Godlike Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowany) Melduję się, ale widzę póki co mało jeszcze treści na tutejszym forum, także ekipa PClaba trzeba rozbujac ta bude Edytowano 8 godzin temu przez Godlike 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanon7 Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Nie żyje krUl, niech żyje Król Powoli nas coraz więcej z Pclab’u, oby tak dalej i trzeba bardziej rozbujać te towarzystwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu @Targaryen Hej! @Godlike Stara gwardia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Tak oto wychodzi na to, że ze złych rzeczy mogą wyjść rzeczy dobre. RASP zamykając obecny kociołek i to w takim a nie innym stylu, paradoksalnie zmotywował ludzi do czegoś, co nawet przy okazji zamknięcia głównego portalu byłoby nie do pomyślenia. 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo.k Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Witam, Na PCLabie od wielu lat byłem jedynie biernym uczestnikiem, który końcu zarejestrował się kilka lat temu. Lubiłem czytać posty pasjonatów na forum, a teraz z podziwem obserwuję jak we wspaniały sposób zorganizowaliście przenosiny na ITH. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowany) Kiepsko to wygląda. Dużo nieaktywnych nie odpisało nadal i jest cisza... Jeszcze niech Ajanka się zarejestruje Edytowano 7 godzin temu przez Filip454 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ayane Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 27 minut temu, Filip454 napisał: Jeszcze niech Ajanka się zarejestruje Mówisz, masz 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowany) Jak chcecie oglądać PCLab.pl jako wersję live to otwieracie poniższy VBS i odpalacie IE. Na IE pięknie działają wszystkie działy, warto to nagłośnić. ie.vbs Proof: Edytowano 7 godzin temu przez Filip454 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samsung70 Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu ktoś tam pisal ze 500 osob juz przybylo, no chyba nie, a obecnie 4502, wiec chyba troche brakuje do 500 , ale widac , ze co chwile ktos sie rejestruje, takze powodzenia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowany) To jest i tak najbardziej udana migracja wszech czasów... Wszyscy najważniejsi userzy przeszli, a jeśli ktoś nie przeszedł to i tak nie pisał od dłuższego czasu na labie. Edytowano 6 godzin temu przez Filip454 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samsung70 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Filip454 napisał: To jest i tak najbardziej udana migracja wszech czasów... Wszyscy najważniejsi userzy przeszli, a jeśli ktoś nie przeszedł to i tak nie pisał od dłuższego czasu na labie. każdy portal informatyczny pownien o tym wspomnieć, PUREPC, PPE, gry-online, Lipton na kanale na YT, każdy pownien wspomnieć, żeby garstka tych ludzi nadal się trzymała w jednym miejscu, 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) Autentycznie płakłem... Tak lubiłem ten setup, mimo że FXa wszyscy tak nienawidzili Ile ja na tym komputerze zrobiłem. Potem miałem potężniejsze jednostki, a nigdy nie zrobiłem na nich tyle co w tamtych latach, jeśli chodzi o multimedia i różne prace. Edytowano 5 godzin temu przez Filip454 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samsung70 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Filip454 napisał: Autentycznie płakłem... Tak lubiłem ten setup, mimo że FXa wszyscy tak nienawidzili Ile ja na tym komputerze zrobiłem. Potem miałem potężniejsze jednostki, a nigdy nie zrobiłem na nich tyle co w tamtych latach, jeśli chodzi o multimedia i różne prace. miło po niemal 20 latach rzucić okiem na swoje posty, co? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr07 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dobry wieczór 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samsung70 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, piotr07 napisał: Dobry wieczór jak przebiega migracja, jakie odczucia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr07 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Szkoda, że zamykają ale co zrobić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip454 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, samsung70 napisał: miło po niemal 20 latach rzucić okiem na swoje posty, co? Nieźle wtedy było, akurat to było do rankingu kompów, bo @crollek tworzył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samsung70 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, piotr07 napisał: Szkoda, że zamykają ale co zrobić. jaki staż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr07 Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, samsung70 napisał: jaki staż? Przeszło 13 lat od rejestracji ale czytałem prawie od samego początku. Bardzo podobnie wszystko tutaj wygląda, podoba mi się Edytowano 5 godzin temu przez piotr07 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ayane Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, samsung70 napisał: miło po niemal 20 latach rzucić okiem na swoje posty, co? Ja się boję. W 2006 byłam cringe jak cholera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samsung70 Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Ayane napisał: Ja się boję. W 2006 byłam cringe jak cholera siema byku, od dwóch godzin czytam swoje stare posty na forum programosy, gdzie zaczynałem przygodę z forum boardami, ale jak czytam to w jaki sposób pisalem... to niewiele się zmieniłem, cringe ( wtedy chyba się nawet tak nie mówiło ) pozostał, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hwdp43 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Ayane napisał: Mówisz, masz Poka cyce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxforces Napisano 41 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 41 minut temu (edytowany) 4 godziny temu, samsung70 napisał: jaki staż? Pod tym nickiem 16 lat ale bylem od poczatku pod innym. Jak wspominam to byly inne czasy(doslownie). Robilem w tedy w publicestyce. Nie przespane noce, godziny przy kompie. Pila byl calkiem inny konkurencja Tomek pasjonat z wizja. Ale wszystko co dobre sie konczy. Tak wlasnie skonczylo sie forum pclab a co nie ktorzy pamietaja jeszcze tweak forum bo od tego sie wszystko zaczelo WOW mam w koncu drogi post. Edytowano 40 minut temu przez Maxforces Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 12 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 minut temu @Ayane O Ayane! Stała bywalczyni działu śmietnik i "bicia śmietnikowego rekordu" Ciekawe kiedy ktoś napisze.... 2 godziny temu, hwdp43 napisał: Poka cyce Długo nie trzeba było czekać @Maxforces Maxiu!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiju Napisano 8 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 minut temu Jestem i ja. Trzeba będzie na nowo nabić posty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się