Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Totek · Opublikowano
Co do sprzętów garażowych, macie jakąś sprawdzoną szlifierkę kątową z regulacją obrotów na tarcze 125mm?? Nie za miliony monet oczywiście. Do tej pory miałem biedronkowe niteo 1250w ale już wymiekła po kilku latach i nie opłaca się tego robić, Bosch 750w ale padła przekładnia, kolejny Bosch który poddał się po 20 latach ale nie ma części już do niego. Co do prac to typowe majsterkowanie, cięcie, czasami jakieś szlifowanie po pół godziny w ciągu. -
Przez Roman_PCMR · Opublikowano
Troszke zle porownanie. Jezeli bys mial do wyboru Maybacha, wrotki albo hulajnoge i stac cie na Maybacha to bierzesz M. 5090 to duzo skok jakosciowy vs 5080 -
Przez tgolik · Opublikowano
Ja tam wolę grać w fajną grę tak długo, jak długo sprawia mi to przyjemność, niż testować dziesiątki średniaków. Nie dziwią mnie setki godzin w Wieśku czy Cyberpunku. Niektórzy nawet w RDR 2 wykręcają ponad tysiąc godzin (np. UV ostatnio się pochwalił na streamie). I do W3 i do CP łatwo jest wrócić i pobiegać po świecie przez kwadrans czy godzinkę, bez zobowiązań. -
Przez maxbit · Opublikowano
Tablet Samsung + ETUI + Klawiatura S6 Lite model 2022 - SM-P619 Szary LTE 4G JESZCZE NA GWARANCJI POŁ ROKU (zakup koniec czerwca 2023) 4GB ramu pamięć 64 GB rozszerzalna Kartą Micro SD Oczywiście WiFi BT GPSy i takie tam Stan Idealny W komplecie ETUI + Klawiatura BT + Pudełko Cena : 830 PLN - allegro lub OLX
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi