Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

Dnia 30.10.2024 o 13:15, Reverse17 napisał:

Dobry dzień kamraci :czapeczka:

Helmut nie chce nas na swoim naz.. Ekhm, teraz już w sumie ciapa.. Kurr, ciężko jest być politycznie poprawnym  :rotfl:

Tak czy siak YO! :faja:

Już miałem priva na Labie pisać, że coś Cie nie widać na ITHardware ;)

• Like 1

Może ostatnio nie jestem najaktywniejszym JUZEREM.. Ale Pclabik odwiedzany być musi, nawet tak dla zasady ;)

PCLab jest tam, gdzie jego użytkownicy:toast:

W sumie już widzę że pod względem technicznym moderacja/administracja nie śpi i wdraża rozwiązania ze starej piaskownicy (chociażby więcej reakcji do postów niż tylko łapa oraz domyślne emotki przy pisaniu, jakoś ta czarna kulka zamiast klasycznego uśmiechu średnio mi pasowała :)

• Like 1

@VSS @Petru23 @mimuszek @TmK @Mpro @gotrunks @zgreg

Witam! No i elegancko, kolejni starzy wyjadacze z PcLaba  

@ITHardwareGPT

Stwórz obraz użytkowników forum PCLab, obraz w stylistyce finalnej sceny z Ghostbusters 2. Niech obraz łączy ducha wspólnoty i pasji do technologii, którą podzielają użytkownicy PCLab

Tu masz wzór https://www.replicapropstore.com/cdn/shop/products/mockup-69382cc1_1000x.jpg?v=1572376218

Edytowano przez RyszardGTS

Cześć na nowym forum :)

Liczę mimo wszystko, że główne forum jednak jakoś ocaleje. Chociaż będzie zarchiwizowane. Chyba że rozpoczęła się akcja przenoszenia tematów, bo gdzieś mi mignęła polityka - nie jestem na bieżąco.

Najważniejsze, że moja ulubiona ikonka działa :E

Edytowano przez Áltair
  • Upvote 2

27 minut temu, Reverse17 napisał:

Może ostatnio nie jestem najaktywniejszym JUZEREM.. Ale Pclabik odwiedzany być musi, nawet tak dla zasady ;)

PCLab jest tam, gdzie jego użytkownicy:toast:

W sumie już widzę że pod względem technicznym moderacja/administracja nie śpi i wdraża rozwiązania ze starej piaskownicy (chociażby więcej reakcji do postów niż tylko łapa oraz domyślne emotki przy pisaniu, jakoś ta czarna kulka zamiast klasycznego uśmiechu średnio mi pasowała :)

Pod tym względem wszystko jest pięknie @tomcug się postarał. Ale mimo wszystko łezka się w oku kręci, praktycznie 20 lat na jednym forum, właśnie sobie wczoraj z sentymentu moją całą historie privów przeglądałem. 

Zamknięcie forum PCLaba każdy wieszczył od lat, a mimo to, oficjalne ogłoszenie trochę człowieka wgniotło w fotel, heh. 

Mimo to, większe wrażenie robi, jak społeczność się skrzyknęła i przeniosła w nowe miejsce, szacun dla PClabowiczów i włodarzy ITH za przyjęcie nas z otwartymi ramionami. 

• Upvote 3

Facet celowo prowokował ludzi w wątku z wojną w UA swoimi wypowiedziami za co dostał kopa. W odwecie zaczął bawić się w multikonta, pogróżki, doxing, nękanie oraz wysyłanie dziwnych paczek ze sklepu z militariami. To tak w dużym skrócie.

22 minuty temu, sierotaZpclaba napisał:

Mimo to, większe wrażenie robi, jak społeczność się skrzyknęła i przeniosła w nowe miejsce, szacun dla PClabowiczów i włodarzy ITH za przyjęcie nas z otwartymi ramionami. 

+1

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...