Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, BrocX napisał(a):

Dzień dobry!

Już ogarniał mnie starczy smuteczek, że fora umierają, a tu dosyć zorganizowany regroup z pclaba. Doliczcie mnie jako kolejnego migranta :salut:

Dobre rzeczy zamienia się na gorsze. Jak na burdello zwane facebookami czy tiktokami. Także mój nowy telefon, który mimo sporadycznego używania ładować trzeba co 3 dni, bo bateria spada do 0 i telefon się wyłącza.

Opublikowano
22 minuty temu, RyszardGTS napisał(a):

E tam, forum to ludzie czyli forumowicze a ci są tutaj, forum przetrwało.

Dlatego należy się cieszyć że mieliśmy miesiąc by przenieść jak najwięcej osób z PCL na ITH.

Dodatkowo treści są archiwizowane przez wiele osób.

Dlatego, zatańczmy :D 

Jasne, ale mimo wszystko nie jeden w tym ja, sentymentalny Labowicz się znajdzie w tym wątku. Tak, czy inaczej wyszło dobrze, jak tańczymy to tańczymy.

Opublikowano
42 minuty temu, Mar_s napisał(a):

No to mała podpowiedź, oglądałem na żywo jak Boniek wsadził 3 gole Belgii na Mundialu w Hiszpanii.  ;) 

Czekam na innych geriatryków.  :P

Hehe. To ja miałem 11 lat oglądając te gole. ;)

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Áltair napisał(a):

Dobre rzeczy zamienia się na gorsze. Jak na burdello zwane facebookami czy tiktokami. Także mój nowy telefon, który mimo sporadycznego używania ładować trzeba co 3 dni, bo bateria spada do 0 i telefon się wyłącza.

Co 3 dni to i tak rzadko jak na obecne czasy. Większość ludzi ładuje codziennie i jeszcze producenci każą się cieszyć z takiego rozwiązania.

PS: Też jestem z PCLaba, taki sam nick :)

Edytowane przez Plati
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Mar_s napisał(a):

No to mała podpowiedź, oglądałem na żywo jak Boniek wsadził 3 gole Belgii na Mundialu w Hiszpanii.  ;) 

Czekam na innych geriatryków.  :P

He,he ja też te mecze oglądałem na żywo (w telewizji) w 1982 roku (miałem wtedy 15 lat). Teraz koledzy z pracy zazdroszczą mi tych przeżyć, emocji z tamtych lat, które dla młodszych jak dotąd były nieosiągalne :-(  No to wychodzi na to że teraz mam 57 lat (1967r)... trochę dużo ale sytuację osładza mi fakt że mogę być absolutnym czempionem (w grupie geriatryków) na tym forum :lol2:

Edytowane przez Smoku123
  • Like 1