Element Wojny 536 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu przeciez ludzie musza miec jakies dowody pod reka, jak beda wyciagac jakies brudy i cytowac wypowiedzi sprzed 8 lat. 2 1
crush 404 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu "A co to Ty tam napisałeś 14 września 2009??? 🧐" 1
Element Wojny 536 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Teraz, crush napisał(a): "A co to Ty tam napisałeś 14 września 2009??? 🧐" "Stefan klamiesz! 12 lat temu pisales ze popierasz PiS!" 1
Grandal 36 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Życie po życiu wcale nie jest takie złe, a pewnikiem nawet lepsze. Może jestem już starym prykiem i mi żal Laba, ale tu życie pozytywnych "oszołomów IT" będzie toczyć się dalej. Serducho odpalone dla @RyszardGTS o 9:31, świeczka zgaszona o 9:32... czas odpalić szperacz. Na koniec jeszcze życzenia dla RASP i całego tego Axel Stringer coś tam... Walcie się na ryj! Edytowane 7 godzin temu przez Grandal 1
Pawelek6 48 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 39 minut temu, GordonLameman napisał(a): A kojarzysz taką emotkę z kolesiem na takiej głowie konia z kijem i machającym szabelką? Potrzebuję ją bo ona zawsze była pod :gordon Jest takie coś: Ale to na koniu, a nie jego głowie. Jednak w sumie też by ci pasowało, jak to tresujesz swych przeciwników politycznych Edytowane 7 godzin temu przez Pawelek6 1
kubikolos 176 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 22 minuty temu, hubio napisał(a): ale jak doszedł jeszcze argument o rasistowskich, homofobicznych Polakach Nie masz pojecia o czym piszesz i dalej powtarzasz te swoje urojenia. Poleciales na koniec za caloksztalt - wlasnie twoje rasistowskie posty o Polakach. Jak to ktos na koncu slusznie ujal - doczekalem bana hubio - mozna powiedziec happy end.
hubio 74 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) @kubikolos ale jakie rasistowskie? Przecież ja nigdy nie obrażałem naszego Narodu. 2 razy w całej historii użyłem i to w określonym kontekście słowa "Polaczki" ,które poziom obraźliwości ma ten sam co "ciapate", za które nikt nie dostawał banów. Bądźmy obiektywni. Oba zwroty nie są rekomendowane przez Radę Języka Polskiego, ale też nie są sprzeczne z prawem. I co my w podstawówce jesteśmy, żeby ktoś cię banował "za całokształt"... Mamy regulamin i tylko za działania z nim niezgodne są bany. Ja nie miałem w uzasadnieniu za całokształt tylko jako "scam" a w uzasadnieniu za słowo "Polaczki" Gdybyś ty od jakiegoś mocno zorientowano na lewo moderatora dostał bana na zakończenie "za całokształt" też byś pewno czuł niesmak Edytowane 7 godzin temu przez hubio
Kadajo 615 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Czy wasze życie jest aż tak puste i nudne ze się zajmujecie polityką na forum ? Polityka samego w sobie jeszcze jestem w stanie zrozumieć bo mu płacą za te wysrywy gruba kasę 1 3
hubio 74 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu @Kadajo wszystko przez Pana Kurteczkę... Dowalił takie ceny RTX 4090, że nie stać ludzi na kupno i udowadnianie jaką to mają najlepszą kartę na świecie z 1mln fps, że się kłócą o politykę... Jego wina. Tym razem nie Tuska... 1
kubikolos 176 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 11 minut temu, hubio napisał(a): 2 razy w całej historii użyłem i to w określonym kontekście słowa "Polaczki" ,które poziom obraźliwości ma ten sam co "ciapate", za które nikt nie dostawał banów. Widziałem mnóstwo twoich rasistowskich postów względem Polaków, raportowałeś tuzin postów które jedynie wrzucały newsy o wydarzeniach, wziąłeś sobie za misję obronę przestępców i dziwisz się że ludzie odetchnęli po twoim banie? Ja się nie dziwię Masz tutaj nowe życie, nie zmarnuj go
RayvenPL 13 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Koledzy emigranci (z Laba oczywiście ) - weźcie sobie osobny wątek załóżcie do tych dyskusji...tu jest powitalno-nostalgiczny Edytowane 6 godzin temu przez RayvenPL 3
Voodoo2 89 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja odetchnąłem jak po odbanowaniu na pclabie napisał, że szkoda życia na forum i nie będzie się więcej udzielał, również na ITH, no ale * bombki strzelił 1
Galonzo 3 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 43 minuty temu, crush napisał(a): Naprawdę uznałeś ten wątek za najbardziej wartościowy? Czy to ma być w roli czarnej teczki? 🤔 Właściwie to w ogóle mnie nie interesował, po prostu pisali ludzie czy ktoś zrobił backup tego wątku to pomyślałem że jak zdążę to zrobie ale i tak nie zdążyłem, najważniejsze że tematy o giereczkach, oledach i rtxach 50x są, a tu i tak już widze mikrokłótnia o polityke
kamassss 38 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): A kojarzysz taką emotkę z kolesiem na takiej głowie konia z kijem i machającym szabelką? Potrzebuję ją bo ona zawsze była pod :gordon Jedyne co udało mi się znaleźć w internecie https://www.animated-smileys.com/ Cała baza emotek w starym stylu Edytowane 5 godzin temu przez kamassss 4
GordonLameman 308 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) To jest to!!!!! @Mar_s możemy to dodać pod :gordon ? Edytowane 5 godzin temu przez GordonLameman 1
Mar_s 388 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Nie wiem, ja tu tylko sprzątam, nie mam do tego uprawnień bo uznali że wtedy przejmę forum więc mi nie dali @tomcug Masz pytanie powyżej. 2
Element Wojny 536 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): Czy wasze życie jest aż tak puste i nudne ze się zajmujecie polityką na forum ? Przypomnij może, ile stron miał ten temat
Spl97 204 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Stron offa politycznego nie sposób pamiętać, lecz dokładna liczba widocznych postów w tym wątku wynosiła 165 500 lub 165 501. 1
kubikolos 176 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu To raczej po okrojeniu. Bo pełny temat razem z ukrytymi postami zawiera duzo więcej 1
bourne2008 56 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 6 godzin temu, Wu70 napisał(a): Sam mam >1mln podstron, wszyscy pewnie uzbieramy komplet ale co to da... 3
hubio 74 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, Voodoo2 napisał(a): Ja odetchnąłem jak po odbanowaniu na pclabie napisał, że szkoda życia na forum i nie będzie się więcej udzielał, również na ITH, no ale * bombki strzelił O jak mi przykro, że ciebie zawiodłem wybacz mi.... 1 godzinę temu, Spl97 napisał(a): Stron offa politycznego nie sposób pamiętać, lecz dokładna liczba widocznych postów w tym wątku wynosiła 165 500 lub 165 501. W sumie to naprawdę dobrze, że komuś chce się jeszcze dyskutować o sprawach publicznych... Mam wielkie obawy czy nadchodzące pokolenia nie będą już na to mieć totalnie wywalone i będą płynąć z nurtem "lewactwa" lub 'prawactwa" co w danej chwili będzie modniejsze Edytowane 3 godziny temu przez hubio
Pawcio 13 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Zapalmy świeczkę, z okazji zamknięcia forum [*] Ciekawe, na które forum przeniosą się zwykli użytkownicy, po nieudanej próbie otwarcia pclab w przeglądarce. Elektroda? Bo o ithardware, oraz purepc raczej mało kto wie, poza najaktywniejszymi użytkownikami. 2 godziny temu, kubikolos napisał(a): To raczej po okrojeniu. Bo pełny temat razem z ukrytymi postami zawiera duzo więcej Co masz konkretnie na myśli? Edytowane 2 godziny temu przez Pawcio
lukadd 325 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 5 godzin temu, hubio napisał(a): A perm był za określenie "Polaczki" - niech każdy sam wyciągnie wniosek czy to było obiektywne za to dać. No, a pewno chodziło o uciszenie mnie jak pisałem, że AXEL SPRINGER nie mógł dłużej tolerować rasistowskich określeń w dziale dotyczącym imigrantów. Tzn decyzja była głównie biznesowa, ale + to. Wiadomo jakie poglądy mają w AXEL SPRINGER w oddziale polskim i centrali. Wszystkie moje posty na ten temat, tej hipotezy zostały usunięte, a mnie zbanowano. Dodam, że konto miałem tam od 20 lat. Więc jak widać, zresztą po tym co tam dalej pisano w tym wątku pożegnalnym, czasami wbrew regulaminowi np. wulgaryzmy, że nie dla wszystkich było tak kolorowo. Dostałeś tego końcowego bana za gwiazdorzenie, czyli zbyt częste pierdzielenie kocopołów. To było za całokształt, a nie za to jedno określenie "Polaczki", po prostu w tym momencie miarka się przebrała. Wiele razy było ci mówione i wspominane, abyś zjadł Snickersa i wyluzował. Ale nie skorzystałeś. Na Pclabie szczególnie w ostatnich latach naprawdę można było sobie na wiele pozwolić z tamtą moderacją Dopóki ktoś nagminnie nie przesadzał to był bezpieczny. 1
wamak 22 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @PawcioWpisałem w wyszukiwarce google frazę "Ryzen 9800X3D forum": ithardware jest na drugim miejscu. "RTX 5090 forum": ith na trzecim miejscu, "forum komputerowe": ith na drugim miejscu. Elektroda jest dalej. Tak więc to forum ma szansę zastąpić pclab. 1 1
hubio 74 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @lukadd ty wiesz lepiej za co dostałem, a za co nie? Moderator dał w swojej notatce wyraźnie powód i to nie było żaden całokształt. A zważywszy, że przed tym banem przez 3 miesiące się w ogóle nie odzywałem, a wcześniej też nie za często więc niby jaki całokształt? Było tam parę osób więcej co myślę mocniej dawały się we znaki a nawet jak miało być za "całokształt" to dlaczego moderator skłamał i nie wpisał właściwego powodu? Bo co? Byłby sprzeczny z regulaminem. Jak fora ustalają jakieś reguły gry czyli regulaminy to chyba moderatorzy powinni się trzymać regulaminu i stricte dawać szczególnie bany za ich łamanie, a nie za jakiś wydumany "całokształt"... EOT jeśli chodzi o mój ban tam. Lab już w grobie. Niech mu ziemia będzie lekką... Edytowane 1 godzinę temu przez hubio
Rekomendowane odpowiedzi