wrobel_krk 283 Opublikowano wczoraj o 09:43 Opublikowano wczoraj o 09:43 Z cytatów co nieco wynika: Cytat 14 godzin temu, Atomowa Sprawiedliwość napisał(a): doradza typ co ma i5 w logo i budrzetowgo kompa w sygnaturce
Mar_s 367 Opublikowano wczoraj o 09:53 Opublikowano wczoraj o 09:53 Uuu, obraził Intela, takiej zniewagi tutaj się nie wybacza. 2
Kadajo 576 Opublikowano wczoraj o 11:52 Opublikowano wczoraj o 11:52 Użytkownicy AMD które dziś jest w topie
Camis 499 Opublikowano wczoraj o 16:13 Opublikowano wczoraj o 16:13 A własnie zmieniłem platformę z Intela na AMD po 16 latach, a tutaj banujo!!. Boje sie i trzese sie 2 1
kubikolos 166 Opublikowano wczoraj o 17:11 Opublikowano wczoraj o 17:11 Dajcie mu link do ITH, przecież tu dostał te same bagno 1:1 tylko bez wsparcia moderacji
Mar_s 367 Opublikowano wczoraj o 17:19 Opublikowano wczoraj o 17:19 Link do tematu gdzie Gordon się produkuje, to w nim obudzi ducha walki i rywalizacji. 3
GordonLameman 279 Opublikowano wczoraj o 18:25 Opublikowano wczoraj o 18:25 Żeby być moim adwersarzem to trzeba mieć rozum i godność człowieka, a takich u tego indywiduum nie stwierdzono!
RyszardGTS 447 Opublikowano wczoraj o 20:16 Opublikowano wczoraj o 20:16 4 godziny temu, Camis napisał(a): Boje sie i trzese sie Poprawnie jest - bojem siem i trzesem siem
RyszardGTS 447 Opublikowano wczoraj o 22:16 Opublikowano wczoraj o 22:16 @manieeq manieeq!!! A gdzie twój ledżendary avatar? chyba żaden avatar nie poprawiał mi tak samopoczucie jak twój, wystarczyło spojrzeć i już gębula się uśmiechała 1
Galonzo 1 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Siemka, wie ktoś może czy są jakieś programy do ściągnięcia troche treści z pclaba? jakbym tak chciał ręcznie wszystkie strony pobrać to mi zajmie to cały dzień i noc. 1
kamassss 27 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 5 minut temu, Galonzo napisał(a): Siemka, wie ktoś może czy są jakieś programy do ściągnięcia troche treści z pclaba? jakbym tak chciał ręcznie wszystkie strony pobrać to mi zajmie to cały dzień i noc. 1
Filip454 118 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 2 godziny temu, manieeq napisał(a): Dzień dobry. To niezłe opóźnienie Od naszej rozmowy 15 listopada nareszcie znalazłeś czas. Tylko proszę o avatar
Colicab 14 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 11 godzin temu, Galonzo napisał(a): Siemka, wie ktoś może czy są jakieś programy do ściągnięcia troche treści z pclaba? jakbym tak chciał ręcznie wszystkie strony pobrać to mi zajmie to cały dzień i noc. Póki co to niedziałający lab uniemożliwia mi pobranie i dostęp do treści, o czym napisałem już skargę do IOD czy jak on się nazywa w Axel Springer, ale sądzę, że ona już leży obok @AtomowaSprawiedliwosc. Wyszukiwarka dla odmiany nie działa, nie napisałem nic w latach 2003-2015.
Amsztel 5 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Dobry. Pytanie za 100pktow - jak wlaczyc tryb ciemny forum?
Pan Mateoo 99 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Zjedz na sam dół i wybierz motyw bravo @Amsztel 1
Send1N 374 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu @Amsztel dopłynąłeś witamy na pokładzie 1
Spl97 196 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu W dniu 26.11.2024 o 18:10, Camis napisał(a): Ale go zapiekło Wszyscy to dobrzy ludzie są, oprócz ofc Ślepego.
Camis 499 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Nie było tragedii, najwięcej ostrzeń dostałem od Bono, ale nie mam mu nic absolutnie za złe bo wszystkie były zasłużone. Od Blinda dostałem tylko jedno, z resztą 90% tych ostrzeżeń to za bluzgi. Jak na prawie 20 lat na forum to za dużo nie uzbierałem (chyba) Edytowane 1 godzinę temu przez Camis
Camis 499 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Gordon ze swoimi 2137 ostrzeżeniami 1
Rekomendowane odpowiedzi