Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Filip454 napisał(a):

Po avatarze i nicku teraz kojarzę. Wcześniej na Infi nie miałeś avatara. Tak sobie myślałem: jaki Infi? xD

Witaj zatem ponownie Infi :E

Namawiam T_G od kilku dni, ale chyba nie chce przejść. Specjalista od multimediów 👍

Eh, szkoda tylu osób.

Thomson, hajapackage, KanekS, PHYSXftw, Kagava, HΛЯPΛGŌN, Vujo, Cormac, Destroy, Tommaso, Shiva, Spookie, vinci, mikilys, focus, Firekage (stary specjalista od HDD) - @Bono_UG to chyba wszystkich przeżył i pamięta 👍

Bez końca mogę rzucać nickami kogo brakuje...

Titanica chyba wszyscy już porzucili, patrząc na aktywność. Szkoda, że ponad 200 się utopiło :E

Master_husky, Assassin, kazmirz, Myst, zigu_17 :E, Kayser_Soze, Kujtek... i wielu innych

U mnie kilka osob odczytalo, ale tylko dwie tutaj widze. Ale nie rozumiem Vuja dlaczego jeszcze sie nie przeniosl :(

• Upvote 1
Opublikowano
9 godzin temu, kamassss napisał(a):

Master_husky, Assassin, kazmirz, Myst, zigu_17 :E, Kayser_Soze, Kujtek... i wielu innych

U mnie kilka osob odczytalo, ale tylko dwie tutaj widze. Ale nie rozumiem Vuja dlaczego jeszcze sie nie przeniosl :(

Dobry Sir dojrzewa długo ;-) Wypada dać bakteriom czas aby osiągnął żądany smak.

Vuuuuuuujoooooo! Skrzypeczki labowe przyzywają Cię!

Zostawimy mu światełko na szczycie latarni aby nasz żaglarz może nawet pirat wiedział dokąd zmierzać.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Dermi napisał(a):

pc.com.pl odwiedzałem regularnie aż do końca

Ja akurat trafiłem na samą końcówkę.

Chciałem poszukać czy nie ma jakichś maili z rejestracji na pc.com.pl, a trafiłem na takiego kwiatka od wykładowcy:

Cytat

Panie XXX, z ewentualnymi problemami z programem proszę zgłaszać  
się do mnie, a nie czekać na rozwiązanie na Forum PcLabu.

Aż muszę poszukać, co to był za problem :E

Edytowane przez Bono_UG
czkawka forum
  • Haha 5
Opublikowano (edytowane)

Ołjea!

@RyszardGTS podobnie jak Bono wiele pamięta.

@jagular Jajca dawno wezwany.

Właściwie to w tych 290 wątkach są wszyscy, o których wspominacie... ale zero odzewu.

@manieeq odpisał i założy konto na ITH (znajomy lewuSa)

@Thimedes odpisał, ale chyba nie ma tu konta.

Edytowane przez Filip454
Opublikowano

dobra, jestem i ja tutaj, szkoda pclaba, kurcze tyle postów, historii - jeszcze na innym nicku przez bananem, to AAXELA SPRINGERA, przerosły opłaty serwera? nosz urwa nie wierzę że nie zarabiali na forum. Ciężko mi w to uwierzyć.

Mam nadzieję że to forum się rozkręci na pełnej urwie.

• Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, Kelam napisał(a):

Mam nadzieję że właściciel nie sprzedaje jakiejś urwie z obcym kapitałem, a potem zamknie bo zrobi sobie przekierowanie na komputerświat - gdzie jest pełno marketingowych bzdur nie mających odzwierciedlenia w realiach.