RyszardGTS 372 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) @trepek Sfinks miał właśnie taki avatar. Off polityczny oraz śmietnik, ostro tam działał... działaliśmy Kieros niestety usunął konto, dziś to "gosc_kieros", bardzo znany user. zakładał tematy i w brał udział w dyskusjach. Edytowane 5 Listopada przez RyszardGTS 2
Winter 478 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Kierosa pamiętam. Ileż to razy ludziska go gasili, jak peta, gdy porównywał Polaków do nierobów z pontonów xD. Edytowane 5 Listopada przez Winter
Spl97 149 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 13 godzin temu, agent_x007 napisał(a): Obecny
Maxiorekk 1 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 11 godzin temu, Spindender napisał(a): To tak jak ja, luty 2008. Czy to oznacza starosc? Edukuje sie i ewentualnie zadaje czasem pytania jak nie potrafie sam znalezc odpowiedzi. Tzn. tak bylo, bo tam juz nie bedzie Jaka starość mordo? Jak ja mam dopiero 26 lat hehe. W moim przypadku faza na hardware zaczęła się we wczesnej podstawówce
Spindender 3 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 45 minut temu, Maxiorekk napisał(a): Jaka starość mordo? Jak ja mam dopiero 26 lat hehe. W moim przypadku faza na hardware zaczęła się we wczesnej podstawówce Hmm.. No dobra, u Ciebie w takim razie rozkwit mlodosci haha! Ja tez zaczynalem mlodo, ale stosunkowo pozno do wieku odnalazlem PCL, ktory wielokrotnie mi pomogl z tym z czym wczesniej zmagalem sie z kilkoma kumplami na osiedlu
Maxiorekk 1 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 32 minuty temu, Spindender napisał(a): Hmm.. No dobra, u Ciebie w takim razie rozkwit mlodosci haha! Ja tez zaczynalem mlodo, ale stosunkowo pozno do wieku odnalazlem PCL, ktory wielokrotnie mi pomogl z tym z czym wczesniej zmagalem sie z kilkoma kumplami na osiedlu Ja to w ogóle zaczynałem na forum pcformatu, które notabene jeszcze jakiś czas temu wisiało w necie. Teraz już widzę, że je też już zdjęli
Voodoo2 83 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Ja bardzo, koniecznie ze wszystkimi z tematu politycznego 9
Kelam 717 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada @Voodoo2Długo by nie trzeba było czekać na efekty. 1 3
ryba 73 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 46 minut temu, Voodoo2 napisał(a): Ja bardzo, koniecznie ze wszystkimi z tematu politycznego Wystarczy ta garstka z tematow AMD/Intel 1
EvilKillaruna 130 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 31 minut temu, Kelam napisał(a): @Voodoo2Długo by nie trzeba było czekać na efekty. A wystarczyło że każdy zająłby się czymś spokojnym, relaksacyjnym. Może jakieś robótki ręczne... 3
RyszardGTS 372 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Godzinę temu, Voodoo2 napisał(a): Ja bardzo, koniecznie ze wszystkimi z tematu politycznego Coś mi się wydaje że większość siadła by przy piwie i zaczęli rozmowę i wymianę zdań i poglądów... 33 minuty temu, ryba napisał(a): Wystarczy ta garstka z tematow AMD/Intel ... ale ci to chyba by się pozabijali Co jak co ale kawałki krzemu AMD, INTELA, NVIDII od lat wzbudzają mega emocje, niektórzy naprawdę przesadzają Edytowane 5 Listopada przez RyszardGTS 1
Pulpit 17 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 2 godziny temu, Strutter napisał(a): Jak widzicie pomysł zlotu forumowiczów? Dopóki sobie nie przypomnę kto mi może kosę sprzedać to pass
Strutter 9 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada @Voodoo2 @Kelam @ryba @EvilKillaruna @RyszardGTS @Pulpit A więc ul. Nowogrodzka default city w ramach Strefy Czystego Transportu.
RyszardGTS 372 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Też tak myślę Moja kancelaria prawna się do niego odezwie
Strutter 9 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada @EvilKillaruna @RyszardGTS Wręcz przeciwnie, chillout przy bilardzie. https://maps.app.goo.gl/xRWotQgpnaDjLNzWA 1
lukadd 246 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 1 godzinę temu, Pulpit napisał(a): Dopóki sobie nie przypomnę kto mi może kosę sprzedać to pass Pewnie ktoś z wątku gdzie "obrażałeś" nowego Kratosa na PS4. Niektórzy też może pamiętają, że maczałeś paluchy w tej grze z zombiakami
Bono_UG 16 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada W dniu 2.11.2024 o 20:32, RyszardGTS napisał(a): Bono!!! Mój mentor i wg mnie najlepszy moderator na pclabie. Bez przesady, byli lepsi, ktoś też mnie w końcu ustawiał do pionu jak przeginałem. A grono "wielbicieli" na pewno gdzieś jeszcze mam
RyszardGTS 372 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Byłeś najlepszy, koniec i basta. Ma być na moje bo inaczej foch
Rekomendowane odpowiedzi