Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@Mar_s Usuń temat. Mam już dość pier** na dzisiaj. -
Przez CzerwonyJohn · Opublikowano
Kim ty jesteś by mnie pouczać czy mam pisać czy nie czepiam się ciebie to czego się rzucasz nie chcesz nie czytaj. -
Przez Asag · Opublikowano
Wiem że to trochę gównoburza się o to zrobiła ale kurcze ta twarz Ciri naprawdę jakaś taka dziwna jest. Oni mieli już tam botoks? Czy to też eliksirami tłumaczą? -
Przez Kowal_ · Opublikowano
A napędy są tylko sklep woli zrobić bundla i więcej zarobić. Prosta matematyka i czysty zysk. To tak samo jak po premierze ps5 były "bundle" z grami albo innymi śmieciami. Dostawali ludzie fajne faktury typu ps5 2399, a dwie gry po 300 kiedy kupowane osobno każda kosztowała 180 albo czasem jeszcze mniej. -
Przez wowo89 · Opublikowano
jak macie takie problemy to proszę na przyszłość róbcie zdjęcie chociażby telefonem i wrzucajcie, a najlepiej jak się uda krótkie wideo nagrać jak się to objawia, ułatwi mi to naprawę i ewentualnie usprawnienie skryptu robiłem kiedyś jeszcze na pclabie na Ryz 7 5700G z 32GB DDR4 3600 CL16 przyrosty były znaczne (około +5-7% dla CPU i około +4-5% na GPU), jak mi się trafi jakiś komp do robienia z 32GB RAMu to podrzucę testy bo swojego teraz nie poświęcę no chyba że w okresie między-świąteczno-noworocznym jak znajdę chwilę to zrobię testy na 5900X z 32GB i 6600XT o ile żona i córka swój komp do gier poświęcą na parę godzin a sorki... testy jednak były na 5700G z 16GB RAMu, znalazłem na serwerze zrzuty, ale niestety nie wszystkie system po instalacji sterowników + APP + Fullupdate co było w WindowsUpdate dostępne po użyciu skryptu wynik bez skryptu dla APU 5700G wynik ze skryptem dla APU 5700G po użyciu skryptu Cinebench R20 miejsce 13 po użyciu skryptu, miejsce 14 bez użycia ale zaznaczam że to był skrypt chyba w wersji 3.0 testowany, czy coś koło tego... nie pamiętam dokładnie... no i sorki za poprzednią wiadomość, trochę jednak z wartościami przesadziłem
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi