Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ludki, a Laba już całkiem wywala? Chciałem wejść w swój najstarszy content i ni wuja (przez duże CH). Dawno dawno temu miałem temat na "Zasilaczach". Ciągle pamiętam nazwę: Elektronik amator czyli DoItYourself %-) Z czasów gdy diody były tylko białe a kontroler obrotów kosztował pół pensji...ech, wspomnienia. Wstawiałem schematy na LM-ach - pamiętam! - 5-6 potencjometrów każdy do 3A, na upartego jednym można było całą budą kręcić ;) , własne podświetlenie biurka, lampki które sam lutowałem...żal wspomnień :(

Kalkulatory rezystancji, opis okablowania dla laików...potem nawet jakieś schematy dotykowe się pojawiły - chyba z ekranu oporowego zrobione... co za czasy

Edytowane przez RayvenPL
Opublikowano
4 minuty temu, Camis napisał(a):

Gordon ze swoimi 2137 ostrzeżeniami :E

Ej, ale zsumuj to ze wszystkich zapasów :E

Teraz, RayvenPL napisał(a):

Ludki, a Laba już całkiem wywala? Chciałem wejść w swój najstarszy content i ni wuja (przez duże CH). Dawno dawno temu miałem temat na "Zasilaczach". Ciągle pamiętam nazwę: Elektronik amator czyli DoItYourself %-) Z czasów gdy diody były tylko białe a kontroler obrotów kosztował pół pensji...ech, wspomnienia. Wstawiałem schematy na LM-ach - pamiętam! - 5-6 potencjometrów każdy do 3A, na upartego jednym można było całą budą kręcić ;) , własne podświetlenie biurka, lampki które sam lutowałem...żal wspomnień :(

Mnie to się wydaje, że takie przeszukiwanie, to już kilka lat nie działa :)

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ale dużo zostało! nie wiem jak ja to wklejałem, ale schematy siedzą :D Ale nostalgia po latach! Pamiętam jak sporą część z tego kleiłem po nocach na stole w kuchni (lutowałem znaczy...) Rany ponad 12 lat... Idę w kimę. Dobranoc

Edytowane przez RayvenPL
  • Like 1
Opublikowano
30 minut temu, kamassss napisał(a):

@Filip454 @Camis nie wiecie czy ktos probowal zrobic backup Bicia z PCLaba :E ?

10095 stron, tak by pobrało wszystkie posty/avatary/profile/emotki + linki do youtubów + fotki/linki do fotek z serwerów zewnętrznych... zamkniesz się w +/- 1,5GB (jak zaczniesz to na luzie zdążysz, masz jeszcze dwa dni) 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Filip454 napisał(a):

:E

Nic tam, ekhm... ciekawego nie ma, a co @kamassss? :E

Jakby co, to ja nie mówię o ilości stron... :E

1 godzinę temu, Camis napisał(a):

Nie wiem :E

Tylko nostalgia  ;)

250 stron na godzine, ciekawe co z tego wyjdzie :E

Edytowane przez kamassss