmiany płci zachowując kobiece narządy płciowe, co sprawiło, że te osoby urodziły dzieci wyglądając już tak jak na poniższych zdjęciach. 

Ciekawi mnie czy potrafisz wskazać na poniższych zdjęciach które to osoby transpłciowe bez wyszukiwania tych zdjęć w sieci, a po prostu oceniając po wylgądzie? Czyli napisać zdjęcie nr 1 uważasz że to osoba z lewej/prawej i to samo do zdjęcia nr 2. 

Zdjęcie nr 1

image.png.dd807b243e3189e79497bba1a9699210.png

Zdjęcie nr 2

image.png.e6b481b7ddf5c1f5093946f06dd40e01.png

Nie chcę się bawić w takie chore zabawy. To są ludzie psychicznie chorzy i tyle w temacie.

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, LeBomB napisał(a):

@Pitt_34 A przejrzałeś chociaż zdjęcia z twita który wrzucił @Winter? Z resztą on sam chyba ich nie przejrzał :E 

image.thumb.png.5afb2bc89e2d4fe3788bd05754481d32.png

Spotkanie odbyło się w pawilonie brytyjskim, zatem wszystko jest jak najbardziej zgodne z tym co napisał @SylwesterI.

Nie, nie jest. Pawilon owszem brytyjski, ale to jest przedstawiciel polskich władz. Jeśli naprawdę nie widzisz tutaj problemu to szkoda z tobą w ogóle dyskutować.

1 godzinę temu, Kris194 napisał(a):

Ale wy macie wzmożenie na punkcie tej flagi. Polska musi być w sercu, nie wystarczy, że będzie na sztandarach.

A ludzie na Zachodzie się uśmiechają fo siebie. Litości. 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 11.11.2024 o 23:02, SylwesterI. napisał(a):

Było? :lol2:

jest nadal:

niektórzy wciąż myślą, że znajomość języka i fach w ręku to zbyt wysokie wymagania

Bo przecież każdy człowiek musi mieć fach w ręku.Tylko co wtedy z zawodami niższego szczebla?Dlaczego się ze mnie wyśmiewasz,że próbuje cokolwiek ruszyć ze swoim życiem?Jakaś próba dowartościowania siebie?

Dlaczego zaraz zakładasz,że za granice bez języka to patologia?W tamtym poście praktycznie porównałeś mnie do gości z Indii i innych krajów trzeciego świata. :E

Mój wuja wyjechał w wieku 45lat za granicę,robi na magazynach,w weekendy często dorabia sobie jako kierowca i jest w stanie utrzymać tam siebie i wysyłać pieniądze do rodziny w Polsce. I UWAGA,pracuje w Niemczech. Nie znając języka Niemieckiego i angielskiego.

Wywodzę się z małej (1500 osobowej wioski),gdzie większość aktywnych zawodowo wyjechała za granicę i jakoś nie widzę,żeby wracali do Polski.

Opublikowano

@Camis

Nie podoba mi się narracja RFK, że wszystkie szczepionki są złe. Można to łatwo i szybko zweryfikować, bo kiedy szczepionki zostały wprowadzone do obrotu to śmiertelność drastycznie spadła. Tutaj nie będę go bronił, bo koleś nie ma racji.

Natomiast w przypadku COVIDu sprawa już nie jest taka zero-jedynkowa. Wszyscy byliśmy ofiarami ekspertymentu medycznego. W dodatku nie wiadomo jakie będą konsekwencje szczypawki w okresie 10-20 lat.