adashi 1 663 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 24 minuty temu, hubio napisał(a): Napiszę coś póki i ten temat moderacja nie zamknie: Forumowicze - Nawrocki jest typem zamordysty i człowieka, który może siłowo zmienić ustrój państwa. Na jaki? 2
Crew 900 1 053 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 (edytowane) Przecież to był nabój na narkotyk dlatego taki uśmiechnięty chodzi. Jebnął się ścieżkę bo już zeszło i trza było uzupełnić. A dla debili którzy twierdzą, że to chusteczka, kto k*rwa tak wyciera nos?! Nawet nie widać by wyjmował chusteczkę. Edytowane 23 Maja 2025 przez Crew 900 1 1
Voodoo2 964 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 11 minut temu, VRman napisał(a): Kanał Zero Przybudówka PiSu mawiają. Kiedyś potwierdził to również tu nieomylny towarzysz voltq
adashi 1 663 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 Godzinę temu, Spl97 napisał(a): Tej debaty tak naprawdę nikt nie wygrał. Jak najbardziej dziś był remis. Tak osobiście uważam. Lekkie wskazanie na Rafaua chyba. Remis ale ze wskazaniem.
VRman 2 950 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 Ano. Zawsze plus dla tego, kto "dał na tacę" No tu bez tacy, ale tam mniejsza
Faflucy 322 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 8 minut temu, Winter napisał(a): Ja myślę, że w oczach wyborców PiS to on by jeszcze zaplusował Kogo wskaże Jarek na tego zagłosują wyborcy pis, Jarek wystawi własnego kota to i tak by miał duże poparcie. 1
Voodoo2 964 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 4 minuty temu, Faflucy napisał(a): wystawi własnego kota Na kota bym zagłosował akurat. Ośmieszał nas Duda, ośmieszać nas będzie Nawrocki, kot wydaje się być spoko
Faflucy 322 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 Nawrocki to inna liga. Duda to zwykły debil, a Nawrocki to patus pełna gębą, taki zwykły dres z ciemnej bramy. 4
crush 3 575 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 28 minut temu, Crew 900 napisał(a): Przecież to był nabój na narkotyk dlatego taki uśmiechnięty chodzi. Jebnął się ścieżkę bo już zeszło i trza było uzupełnić. A dla debili którzy twierdzą, że to chusteczka, kto k*rwa tak wyciera nos?! Nawet nie widać by wyjmował chusteczkę. To był czopek doustny z igiełkami śmierci. Widzę niektórym wjechał Braun na pełnej.
crush 3 575 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 7 minut temu, Winter napisał(a): Chyba w życiu nie poznałeś ludzi tego pokroju Ćpunów i kiboli? Miejsca na forum by zabrakło. Ja już to pisałem przy Macronie - nie wątpię, że masa polityków sobie posypuje. Ale NIKT nie jest tak głupi żeby zrobić to na wizji. Kolejny kapiszon który prawdopodobnie odbije się wzrostem poparcia dla Nawrockiego.
AndrzejTrg 2 913 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 U trampka jak będzie niech sobie fentanylu użyje 1
VRman 2 950 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 (edytowane) A do tego niby snusu pasują te ruchy? Bo on prawie tam zatańczył po tej chusteczce snusie (please wait... loading nowa wersja) Edytowane 23 Maja 2025 przez VRman
crush 3 575 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 9 minut temu, Winter napisał(a): Z tego co podal jego sztab to snus. W komentarzach piszą, że jest on nielegalny w Polsce. Rozumiem, że jak pojedzie do Trumpa to w czasie rozmowy też sobie zajebie raz? Koleś 2 godzin nie może wytrzymać? Jest też wersja która nie jest nielegalna. A to, że to wizerunkowo słabe? Jasne.
Digger 365 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 (edytowane) Nie znacie się to był medyczny koks, Karol ma na to receptę od wiejskiej baby. Edytowane 23 Maja 2025 przez Digger
VRman 2 950 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 dobra, czyli podsumujmy: - to była chusteczka - ale jak widać, że nie, to był to snus - głowę mu odstrzeliło i zatańczył bo to nielegalny snus - ale jednak w wersji legalnej - i dlatego unikał odpowiedzi na pytanie od dziennikarza - przede wszystkim jednak należy nie wyciągać pochopnych wniosków i spokojnie czekać na wyjaśnienia z jego sztabu wyborczego, bo oni przecież nigdy by nie skłamali - tak w ogóle to wina Trzaskowskiego, bo inaczej by Karolek zasnął coś pominąłem? 1
SM_M4E5TRO 528 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 40 minut temu, crush napisał(a): To był czopek doustny z igiełkami śmierci. Widzę niektórym wjechał Braun na pełnej. Tutaj wszyscy uwazaja sie za takich intelektualistow, realnie będąc gdzieś na poziomie 3 klasisty. Z udarem. Tak, Nawrocki ćpał na wizji. Iksde Jeszcze miał zamiar zacząć śpiewać hymn 3 rzeszy, ale mu prowadzący przerwał 1
SM_M4E5TRO 528 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 1 minutę temu, Winter napisał(a): Hymn będzie śpiewał w lesie. A no i Rafał też rozniósł go w debacie, oczywiscie A to, że trzaskowski przyznał wprost że popiera sorosa, i wycierał sobie gębę tak znienawidzonym przez wszystkich tutaj KONFORUSKIM memcenem a uj tam, wazne ze to MY a nie ONI. Teraz to jest dobra, a tak to nie dobra ALE ZA TO TATUAŻE!!!! to juz jest jakies multiwersum hipokryzji 1 1
SM_M4E5TRO 528 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 (edytowane) 9 minut temu, Winter napisał(a): Wspomniałeś w poprzednim poście o poziomie 3-cio klasisty, więc powinieneś przeczytać własny post, bo tak on wygląda. I cyk, kolejne pierdolety Na nic innego Cie kolego nie stać Jak intelektualnie dojrzejesz do wieku okołopełnoletnosci, to porozmawiam z Tobą poważnie Edit: Pomijając to, że ten post w sumie Ciebie chyba najbardziej, podsumował, krótko i treściwie Edytowane 23 Maja 2025 przez SM_M4E5TRO 1
huudyy 3 106 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 55 minut temu, Winter napisał(a): Z tego co podal jego sztab to snus. W komentarzach piszą, że jest on nielegalny w Polsce. Rozumiem, że jak pojedzie do Trumpa to w czasie rozmowy też sobie zajebie raz? Koleś 2 godzin nie może wytrzymać? https://nicopoder.com/ czy taki nielegalny to nie wiem, dałbym sobie małego palca uciąć że widziałem w monopolu... inna sprawa, że zachował się jak rasowy uzależniony. 1
Kris194 4 848 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 Typ ledwo co ogarnia, naprawdę jest ktokolwiek kto uważa, że taka osoba powinna zostać prezydentem? 4
SM_M4E5TRO 528 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 7 minut temu, Kris194 napisał(a): Typ ledwo co ogarnia, naprawdę jest ktokolwiek kto uważa, że taka osoba powinna zostać prezydentem? Still better than Trzaskowski 1 1
Faflucy 322 Opublikowano 23 Maja 2025 Opublikowano 23 Maja 2025 8 minut temu, Kris194 napisał(a): naprawdę jest ktokolwiek kto uważa, że taka osoba powinna zostać prezydentem? Niestery prawie połowa tego narodu. Druga sprawa, nie ważne co on tam przyjmował, ważne w jaki sposób. 1 5
crush 3 575 Opublikowano 24 Maja 2025 Opublikowano 24 Maja 2025 19 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Still better than Trzaskowski Jeśli chodzi o prezencję to absolutnie nie. On już z ryja wygląda jak taki chochoł osiedlowy, a te gumy czy tytonie nie pomagają. 1
GordonLameman 9 185 Opublikowano 24 Maja 2025 Opublikowano 24 Maja 2025 7 godzin temu, musichunter1x napisał(a): Widziałem te fragmenty, kopiował styl wypowiedzi, niekiedy dosłownie w nieistotnych fragmentach, które miały taką wartość, jak ekranizacje wydarzeń w programach Wołoszańskiego... Były tylko zabiegiem stylistycznym. Gdyby były nieprawdziwe to sądy od razy wlazłby mu na głowę, skoro wcześniej uwzięły się na niego od 2008r, ale tego pewnie nie sprawdzisz, a tym bardziej nie zapoznasz się co do powiedzenia ma druga strona. Sam przeglądałem temat z wykopu, gdzie były te fragmenty plagiatu oraz fragment filmy Pińskiego... Zwykła szczujnia wizerunkowa, bez próby zrozumienia człowieka. Chciał to po prostu udekorować stylistycznie, niczym jego ulubione kryminały. Sam bardziej wolę go słuchać, bo nie ma wtedy powieściowego lania wody, ale przejrzę sobie ebooka. Powiedz mi szczerze, ile masz lat? 16? Ja dokładnie pamiętam gdy to się wszystko działo i pamiętam jak Sumliński przegrywał sprawę za sprawą. A to, że on twierdzi że ktoś się na niego uwziął to … mam gdzieś, bo to kolejne z jego żenujących kłamstw. Widze, że bardzo lubisz słuchać kłamców. Tak jak pisałem - brak ci pewnych cech, które pomogłyby ci, że to tylko kłamstwa. Dlatego wierzysz w niemal każdą głupią teorie spiskową. W QAnona też wierzysz/wierzyles? 4 godziny temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Still better than Trzaskowski No właśnie nie. Chyba, że ktoś jest patusem - to wtedy może uznać Nawrockiego za “dobrego chłopaka”. Co do tego gestu - niezależnie co to było, fakt że nie mógł wytrzymać dwóch godzin bez tego dyskwalifikuje go jako kandydata na Prezydenta. Będzie to robił w trakcie spotkań z innymi prezydentami? W trakcie spotkań zagranicznych? debilizm 3
Rekomendowane odpowiedzi