Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

azgan

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny spadochroniarz wylądował w Normandii. Radujcie się.

21 minut temu, CryptTM napisał(a):

Dlatego to faceci rządzą światem, a kobiety, cóż, bardzo by chciały. Ale ile po takim sparingu między facetami się atmosfera potrafi wyczyścić i spowodować, że każdy nabiera do siebie szacunku o level wyżej. U kobitek to czyste S-F :E

To nie takie proste. Kobiety też potrafią rządzić, ale robią to z tylnego siedzenia.

Pamiętam jak byłem dzieckiem jak ojciec agitował matkę przed wyborami. Pamiętam też jak ciągała mnie na te wybory razem z koleżankami. Co im mężowie kazali to kazali, a przy urnie i tak robiły co chciały.

Edytowane przez Suchy211

6 godzin temu, Kelam napisał(a):

@blabla123U chłopów to działa:faja:. Dać sobie po mordzie i można potem skoczyć na piwo/flaszkę. U kobit wzajemna kosa do końca życia za rękoczyny :E.

U prostych to jak najbardziej działa i działać będzie do końca świata. No ale u takich chłopów jak ja to tak nie zadziała xD. Jak ktoś dobrze mnie znał z laba, to wie jaką kosę miałem i mam nadal z jednym, choć gdy z znienacka pojawiła się "okazja" to przestawiłem jemu warunki na zakończenie tej kosy i nie zejdę z warunków. Jak można było domyślić nie przystał, a jak nie przystał... to już sami dokończcie.

Edytowane przez Spl97

@Spl97 kurde, powiało grozą... :E

@Suchy211 ja to rozumiem, ale mi akurat chodziło stricte "zero-jedynkowo" o sam fakt takiego podziału. A to, że tam szarości występują, to wszyscy wiemy.

Ktoś powie, że jest inaczej - ja wtedy mam przed oczami minę kanclerz Merkel, jak jej Trump wskazał jej miejsce w szeregu. To mówi więcej, niż tysiąc słów. 

23 godziny temu, lukadd napisał(a):

Pewnie ktoś z wątku gdzie "obrażałeś" nowego Kratosa na PS4. Niektórzy też może pamiętają, że maczałeś paluchy w tej grze z zombiakami :E

To, że maczałem palce w grze z zombiakami to ich najmniejszy problem jak się dowiedzą w czym maczam palce teraz :E

13 godzin temu, Bono_UG napisał(a):

Bez przesady, byli lepsi, ktoś też mnie w końcu ustawiał do pionu jak przeginałem.

A grono "wielbicieli" na pewno gdzieś jeszcze mam ;)

Ho ho ho, kogo moje zmęczone oczy widzą :piwko: