Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Inteligentny to ty jesteś, ale “inaczej”.

Potwierdzam, stesknilem sie za nim i wyrazilem zaniepokojenie, a dla niego od razu oznacza to ze jestem homo xD Kazdy post interpretuje po swojemu, dopowiada sobie, a jak koncza sie argumenty to tylko ublizanko. Ale od nadpolaczka trudno oczekiwac czegos wiecej niz wyzwiska.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Lock11 napisał(a):

Nie ma czegoś takiego, jak już to Trzaskowski byłby bardziej "neutralny" bo jestem przekonany, że w przeciwieństwie do Dudy pozwalałby przeciwnemu obozowi zdecydowanie bardziej "normalnie" rządzić nie wetując wszystkiego jak leci,

Zgadzam się. Mnie najbardziej zabolało weto dotyczące ustawy o aborcjii i związkach partnerskich, nie chciał też podpisać ustawy o podniesieniu kwoty wolnej od podatku Jeszcze kilka razy rzucił kłody pod nogi ekipie rządzącej tylko nie mogę sobie przypomnieć w jakich tematach :E

Edytowane przez Klakier1984
  • Like 1
Opublikowano

Nie, no nie udawajmy że Trzaskowski będzie neutralny :E 

Bedzie klepał ustawy koalicji jak leci, bo to chłop bezjajeczny. 

Ale jeśli alternatywą jest facet z powiązaniami ze środowiskiem neonazistów i bandytów, to jak można nie głosować na niego?

ovzywoscie - dla takich jak Umpero, te jego powiązania są bez znaczenia, bo to zindoktrynowany ignorant. 

Ale normalni ludzie jednak powinni się zastanowić czy chcą żeby w pałacu prezydenckim rezydował kolejny kumpel bandytów.

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ale normalni ludzie jednak powinni się zastanowić czy chcą żeby w pałacu prezydenckim rezydował kolejny kumpel bandytów.

Może będzie cud i na ostatniej prostej pojawi się jakiś bezpartyjny mąż stanu z prawdziwego zdarzenia ;) ?

• Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Klakier1984 napisał(a):

Może będzie cud i na ostatniej prostej pojawi się jakiś bezpartyjny mąż stanu z prawdziwego zdarzenia ;) ?

Na Andrzejczaka glos bym oddal.

Teraz, GordonLameman napisał(a):

Dobra, to startuje :E 

O Panie :gordon:

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

@Pitt_34

zapraszam do dyskusji. Jeśli Cię stać na to, intelektualnie :) 

Z kim z Tobą ? Wystarczy , że czytam te Twoje i nie tylko wypociny z kosmosu i mam ubaw po pachy 😂 „Powiązania z neonazistami i bandytami „ siła propagandy i kłamstw jednak jest nieoceniona, słabe umysły albo inteligentni inaczej łyknął 😂 a sporo ich jest jak widać w tym ściek….u 13 grudnia.

Opublikowano
19 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Według Ciebie nie ma róznicy w tym jak działa Republika vs to jak działa TVN?

To chcesz powiedzieć? 

Republika propaguje bezczelne kłamstwa. Z kolei techniki TVN zostały już dawno przeanalizowane i działa od lat na zasadzie manipulacji i zadawaniu pytań oraz stawianiu jednocześnie tez w taki jednoznaczny sposób aby przekaz propagandowy do nich dotarł. Jaki ktoś dokładnie wie jak to dziala to zauważy że ze schemat się powtarza za każdym razem

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Klakier1984 napisał(a):

bezpartyjny /mąż stanu/ z prawdziwego zdarzenia - którego wyrazu nie rozumiesz ?? ;) :E

Tak poważniej to w zasadzie naklepać te 100 tyś podpisów i droga wolna ;)

Nie ma szans. Prezydent za mało zarabia :E 

Godzinę temu, Pitt_34 napisał(a):

Z kim z Tobą ? Wystarczy , że czytam te Twoje i nie tylko wypociny z kosmosu i mam ubaw po pachy 😂

Masz ubaw, bo ich nie rozumiesz? :) 

Godzinę temu, Pitt_34 napisał(a):

„Powiązania z neonazistami i bandytami „ siła propagandy i kłamstw jednak jest nieoceniona, słabe umysły albo inteligentni inaczej łyknął 😂 a sporo ich jest jak widać w tym ściek….u 13 grudnia.

Znajomość Nawrockiego z Wielkim Buu to kłamstwo? Treść raportu, zawarte w nim zdjęcia to kłamstwa i proapganda?

Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy tak mocno wierzą w Partię, że wyzbywają się godności i rozumu, aby tylko nie zachwiać swoją wiarą w Partię. To robisz Ty.

masz zdjęcia, wypowiedzi, dowody z insta i FB. I co? Nic. Nawrocki to kryształowy człowiek. Kolejny. 

To jest nie tylko żenujące, ale doskonale udowadnia kim jesteś - partyjnym plemieńcem, który będzie wielbił kaczyńskiego/nawrockiego nawet jak mu naszczają prosto w twarz. 

I nie dziwię Ci się, że nie włączasz się do dyskusji. Kilka razy zostałeś pogoniony i.. za wysokie progi. Dobrze, ze to wiesz. A teraz idź oglądać Republikę. Osoby inteligentne przekaz Republiki razi (cytat z Piotrowicza), ale dla Ciebie będzie w sam raz :) 

28 minut temu, Fatality napisał(a):

Republika propaguje bezczelne kłamstwa.

To prawda.

Z kolei techniki TVN zostały już dawno przeanalizowane i działa od lat na zasadzie manipulacji i zadawaniu pytań oraz stawianiu jednocześnie tez w taki jednoznaczny sposób aby przekaz propagandowy do nich dotarł.

:E 

Co to za bełkot? 

Skąd to wziąłeś? Akademia chłopskiego rozumu na TikToku?

Jaki ktoś dokładnie wie jak to dziala to zauważy że ze schemat się powtarza za każdym razem

To na pewno pokażesz nam setki przykładów, co nie?

Edytowane przez GordonLameman
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Znajomość Nawrockiego z Wielkim Buu to kłamstwo? Treść raportu, zawarte w nim zdjęcia to kłamstwa i proapganda?

Te Twoje źródła i Twoje teorie z dupy już dawno zostały obnażone , widać nie jesteś na topie 😂 czekaj a to nie wyborcom  POKO "szczają" od roku w twarz i ich  "dymają" na każdym kroku ? 😂 Coś mnie ominęło ?

I nie dziwię Ci się, że nie włączasz się do dyskusji. Kilka razy zostałeś pogoniony i.. za wysokie progi

Pogoniony 😂 tak sobie tłumacz i nie wyprowadzaj się z błędu. Powiedz mi z kim mam dyskutować ? Z Tobą? Osobą która, interpretuje wszytkie informacje na swój sposób jeśli nie są po Twojej myśli to ich źródła są be ? A z drugiej strony informacje i fak news z  FB Insta itp.  to dla Ciebie wiarygodne źródła 😂 To Ty jesteś żałosny i żałosne jest to co piszesz, a raczej propagujesz i widać , że albo robisz to celowo albo po prostu jesteś jednym z tych co im plują  w twarz i wraz powie , że deszcz pada i , że racja jest tylko jedna.  Czekaj to chyba było już przerabiane, czasy komuny ? I nie stresuj się tak bo Ci żyłka pęknie. Pisz dalej te swoje propagandowe wypociny, a ja dalej będę miał ubaw po pachy 😂

Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy tak mocno wierzą w Partię, że wyzbywają się godności i rozumu, aby tylko nie zachwiać swoją wiarą w Partię. To robisz Ty.

masz zdjęcia, wypowiedzi, dowody z insta i FB. I co? Nic. Nawrocki to kryształowy człowiek. Kolejny

To świadczy tylko jakie płytkie jest Twoje myślenie  i jak nie znasz tematu.

To jest nie tylko żenujące, ale doskonale udowadnia kim jesteś - partyjnym plemieńcem

Zmień szklaną kulę 

Także czekam na kolejne bajki z Twojej strony  jakie to informacje z republiki są niewiarygodne,  a z TVN FB, insta i wyborczej wiarygodne 😂

33 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Osoby inteligentne przekaz Republiki razi (cytat z Piotrowicza), ale dla Ciebie będzie w sam raz :) 

Rozumiem, inteligentni inaczej wolą zakłamany  ściek TVN i wyborczą 😂 prawdziwe info i h boli 😂

Edytowane przez Pitt_34
  • Confused 1
Opublikowano
1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Nie, no nie udawajmy że Trzaskowski będzie neutralny :E

A co to za moda na prezydentow neutralnych? W USA jest albo republikanin albo demokrata.

Prezydent powinnien byc uczciwym czlowiekiem, miec dobro narodu i prawo jako prio, a nie partii. Oczywiscie w duzym uproszczeniu.

Czasy wyborow neutralnych/bezpartyjnych upadly mniej wiecej przed epoka Mieszka I. Pozniej to juz byla czysta polityka :)

Opublikowano
43 minuty temu, Pitt_34 napisał(a):

Te Twoje źródła i Twoje teorie z dupy już dawno zostały obnażone , widać nie jesteś na topie 😂

A co takiego zostało "obnażone"?

To zdjęcie to fejk?

image.png.0430e547151f16c922421991013c88bf.png

Albo to?

image.thumb.png.83c6a1ae9cdbbf160f579267322937aa.png

Nic nie zostało obalone. Po prostu włączył Ci się typowy plemienny coping mechanism :)

czekaj a to nie wyborcom  POKO "szczają" od roku w twarz i ich  "dymają" na każdym kroku ? 😂 Coś mnie ominęło ?

Widzisz, w od®óżnieniu od plemieńców takich jak ty - ja np. krytykuję partię, na którą zagłosowałem (akurat głosowałem na TD, ale są w koalicji).

Pogoniony 😂 tak sobie tłumacz i nie wyprowadzaj się z błędu. Powiedz mi z kim mam dyskutować ? Z Tobą? Osobą która, interpretuje wszytkie informacje na swój sposób jeśli nie są po Twojej myśli to ich źródła są be ? A z drugiej strony informacje i fak news z  FB Insta itp.  to dla Ciebie wiarygodne źródła 😂 To Ty jesteś żałosny i żałosne jest to co piszesz, a raczej propagujesz i widać , że albo robisz to celowo albo po prostu jesteś jednym z tych co im plują  w twarz i wraz powie , że deszcz pada i , że racja jest tylko jedna.  Czekaj to chyba było już przerabiane, czasy komuny ? I nie stresuj się tak bo Ci żyłka pęknie. Pisz dalej te swoje propagandowe wypociny, a ja dalej będę miał ubaw po pachy 😂

To co piszesz to są takie chłopskie bzdurki.

Interpretuję zgodnie z moją wiedzą i doświadczeniem życiowym - każdy tak robi.

Dla mnie wiarygodne źródła to takie, które nie są zależne od partii. Ty oglądasz tv, która jest w zasadzie własnością Partii, więc nie masz zielonego pojęcia co to obiektywne newsy.

To świadczy tylko jakie płytkie jest Twoje myślenie  i jak nie znasz tematu.

:E 

Pls, powiedz że masz nie więcej niż 12 lat. Bo tak wskazują Twoje posty.

Jeśli to co ja robię to płytkie myślenie, to w takim układzie całe Twoje jestestwo jest pozbawione myślenia. 

Zmień szklaną kulę 

To nie szklana kula, a racjonalne wnioski płynące z tego co piszesz. Wiesz, używa się myślenia, dedukcji, wnioskowania logicznego. Jak chcesz to Ci kiedyś więcej opowiem o tym jak sie to robi.

Także czekam na kolejne bajki z Twojej strony  jakie to informacje z republiki są niewiarygodne,  a z TVN FB, insta i wyborczej wiarygodne 😂

Rozumiem, inteligentni inaczej wolą zakłamany  ściek TVN i wyborczą 😂 prawdziwe info i h boli 😂

Osoba oglądająca TV Republikę nie ma dostępu do żadnych prawdziwych informacji. No, moze numer konta podają prawdziwy, żeby najgłupsi ludzie w społęczeństwie im wysyłali pieniądze. Tyle tam prawdy. 

Ale nie ma szans abyś to zrozumiał. Żeby wyrwać sie z takeij bańki ptorzebne jest krytyczne myślenie. A Ty nie masz krytycznego myślenia, bo nawet jak masz oczywiste dowody na związki Nawrockiego z niebezpiecznymi środowiskami to ignorujesz to. Dlaczego? Bo w plemieniu PiS czujesz się bezpieczny. I wszystko co przeciw PiS to fejk, bzdura, tvn i wyborcza. Jesteś zindoktrynowany i upupiony. Smutno się na to patrzy. Ale cóż - nie można nikogo zmusić do bycia mądrzejszym. 

41 minut temu, Pitt_34 napisał(a):

@GordonLameman

I wybacz, więcej Ci odpisywać nie będę. Bo szkoda mi mojego cennego czasu na Twoje glupoty, ale czasami zajrzę tutaj żeby pośmiać się z Twoich newsów 👍🏼

Och, na pewno :D

Wiesz, że te twoje reakcje nabijają mi rangę? :E 

44 minuty temu, Radziuwilk napisał(a):

A co to za moda na prezydentow neutralnych? W USA jest albo republikanin albo demokrata.

Prezydent powinnien byc uczciwym czlowiekiem, miec dobro narodu i prawo jako prio, a nie partii. Oczywiscie w duzym uproszczeniu.

Czasy wyborow neutralnych/bezpartyjnych upadly mniej wiecej przed epoka Mieszka I. Pozniej to juz byla czysta polityka :)

Nie pisałem, że jest taka moda, albo że ma taki być. Zareagowałem tylko na wpis mówiący, że Trzaskowski będzie neutralny czy też bardziej neutralny. Nie będzie. On jest partyjną ścierą tylko trochę mniej niż Duda.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Umpero napisał(a):

Tylko, że oddanie głosu na tęczowego rafałka to oddanie głosu na totalną samowolkę obecnie rządzących.

A w jaki sposób, skoro to polityk tylko PO? Lewica wystawia swojego lub swoich kandydatów, PSL swoich, TD swoich.

Natomiast PO w sejmie nie zrobi nic bez TD i Lewicy. 

2 godziny temu, Ludojad napisał(a):

Uwielbiam takie artykuły. Straszenie ludzi już na samym początku, że będzie podatek 45 euro za tonę emitowanego CO2 (to zostało pogrubione), żeby już ludzie pominęli że tam jest napisane "W najbliższych latach wprowadzony zostanie", a jak się zagłębić w temat, to chodzi o ETS2 od 2027 lub nawet od 2028 roku (o czym dopiero jest napisane dalej), a kwota za tonę nie została jeszcze ustalona (o czym nie napisano w ogóle).

A, no i oczywiście pominięto fakt, że nowe zamrożenie cen na 2025 rok dotyczy również ceny gazu. 500 zł netto za MWh. 

Zatem czy od nowego roku w gospodarstwach domowych wzrośnie cena gazu? Nie. Chyba że dostawca zwiększy kwoty opłat stałych itp. 

Edytowane przez LeBomB
  • Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

To jest niesamowite, że ktokolwiek może traktować tą ludzką ścierę poważnie. odpad. Po prostu tępy kłamca. Typowy śmieć.

"normalizacja stosunków Białorusią i Rosją" ha, tfu. Russki śmieć.

Jak chcecie, żeby Wam zamknąć w pisdoo ten temat, to dalej tak piszcie o (jakby nie było) osobach publicznych. Swoją opinię można wyrazić z klasą.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, tomcug napisał(a):

Jak chcecie, żeby Wam zamknąć w pisdoo ten temat, to dalej tak piszcie o (jakby nie było) osobach publicznych. Swoją opinię można wyrazić z klasą.

Niech będzie, chociaż w przypadku osób publicznych ochrona dóbr osobistych jest węższa, a prawo do krytyki większe. Nawet wulgarna krytyka nie jest tutaj czymś inkryminującym z automatu. :)

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
12 godzin temu, crush napisał(a):

PCL zniszczyły czasy, a nie właściciel.

Czasy nie zniszczyły PCL, do całkiem niedawna ruch był na tyle sensowny, że można było kontynuować działalność nawet pomimo nie spinania się z finansowego punktu widzenia, ale z różnych względów, które są czeskim filmem, który trwa od końca października, właściciel postanowił to zaorać.

2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

@Pitt_34

zapraszam do dyskusji. Jeśli Cię stać na to, intelektualnie :) 

Po co wołałeś tego naczelnego PiS-iora? Chłop totalnie nie ma nic sensownego do powiedzenia. Jego argumenty wręcz powtarzają się jak u osób, które były na Labie gadając, że Tusk to Słońce Peru 8:E i tylko na to było ich stać xD.

9 godzin temu, Umpero napisał(a):

Druga tura jak będzie Trzaskowski - Nawrocki to głos na Nawrockiego aby prezydent nie był z tego samego obozu.

#mimowszystkonawrocki :smiech::smiech::smiech: