Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Stara gtx1060 poszła za 300 zł, 4080s za 3,5 k, więc wymiana na 4090 wyszła przyzwoicie. Wczoraj puściłem steel nomad test stabilności i wyszło 99,2 procent, a to już po kilku innych testach (żeby uzyskać więcej po prostu musi być chłodniej i często ludzie na forach odkręcają wentylatory na full, ale ja robię tak jak działa normalnie). Różnica temperatur między rdzeniem, a hotspot maks 16 stopni, ale z tego co kiedyś czytałem to nadal mieści się w normie. Ten test dość mocno grzeje karty chyba chociaż są bardziej wymagające benchmarki, ale furmarka unikam. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Niby masz rację jednak zamieniać jeden problem na drugi dopłacając parę tysi to jeszcze gorszy scenariusz na mój gust. Dla mnie piszczące cewki to dużo bardziej irytująca kwestia jak 1300-1400 jako bazowe RPM. No nic, każdy się swoimi kryteriami kieruje. @Zhao U mnie cebula by wygrała. Zmieniłbym bios co rozwiązałoby problem, a zaoszczędzony budżet wsadziłbym w coś innego. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie pisz bredni - nie będę ci musiał pisać że to brednie Oceniasz to przez pryzmat siebie. Belgia nie jest nigdy topową wiadomością. Podstawowe zainteresowania ludzi to Polska, wojna w Ukrainie, USA, Niemcy. protesty w Belgii nie są aż tak interesujące. I znowu oceniasz tylko przez pryzmat siebie. Ale powiedz mi - jak ustalić które informacje powinne być na głównej? No to co? Każemy każdemu się zapoznać z newsletterem? Informacje są dostępne. Ich waga jest różna dla każdego. A wystarczy, że ktoś w towarzystwie albo w necie rzuci „ukrywają informacje o X”, bez jakiegokolwiek nawet dowodu i już stado owiec zaczyna i tym gadać. Nie zastanawiając się czy ktoś ukrywa to informacje czy też nie ma ona aż tak wielkiej wagi -
Przez tomek25 · Opublikowano
Promocja na ubisoft store, z kodem HOLIDAY za zakup minimum 80 zł zniżka 40 zł, tym sposobem kupiłem Star Wars Outlaws, w które chciałem zagrać już jakiś czas temu, za 46 zł. Na przykład Assassin's Creed Shadows jeśli ktoś nie grał można kupić za 104 zł. -
Przez Totek · Opublikowano
5800x3D jest jak wino, im starszy tym lepszy Z ciekawości zerknąłem na ceny na rynku wtórnym, na tę chwilę w cenie 5800x3d można kupić nowego 9800x3d a model niższy ponad 1600 ziko. 2026 ma szansę stać się rokiem absurdów. Jeszcze może sprzedam 8x8GB DDR3 w cenie golfa 4
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi