RayvenPL 10 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Ludki, a Laba już całkiem wywala? Chciałem wejść w swój najstarszy content i ni wuja (przez duże CH). Dawno dawno temu miałem temat na "Zasilaczach". Ciągle pamiętam nazwę: Elektronik amator czyli DoItYourself Z czasów gdy diody były tylko białe a kontroler obrotów kosztował pół pensji...ech, wspomnienia. Wstawiałem schematy na LM-ach - pamiętam! - 5-6 potencjometrów każdy do 3A, na upartego jednym można było całą budą kręcić , własne podświetlenie biurka, lampki które sam lutowałem...żal wspomnień Kalkulatory rezystancji, opis okablowania dla laików...potem nawet jakieś schematy dotykowe się pojawiły - chyba z ekranu oporowego zrobione... co za czasy Edytowane 13 godzin temu przez RayvenPL
kamassss 29 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 4 minuty temu, Camis napisał(a): Gordon ze swoimi 2137 ostrzeżeniami Ej, ale zsumuj to ze wszystkich zapasów Teraz, RayvenPL napisał(a): Ludki, a Laba już całkiem wywala? Chciałem wejść w swój najstarszy content i ni wuja (przez duże CH). Dawno dawno temu miałem temat na "Zasilaczach". Ciągle pamiętam nazwę: Elektronik amator czyli DoItYourself Z czasów gdy diody były tylko białe a kontroler obrotów kosztował pół pensji...ech, wspomnienia. Wstawiałem schematy na LM-ach - pamiętam! - 5-6 potencjometrów każdy do 3A, na upartego jednym można było całą budą kręcić , własne podświetlenie biurka, lampki które sam lutowałem...żal wspomnień Mnie to się wydaje, że takie przeszukiwanie, to już kilka lat nie działa 1
RayvenPL 10 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Heh, ale można było ręcznie znaleźć, bo temat wiele lat był przyklejony Sporo pracy w tamtym czasie w niego włożyłem. W swoje projekty też
Camis 505 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 2 minuty temu, RayvenPL napisał(a): Ludki, a Laba już całkiem wywala? Chciałem wejść w swój najstarszy content i ni wuja (przez duże CH). Szukaj przez Google: https://forum.pclab.pl/topic/770685-elektronik-amator-czyli-doityourself/#comments 1
RayvenPL 10 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Teraz, Camis napisał(a): Szukaj przez Google: https://forum.pclab.pl/topic/770685-elektronik-amator-czyli-doityourself/#comments Kocham Cię! 1
Wu70 111 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu @RayvenPL piękny temat, mam nawet jego pełny backup. Ogólnie masz ostatnie kilka dni na poszukiwania 1 1
RayvenPL 10 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Cholera oczywiście fotki wywaliło a ja nie mam już tego od lat na kompie...ale cóż, przynajmniej treść 1
jagular 102 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu W dniu 26.11.2024 o 16:44, kamassss napisał(a): Kurde, czuję się członkiem jakiejś super elyty, częścią historii Nawet z piskliwym głosem (???) 1 2
Camis 505 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 1 minutę temu, RayvenPL napisał(a): Cholera oczywiście fotki wywaliło Standard po latach na hostingach zdjęć
RayvenPL 10 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Ale dużo zostało! nie wiem jak ja to wklejałem, ale schematy siedzą Ale nostalgia po latach! Pamiętam jak sporą część z tego kleiłem po nocach na stole w kuchni (lutowałem znaczy...) Rany ponad 12 lat... Idę w kimę. Dobranoc Edytowane 13 godzin temu przez RayvenPL 2
kamassss 29 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu @Filip454 @Camis nie wiecie czy ktos probowal zrobic backup Bicia z PCLaba ? 1
RyszardGTS 455 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Godzinę temu, tomcug napisał(a): Miałem więcej Widzę że "Alejajca" chyba cię bardzo nie lubił 1
Filip454 118 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 26 minut temu, Camis napisał(a): Nie wiem Nic tam, ekhm... ciekawego nie ma, a co @kamassss? Jakby co, to ja nie mówię o ilości stron... Edytowane 12 godzin temu przez Filip454
RyszardGTS 455 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 30 minut temu, kamassss napisał(a): @Filip454 @Camis nie wiecie czy ktos probowal zrobic backup Bicia z PCLaba ? 10095 stron, tak by pobrało wszystkie posty/avatary/profile/emotki + linki do youtubów + fotki/linki do fotek z serwerów zewnętrznych... zamkniesz się w +/- 1,5GB (jak zaczniesz to na luzie zdążysz, masz jeszcze dwa dni)
kamassss 29 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 4 minuty temu, Filip454 napisał(a): Nic tam, ekhm... ciekawego nie ma, a co @kamassss? Jakby co, to ja nie mówię o ilości stron... Tak pytam
kamassss 29 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Filip454 napisał(a): Nic tam, ekhm... ciekawego nie ma, a co @kamassss? Jakby co, to ja nie mówię o ilości stron... 1 godzinę temu, Camis napisał(a): Nie wiem Tylko nostalgia 250 stron na godzine, ciekawe co z tego wyjdzie Edytowane 11 godzin temu przez kamassss 1
sideband 70 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 2 godziny temu, tomcug napisał(a): Miałem więcej To akurat żaden wyczyn
Camis 505 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 godzin temu, RyszardGTS napisał(a): zamkniesz się w +/- 1,5GB Nie ma opcji, ściągniecie np wątku politycznego to 6620 stron i 53GB danych do pobrania. Ale po kompresji LZMA2 (7zip) ze słownikiem ustawionym na 512MB plik waży tylko 2,3GB. 1 strona to średnio 8MB. 1
Mar_s 372 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Na diabła komuś ten spam? Dla potomnych? 1
kubikolos 168 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ty tego nie rozumiesz bo dla postronnych to dno, spam, śmietnik, g****. Ale dla wszystkich much bawiących się w tym szambie to jak zbieranie teczek na swoich wrogów więc wielka miłość do PCL kończy się na archiwizacji wątku o polityce i ukrainie 1
Filip454 118 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Idealne podsumowanie tematu archiwizacji śmietnika Kubi. Lepiej się tego nie da ująć Już widzę to wyciąganie brudów w offie Rozmówca 1: "Pisiory coś tam..." Rozmówca 2: "Ta? A pamiętasz jak mówiłeś... *przykładowy screen ze śmietnika*. @RayvenPL Oj Photobucket, Imageshack, czy rodzimy fotosik - wszystko wywaliło Imageshack - to byli czasy Edytowane 1 godzinę temu przez Filip454
Spl97 196 Opublikowano 42 minuty temu Opublikowano 42 minuty temu 2 godziny temu, Mar_s napisał(a): Na diabła komuś ten spam? Dla potomnych? Niemal wszystko co tam jest na Labie to cenna skarbnica wiedzy.
RyszardGTS 455 Opublikowano 35 minut temu Opublikowano 35 minut temu (edytowane) @Spl97 https://forum.pclab.pl/topic/27437-dmuchana-lalka-do-seksu-doznania/ To jest cenna skarbnica wiedzy czy nie? bo nie wiem czy archiwizować Edytowane 34 minuty temu przez RyszardGTS 4
Rekomendowane odpowiedzi