jagular 73 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 10 godzin temu, Winter napisał(a): Bo na PCLabie mieli żniwa. Administracja miała wiadomo określone poglądy, moderacja w zdecydowanej większości też. Dodaj do tego obecne pokolenie snowflake'ów i et voila. Za to "niektórzy" użytkownicy nie mieli "określonych poglądów" i żadyn to ach żadyn nie tworzył setek monotematycznych postów w politycznym, albo w emigracyjnym.... Może to jest bardziej jaskrawe przez fakt, że społeczność ITH dalej jest mniejsza. Przez to całe te ekstrema są bardziej widoczne i wszystko "jest ok", tj. jak na pclabie, tylko z mniejszą ilością użytkowników.
Winter 429 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Godzinę temu, jagular napisał(a): Za to "niektórzy" użytkownicy nie mieli "określonych poglądów" i żadyn to ach żadyn nie tworzył setek monotematycznych postów w politycznym, albo w emigracyjnym.... Może to jest bardziej jaskrawe przez fakt, że społeczność ITH dalej jest mniejsza. Przez to całe te ekstrema są bardziej widoczne i wszystko "jest ok", tj. jak na pclabie, tylko z mniejszą ilością użytkowników. Jeśli blokuje się możliwość wypowiedzi to zaczynają się tworzyć skrajności. Byłem pracownikiem PCLab przez kilka lat, fajnych rzeczy moglibyście się dowiedzieć. Szczególnie o użytkowniku Vega
Mar_s 210 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Vega, coś kojarzę, ale kompletnie zapomniałem że coś takiego było...
jagular 73 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 37 minut temu, Winter napisał(a): Jeśli blokuje się możliwość wypowiedzi to zaczynają się tworzyć skrajności. Byłem pracownikiem PCLab przez kilka lat, fajnych rzeczy moglibyście się dowiedzieć. Szczególnie o użytkowniku Vega Kojarzę Vegę. Pracuje jako newsman dla konkurencji, prawda? Prawdziwe skrajności nie tworzą się z powodu blokady możliwości wypowiedzi. Ludzie są ludźmi, w dużej grupie zawsze się znajdzie podgrupa ekstremistów.
Winter 429 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Teraz, jagular napisał(a): Kojarzę Vegę. Pracuje jako newsman dla konkurencji, prawda? Prawdziwe skrajności nie tworzą się z powodu blokady możliwości wypowiedzi. Ludzie są ludźmi, w dużej grupie zawsze się znajdzie podgrupa ekstremistów. Teraz zdaje się, że dla PurePC, kiedyś był na FrazPC.
Kelam 571 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Winter Nie wiem co sugerujesz i ocb, ale jeśli kolega pracuje dla konkurencji ith, to lepiej nic kontrowersyjnego nie pisz publicznie.
Winter 429 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, Kelam napisał(a): @Winter Nie wiem co sugerujesz i ocb, ale jeśli kolega pracuje dla konkurencji ith, to lepiej nic kontrowersyjnego nie pisz publicznie. A napisałem?
Kelam 571 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @WinterUpewniam się, że nie napiszesz.
Winter 429 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Kelam napisał(a): @WinterUpewniam się, że nie napiszesz. To się upewniaj.
Kelam 571 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @WinterPóki co jestem pewny na 95%, ale pisz tak dalej i będzie pasek załadowania pewności spadał .
Winter 429 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, Kelam napisał(a): @WinterPóki co jestem pewny na 95%, ale pisz tak dalej i będzie pasek załadowania pewności spadał . Lubię tobić rzeczy na spontanie. Możecie mieć ciężko .
Kelam 571 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @WinterMy? A gdzie tam. Ewentualne problemy, to może mieć obsługa nadprogramowych wczasowiczów w Bieszczadach .
Spl97 108 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Bieszczady również mają swoje limity . 1
Kelam 571 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie wiem jak tam z miejscami w porządnych ośrodkach wypoczynkowych czy hotelach, ale na jakiś szałas czy lepiankę, to tam sporo miejsca jest: 1
Winter 429 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, Kelam napisał(a): @WinterMy? A gdzie tam. Ewentualne problemy, to może mieć obsługa nadprogramowych wczasowiczów w Bieszczadach . Niuniuś, jestem z Podkarpacia.
Kelam 571 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Winter A to fajnie się składa. Jak coś, to akurat niedaleko będzie do puszczy i głównych atrakcji. 1
Mar_s 210 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Kelam @Winter Pany, dajta już spokój, schowajta miarki i te siusiaki 2
Kelam 571 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Mar_sHola, hola. Jakie miarki? Chyba po moich emotkach jasno widać, że to heheszki zwykłe.
Mar_s 210 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Kelam Heheszki lubią eskalować czasami. A poza tym spamujecie, a zasady są równe dla wszystkich! 1
Kelam 571 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Mar_sTylko jak ktoś się nie zna na żartach .
Rekomendowane odpowiedzi