Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Karro napisał(a):

Myślę że to są płatne artykuły dedykowane dla upośledzonych ludzi. Czytając takie dowiedziałeś się  po tygodniu że Ukraińcy są pod moskwą

Nie, takie wieści rozpowszechniają inni  ludzie z rodzaju który wymieniłeś :witojcie2:

2 minuty temu, Michaelred napisał(a):

Nie to co Polska Izera narodowa:E

oj bidne te poloki, sami nie produkują a mogą kupić japończyka, rumuna, włocha .... , a dumni obywatele super rosji na własnych taczkach za te pieniądze szaleją

Jak ta obrona Rosji się pięknie koreluje z postami nie pomagać, ci sami waleczni polscy patrioci :lol2:

Opublikowano
9 minut temu, Michaelred napisał(a):

Ciul tam, przynajmniej rakiety z Białegostoku wystrzeliwujemy. Nie to co ci ruscy.

Opublikowano
31 minut temu, Winter napisał(a):

Ale ma ponad 20 lat.

I jest trwalszy i lepiej wyposażony niż to chińsko-ruskie gówno.

29 minut temu, Michaelred napisał(a):

No ja tam wolę nie mieć w ręku nic niż mieć klocka.

Ale co kto lubi.

Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

I jest trwalszy i lepiej wyposażony niż to chińsko-ruskie gówno.

No ja tam wolę nie mieć w ręku nic niż mieć klocka.

Ale co kto lubi.

Ale chińskie to Ty panie szanuj, bo niektóre to i nasze europejskie biją na głowę.

Opublikowano
Godzinę temu, Winter napisał(a):

Nigdzie nie pisałem o ustalaniu zarobków przez premiera. Jest to jednak spółka państwowa. Nie chce mi się teraz szukać przed meczem, ale ustawa kominowa już nie obowiązuje?

Ta ustawa ma tyle warunków i wyłączeń że mało kogo tak naprawdę dotyczy.

Opublikowano

https://www.fakt.pl/polityka/tak-duda-i-czarnek-nagradzali-kadru-collegium-humanum-w-tle-ogromna-kasa/q80gdv3

Collegium Humanum? nie znam, zarobiony jestem... a tak w ogóle to przepraszam spieszę się nie mam czasu... :rotfl2:

Gdyby tylko PISowczynie i PISowcy mieli dyplomy z tej uczelni to koalicja/prokuratura całą sprawę "wycisnęła by jak cytrynę". Niestety sporo koalicjantów ma dyplomy z tej uczelni, np: A. Gajewska... więc niby coś robią a niby "nie widzę zła, nie słyszę zła" ;) 

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Karro napisał(a):

Myślę że to są płatne artykuły dedykowane dla upośledzonych ludzi.

2 godziny temu, Karro napisał(a):

Po plandemi standardy się zmieniły 

Czyli artykuł wprost dla ciebie, przedstawiłeś się jako szur. 

Godzinę temu, RyszardGTS napisał(a):

Niestety sporo koalicjantów ma dyplomy z tej uczelni

Nawet Bosak ma :E

Opublikowano
2 godziny temu, SylwesterI. napisał(a):

oj bidne te poloki, sami nie produkują a mogą kupić japończyka, rumuna, włocha .... , a dumni obywatele super rosji na własnych taczkach za te pieniądze szaleją

Jak ta obrona Rosji się pięknie koreluje z postami nie pomagać, ci sami waleczni polscy patrioci :lol2:

Można przenieść posty tego banderowca do wątku o ukrainie?  bo tylko podymia kolejny wątek

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
16 minut temu, Winter napisał(a):

On chce być pierwszą osobą w państwie, a ma problemy z językiem polskim. „Półtorej” 🤣🤣🤣

A tak ruscy upadają.

https://www.money.pl/gospodarka/rosyjska-gospodarka-kwitnie-mimo-sankcji-wzrost-wydatkow-na-konsumpcje-7053219656260544a.html

Akurat to dziennikarzyna z Twittera napisał "półtorej", polecam obejrzeć materiał, żebyś nie musiał całego, przewiń do 2:44

Sikorski to akurat chyba jeden z najlepiej wykształconych polityków

a ty udowadniasz, tylko że wiedzę czerpiesz z nagłówków, nie treści artykułów

• Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, SylwesterI. napisał(a):

Widocznie nie pamiętasz, jak to było, zanim weszliśmy do EU, spokojnie pojedź na Białoruś, Ukrainę, Albanię

Mierzi mnie to, że ktoś, kto korzysta z przywilejów wstąpienia polski do Uni, narzeka na ten twór. Bez unii w Polsce byłaby bida z nędzą. 

Ps. Amerykanie w kosmos latają, a bezdomnych miliony w kartonach koczują. 

On zawsze tylko narzeka. Naoglądałem się jego debilizmów na innych forach zanim go nie usunęli.

Edytowane przez NotQuite
Opublikowano

Ale u nas państwo tego nie wspiera, na Ukrainie już tak. Właśnie we Lwowie chcą postawić pomnik Szuchewyczowi. Czy w Polsce są gdzieś pomniki masowych morderców?

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Winter napisał(a):

Ale u nas państwo tego nie wspiera, na Ukrainie już tak. Właśnie we Lwowie chcą postawić pomnik Szuchewyczowi. Czy w Polsce są gdzieś pomniki masowych morderców?

:smiech:

A Bąkiewicz to  za poprzedniej kadencji z kim się bratał? Z czyich list kandydował?

https://oko.press/miliony-dla-nacjonalistow-ujawniamy

"Jednymi z najbardziej obdarowywanych beneficjentów były organizacje powiązane z Robertem Bąkiewiczem, które otrzymały aż 12,96 mln zł. Ujawniamy konkretne kwoty i podmioty, które z nich korzystały."

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano
4 minuty temu, SylwesterI. napisał(a):

:smiech:

A Bąkiewicz to  za poprzedniej kadencji z kim się bratał? Z czyich list kandydował?

https://oko.press/miliony-dla-nacjonalistow-ujawniamy

"Jednymi z najbardziej obdarowywanych beneficjentów były organizacje powiązane z Robertem Bąkiewiczem, które otrzymały aż 12,96 mln zł. Ujawniamy konkretne kwoty i podmioty, które z nich korzystały."

Ty tego imbecyla Bąkiewicza porównujesz do ludzi popierających ludobójców. Bąkiewicz jest nacjonalistą, ale z tego co wiem to nigdy nie zabił nikogo i nie popierał mordowania kogokolwiek. Świetnie się wpisujesz w ukraińską narrację o Piłsudskim. Wg nich to był masowy morderca, a Polacy mordowali miliony. Masz tu kilka hrywien towarzyszu w Kijowa.

Opublikowano

Znowu wycieczki osobiste, brawo

na Piłsudskiego się powołujesz?:lol2: On był przeciwny ONR, jak zwykle pokazujesz poziom wiedzy.

5 minut temu, Pitt_34 napisał(a):

moze podpowiem:

"

Z danych GUS, które przytacza serwis, wynika, że:

za rządów PO-PSL w latach 2008-2015 oddano do użytku 66 zbiorników wodnych,

a za rządów PiS od 2016 do 2022 r. - 24 takie obiekty (danych na zeszły rok nie ma).

Jak było z wałami? W trakcie rządów PO-PSL postawiono i zmodernizowano łącznie 1 731,7 km wałów powodziowych, z czego 722,9 km w latach 2008-2011 oraz 1008,8 km w latach 2012-2015 r.

Z kolei podczas sprawowania władzy przez PiS w latach 2016-2019 wybudowano i zmodernizowano w sumie 120,2 km wałów przeciwpowodziowych - wskazują dane GUS."

https://www.money.pl/gospodarka/kto-zbudowal-wiecej-walow-politycy-sie-kloca-taka-jest-prawda-7071592960740288a.html

Reszty się domyśl

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1