Palladino1990 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) W sumie jest jak w domu, brakuje kilku rzeczy ale myślę że da się tutaj zaaklimatyzować. Pozdrawiam wszystkich uchodźców serdecznie. Dodam jeszcze że łza się okropnie w oku kręci ale taka kolej rzeczy, nic nie może przecież wiecznie trwać. Edytowano %s o %s przez Palladino1990 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Zawsze lukę jakoś się da zapełnić, no nic, tam przeżyłem 16 lat, mam nadzieje że tutaj dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palladino1990 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja 12 długich lat ale nie ma czego żałować życzę sobie i wszystkim kolejnych 12 tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow_Pro Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jak wszyscy tutaj przejdą, to za chwile będzie jak na starych śmieciach 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 21 minut temu, crush napisał: Witam. Pragnę przedłożyć swoje referencje: https://ibb.co/x6fLS44 https://ibb.co/J35KBpk https://ibb.co/PrW4JHT Pozdrawiam. Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Co by nie mówić to Sebastian Oktaba z redakcji PurePC też ładnie się zachował w ostatnich chwilach życia forum Laba mało tego otwarcie przyznał w komentarzach że nie zawsze relacje z PCLabem były dobre. Tak czy siak, społeczność wybrała gdzie się przenosimy więc inni podejrzewam że się zwyczajnie dopasowali. 5 godzin temu, Paw79 napisał: Jestem i ja. PS. Chociaż przez ten miesiąc to lekka schizofrenia będzie. Dla porządku mogliby tamto forum zamknąć już dzisiaj. Właśnie dobrze że dali czas na to żeby poszukać sobie innego miejsca bo część osób może być zdezorientowana zanim dotrze do nich informacja. Od rana była narada co robimy a samo przenoszenie ręcznie wątków z Laba to też nie taka prosta sprawa biorąc pod uwagę ile tam tego wszystkiego było. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTX2137 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tonący brzytwy się chwyta, liczył na rozkręcenie forum zerowym kosztem, ale jednak zaszłości przeważyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Czas niby dali ale już próbowali kombinować z ograniczaniem ilości znaków w tytułach wątków, rozwalili też całkowicie widoki działów i się tym nie przejęli. Niby jest jeszcze miesiąc, ale funkcjonalnie forum zostało ubite dziś. Zresztą nie dziwi mnie takie zachowanie. RASP od samego początku po przejęciu taki był. Zainteresowanie forum było zerowe. Jak coś się popsuło to trzeba było czekać przez długi czas aż ktoś na to chociaż zerknie. Pamiętam że po przeniesieniu na nowy silnik forum był nawet wątek żeby użytkownicy mogli napisać co by chcieli zmienić. I praktycznie nic z tego nie zostało wdrożone w życie, a admin tak jak się pojawił, tak szybko zniknął. Administracja przypominała sobie o forum dopiero wtedy kiedy jako dupochron 'trzeba' było wyłączyć całe forum na czas ciszy wyborczej. Co też było ogromną bzdurą i chyba żadne inne forum tego nie robiło, nawet w wątkach politycznych. A tu pyk, całe forum wyłączone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 godziny temu, Ramzes napisał: Jeśli się da, dostosujemy. Wrzućcie wszystkie prośby Prosimy o: - dźwięki powiadomień - dodanie więcej podkategorii na wzór tego co było na forum PCLab a czego nie możemy zrobić sami - zniesienie limitu reakcji oraz zwiększenie ich + poprawne wyświetlanie - więcej emotikon w tym ukochanego "szczerbola" Dziękujemy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palladino1990 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Niestety ale jak teraz patrzę to forum już wogóle funkcjonalne nie jest, wyświetla główną stronę i nic po za tym...Jak się wejdzie w jakiś temat czy dział to krzaczki wychodzą i amen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vache Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Szybko sie nazbierało, heja ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, azgan napisał: Prosimy o: - dźwięki powiadomień - dodanie więcej podkategorii na wzór tego co było na forum PCLab a czego nie możemy zrobić sami - zniesienie limitu reakcji oraz zwiększenie ich + poprawne wyświetlanie - więcej emotikon w tym ukochanego "szczerbola" Dziękujemy Nie Przed chwilą, Palladino1990 napisał: Niestety ale jak teraz patrzę to forum już wogóle funkcjonalne nie jest, wyświetla główną stronę i nic po za tym...Jak się wejdzie w jakiś temat czy dział to krzaczki wychodzą i amen Tam są drzwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jak miło się widzi te avatary w stawce! Mamy ich!!! Przejmujemy ten teren! Żartuję. Miło, że nas przyjęli. Odpłacimy się dobrem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palladino1990 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Dziarson napisał: Nie Tam są drzwi Do kogo masz problem? Pisałem o Forum Pc lab a nie o tym. Masz problem ze swoją matką czy z psem? Nie pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo3211 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Home, sweet home Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Dziarson napisał: Nie Tam są drzwi "Zważ wafelku z kim się kruszysz!" ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 godziny temu, sc0rpow napisał: Bardzo fajnie, że forum mocno przypomina to z pclaba. Czuję się, jakbym nadal siedział na labie, który po prostu dostał nieco inny layout To jest spory plus ale jednak nie wszystko jest jeszcze odpowiednio dostosowane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s O, ktoś chyba chce wypróbować jak tutaj działają bany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palladino1990 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 3 minuty temu, JeRRyF3D napisał: Jak miło się widzi te avatary w stawce! Mamy ich!!! Przejmujemy ten teren! Żartuję. Miło, że nas przyjęli. Odpłacimy się dobrem. Z takim gościem jak dziarson aka pajac kiepsko to widzę. Nie zna chyba słów nuty " pocałuj mnie w D... I jak g.... Poczuj się " Edytowano %s o %s przez Palladino1990 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tylko pytanie po co tutaj przychodzić z takim nastawieniem i od razu wszczynać jakieś konflikty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s [spoiler] test [/spoiler] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjd79 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasm Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Przed chwilą, JeRRyF3D napisał: [spoiler] test [/spoiler] Troszkę lipa - potrzebne IMO narzędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 godziny temu, EvilKillaruna napisał: Niestety nie mam wiedzy na ten temat, ale mam kilka podejrzeń. Myślę, że najbardziej prawdopodobne jest to, co pisałem u siebie na Discordzie o potencjalnych kwestiach prawnych związanych z działalnością niektórych osób na forum (tj. pamiętny Grożeniok). Tam było ponoć bardzo grubo. To by tłumaczyło czemu forum nie zostanie pozostawione nawet jako read-only, tylko od razu następuje kasacja danych na twardo + wypowiedzenie umów (to było kierowane ewidentnie do X-koma i Komputrona). Być może konieczność składania zeznań wraz z koniecznością cięcia (wszelkich) kosztów spowodowało to co spowodowało. Zawsze coś, dzięki za info 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się