Quassar Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, EvilKillaruna napisał: Stary numer. Mi tak na labie ktoś kiedyś zrobił i trollował. Szkoda czasu na takich ludzi. Jak wszyscy przejdą, to się wyczaruje jakiś eliksir zza pazuchy z procentami na etykiecie na uczczenie zebranej drużyny . Hahaa jak coś to ja gram łucznikiem, więc poproszę eliksir na zręczność aby lepiej krytyki siadały Nie no obecnie w stanie spoczynku gracz czekam na PoE II Edytowano 14 godzin temu przez Quassar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wallec Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Witam wszystkich! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampere1 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Generalnie nie wiem, czy jakiś moderator nie poczyta tego za multikonto ale jak się tutaj rejestrowałem to w adresie e-mail zrobiłem literówkę, spostrzegłem się że ona wystąpiła i kliknąłem cancel sign up/anuluj rejestrację. Po skorygowaniu omyłki pisarskiej, zarejestrowałem się jeszcze raz, ale login ampere był już zajęty, dlatego dopisałem jedynkę. Do tego pierwszego konta nie mam w ogóle z tej racji dostępu, a mogłoby być widoczne w MCP moderatora. (Pamiętam, że każdy silnik MyBB, czy IPB ma funkcję śledzenia IP z poziomu moderatora). Będzie to jakiś karygodny problem? W regulaminie nie widzę zakazu multikont, niemniej jednak chcę to wyjaśnić zespołowi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 12 minut temu, RyszardGTS napisał: Najlepsze jest to że Bono[UG] sam od siebie za całkowitą darmochę chciał dobrze dla forum jak i użytkowników a ci którym na tym naprawdę powinno zależeć czyli Axel Springer, mieli na to wywalone i w czterech literach. To jest w zasadzie klasyka gatunku, czyli forumowa "murzyńskość". Przerabiałem to już laaata temu na ForumPC. Najlepiej jeśli wszystko samo się zrobi albo można położyć łapkę na gotowym, wtedy my rekiny biznesu, co to sam się kręci. 1 minutę temu, ampere1 napisał: Do tego pierwszego konta nie mam w ogóle z tej racji dostępu. Poproś o merge kont ze wskazaniem prawidłowych danych. Admin może nawet dać Ci gotowe dane dostępowe i hasło tymczasowe do zmiany. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagular Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, crush napisał: Prawda. Muzułmanie czy Hindusi przecież znani są z tolerancji innych opinii. Podobnie Chińczycy albo Kazachowie. Nie to co nasz, ha tfu, krąg kulturowy. Hehe, czuję ducha starego pclaba 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Przeniesliscie sie na dobre czy na 2 fora piszecie do zamkniecia laba? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampere1 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, EvilKillaruna napisał: Poproś o merge kont ze wskazaniem prawidłowych danych. Admin może nawet dać Ci gotowe dane dostępowe i hasło tymczasowe do zmiany. Skoro mam to i z niego korzystam, to po co się bawić w dwa? Chciałem tylko zasygnalizować. Niemniej jednak dziękuję za pomoc i wyjaśnienie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejTrg Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Sheenek napisał: Przeniesliscie sie na dobre czy na 2 fora piszecie do zamkniecia laba? Już laba wywaliłem z zakładek. 2 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, ampere1 napisał: Skoro mam to i z niego korzystam, to po co się bawić w dwa? Chciałem tylko zasygnalizować. Niemniej jednak dziękuję za pomoc i wyjaśnienie. Po to, aby ktoś kiedyś nie zrobił Ci kuku za rzekome multikonto. Po to robi się merge, aby konta scalić w jedno i mieć możliwość zrobienie userowi takie dane, jakie chce mieć finalnie. Zwłaszcza jeśli popełnił błąd przy rejestracji. To jest wszystko do wyjaśnienia i wyprostowania od ręki, a nie jak na psim labie, że czekasz miesiącami na to aby admin przeczytał PW, a gdzie dopiero zareagował . 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Sheenek napisał: Przeniesliscie sie na dobre czy na 2 fora piszecie do zamkniecia laba? Ja pójdę na dno razem z Titaniciem, orkiestra będzie grała do końca. 2 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Mialem cicha nadzieje ze sygne skrocisz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampere1 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, EvilKillaruna napisał: Po to, aby ktoś kiedyś nie zrobił Ci kuku za rzekome multikonto. Po to robi się merge, aby konta scalić w jedno i mieć możliwość zrobienie userowi takie dane, jakie chce mieć finalnie. Zwłaszcza jeśli popełnił błąd przy rejestracji. To jest wszystko do wyjaśnienia i wyprostowania od ręki, a nie jak na psim labie, że czekasz miesiącami na to aby admin przeczytał PW, a gdzie dopiero zareagował . Ok. Nie kłócę się. Piszę już do Tomcuga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Sheenek napisał: Mialem cicha nadzieje ze sygne skrocisz Chciałem dać sprzęt w spoiler i zostawić tylko gry na widoku, ale opcja spoilera wczoraj nie działała. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Dokładnie, pisz i prostuj, to potem po latach będziesz miał spokój, trust me bro. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klakier1984 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, jagular napisał: Hehe, czuję ducha starego pclaba Proponuję założyć odpowiedni wątek i tam kontynuować dyskusję Może by ciekawie Edytowano 13 godzin temu przez Klakier1984 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ampere1 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, EvilKillaruna napisał: Dokładnie, pisz i prostuj, to potem po latach będziesz miał spokój, trust me bro. Dziękuję bardzo za pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klakier1984 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, Element Wojny napisał: Ja pójdę na dno razem z Titaniciem, orkiestra będzie grała do końca. Wolę nie reanimować trupa, co będzie jak ożyje? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Swoją drogą, rzuciłem okiem na Onet i KŚ - ani słowa, nawet przecinka, że fragują Forum PCL. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt_34 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, EvilKillaruna napisał: Nie bardzo mają się czym chwalić myślę. Edytowano 13 godzin temu przez Pitt_34 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elder Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Melduję się 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Kto normalny chwali się uśmiercaniem czegokolwiek? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu @voltq widze jak zawsze w swojej "cofnietej" formie 7 minut temu, EvilKillaruna napisał: Swoją drogą, rzuciłem okiem na Onet i KŚ - ani słowa, nawet przecinka, że fragują Forum PCL. Achievement unlocked " Zniszczenie najwiekszego polskiego forum PC" Chyba nie chca takiej przypinki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu https://www.benchmark.pl/aktualnosci/forum-pclab-zostanie-zamkniete.html https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/koniec-forum-pclab-pl-rasp-zdecydowal-o-jego-likwidacji 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hwdp43 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu No i ile osob zalozylo juz tu konto od wczoraj ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu mówi się o 0,5K Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się