Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
@555klmmoc Ja się przesiadłem z 5800X + B450 + RAM 2x16GB 3000CL16 + RTX 4060 na 7500F + B650 + RAM 2x16GB 6000CL30 + RTX 4070S CS2 jest mocno procesorowy chociaż w przeciwieństwie do CS:GO robi użytek z karty graficznej. Nie wiem jaka tam jest dokładnie proporcja ale wygląda jak 70% procesor + 30% karta graficzna, jakoś tak. RTX 4060 całkiem dobrze sobie w tym tytule radzi, lepiej od RX 7700XT. Ważne aby mieć włączonego Reflex + BOOST. Ja bym na twoim miejscu zaczął od zmiany platformy - 7500F z ali idzie kupić za ok. 500zł, do tego jakaś płyta B650 za ok. 500zł i 2x16GB RAM ok. 400zł. Procka sprzedasz za 300-350zł, płytę za ok. 250zł, ramy za ok. 200zł czyli do całego biznesu dołożysz ok. 600zł. Z czasem możesz się pokusić o lepszą grafikę, bo ten procek spokojnie wykarmi RTX 4070ti SUPER itp. -
Przez J4Z66 · Opublikowano
A tak nieskromnie zapytam. Taka 4090 to chociaż ciągnie np Indiana Jones w 4K, w 120, PT? Albo chociaż w 2k? Bo moja 4070s to nawet w fhd, bez pt nie chce płynnie. 🙄 Taką prawdziwą płynność to dzisiaj uzyskałem w 2k dopiero na niskich lub średnich (nie pamiętam dokładnie) looool 💩 Zerknąłem wyżej... Czekajcie czekajcie, bo ja robiłem UV swojej karty. Ostatnio dostała nowe stery. To teraz muszę zrobić update Afterburner i zrobić jeszcze raz UV czy tylko upadate? -
Przez Imm · Opublikowano
Na sponsorowanych streamach, na stronach, przed i na początku EA. Rozdali setki, jeśli nie tysiące kluczy. -
Przez SM_M4E5TRO · Opublikowano
Jesli Cie to utwierdzi w swojej racji to moge sie nawet samozaorac Ten drugi akapit to zabawny, bo do tej pory to bardziej mysle ze w moja strone byly kierowane tego typu uwagi i wtracenia. Ale kali ukrasc krowe to dobrze Odbierasz to jako atak na wyimaginowana spolecznosc ale jaki atak? Wyrazilem awpje obserwacje, mysle ze dosc dosadnie wyrazilem dalsza zasadnosc prowadzenia rzetelnej dyskusji jeszcze wymienilem to w podpunktach, takze tyle. Na cokolwiek co napisze dostaje jedynie skwitowanie ze jestem pisiorem ( jestem takim wielkim fanem pisu tak samo jak koalicji ) i z klapkami na oczach ignorowanie jakiegokolwiek, doslownie jakiegokolwiek faktu to co ja sie bede produkowal. Uznalismy ze wszystko jest winą pisu i niech tak pozostanie Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze nikt nawet nie pokusil sie do tej pory o przytoczenie jakiegokolwiek, majacego realny wplyw na gospodarke lub geopolityke kraju w ktorym zyjemy argumentu, dlaczego pis jest partią złą a tym bardziej dlaczego KO tez jeat partią złą. Za to dalej toczy sie dyskusja oparta na odwróconej propagadzie KOwskiej, ktora jest taka sama propaganda jak pisowska (oni kradna!) i polega na przytaczaniu w kolko powtarzanych populistycznych tematow a do tego ignorowuaniu faktu ze to tez jest propaganda (ale nasza to juz dobra propaganda mmmm ). To juz drugi dzien jest walkowane. Dajcie spokoj 😆 Życie wszystko i tak finalnie zweryfikuje
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi