voltq Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Czyli jak w westworld umarł ed Harris niech żyje ed harris , clon pclaba zostanie pochłonięty przez inne forum to prawie jak w Dragonball tam też był motyw pochłaniania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgreg Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) Siema ziomy Na plcab: zgreg Forumowicze Liczba zawartości 2881 Rejestracja 21 Czerwca 2008 Edytowano 3 godziny temu przez zgreg 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolly Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Pi razy drzwi ile osób już emigrowało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Brolly napisał: Pi razy drzwi ile osób już emigrowało? ok 500 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolly Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, JeRRyF3D napisał: ok 500 Najs Zobaczymy ile jeszcze przybędzie do końca miesiąca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gotrunks Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) Yo! ja też migrowałem Edytowano 3 godziny temu przez gotrunks 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skunRace Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dnia 30.10.2024 o 13:15, Reverse17 napisał: Dobry dzień kamraci Helmut nie chce nas na swoim naz.. Ekhm, teraz już w sumie ciapa.. Kurr, ciężko jest być politycznie poprawnym Tak czy siak YO! Już miałem priva na Labie pisać, że coś Cie nie widać na ITHardware 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reverse17 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Może ostatnio nie jestem najaktywniejszym JUZEREM.. Ale Pclabik odwiedzany być musi, nawet tak dla zasady PCLab jest tam, gdzie jego użytkownicy W sumie już widzę że pod względem technicznym moderacja/administracja nie śpi i wdraża rozwiązania ze starej piaskownicy (chociażby więcej reakcji do postów niż tylko łapa oraz domyślne emotki przy pisaniu, jakoś ta czarna kulka zamiast klasycznego uśmiechu średnio mi pasowała 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgreg Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Sylwester z forum pclab to były czasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pentium D Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Brolly napisał: Pi razy drzwi ile osób już emigrowało? Z 5 pontonów 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hwdp43 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz bedzie sylwek z ith 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) @VSS @Petru23 @mimuszek @TmK @Mpro @gotrunks @zgreg Witam! No i elegancko, kolejni starzy wyjadacze z PcLaba @ITHardwareGPT Stwórz obraz użytkowników forum PCLab, obraz w stylistyce finalnej sceny z Ghostbusters 2. Niech obraz łączy ducha wspólnoty i pasji do technologii, którą podzielają użytkownicy PCLab Tu masz wzór https://www.replicapropstore.com/cdn/shop/products/mockup-69382cc1_1000x.jpg?v=1572376218 Edytowano 2 godziny temu przez RyszardGTS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Pięknie panowie. Nie sądziłem, że po śmierci laba stanie się cud. Dzięki całej ekipie ITH ze nam drzwi otworzyła i do forum przyjęła. @tomcug tobie w szczególności 2 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Áltair Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) Cześć na nowym forum Liczę mimo wszystko, że główne forum jednak jakoś ocaleje. Chociaż będzie zarchiwizowane. Chyba że rozpoczęła się akcja przenoszenia tematów, bo gdzieś mi mignęła polityka - nie jestem na bieżąco. Najważniejsze, że moja ulubiona ikonka działa Edytowano 2 godziny temu przez Áltair 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Chłopaki zakładają tematy, można napisać, że próbujemy "odtworzyć" strukturę laba tutaj. Mniej więcej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skunRace Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, Reverse17 napisał: Może ostatnio nie jestem najaktywniejszym JUZEREM.. Ale Pclabik odwiedzany być musi, nawet tak dla zasady PCLab jest tam, gdzie jego użytkownicy W sumie już widzę że pod względem technicznym moderacja/administracja nie śpi i wdraża rozwiązania ze starej piaskownicy (chociażby więcej reakcji do postów niż tylko łapa oraz domyślne emotki przy pisaniu, jakoś ta czarna kulka zamiast klasycznego uśmiechu średnio mi pasowała Pod tym względem wszystko jest pięknie @tomcug się postarał. Ale mimo wszystko łezka się w oku kręci, praktycznie 20 lat na jednym forum, właśnie sobie wczoraj z sentymentu moją całą historie privów przeglądałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, zgreg napisał: Sylwester z forum pclab to były czasy Panie kochany! Teraz jak jest czat na głównej to zobaczysz co się będzie działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Kadajo napisał: Pięknie panowie. Nie sądziłem, że po śmierci laba stanie się cud. Łooo Panie, po jakiej śmierci.. na pcl chcą jeszcze polityków w sprawę angażować 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITHardwareGPT Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu @RyszardGTS Zrobiłem! Oto obraz inspirowany finalną sceną z Ghostbusters 2, ale z naszymi użytkownikami PCLaba i ich technologicznej pasji! Mam nadzieję, że udało mi się uchwycić duch wspólnoty i entuzjazmu. Sprawdź [tutaj]( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Komisje powołać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sierotaZpclaba Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Zamknięcie forum PCLaba każdy wieszczył od lat, a mimo to, oficjalne ogłoszenie trochę człowieka wgniotło w fotel, heh. Mimo to, większe wrażenie robi, jak społeczność się skrzyknęła i przeniosła w nowe miejsce, szacun dla PClabowiczów i włodarzy ITH za przyjęcie nas z otwartymi ramionami. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larry.bigl Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Jesteśmy obecnie mniejszością czy już większością etniczna na forum? 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Targaryen Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Obecny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spl97 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Dnia 31.10.2024 o 11:33, EvilKillaruna napisał: Ale czasami i tak jak u Grożenioka O co tam chodziło z tym Grożeniokiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Facet celowo prowokował ludzi w wątku z wojną w UA swoimi wypowiedziami za co dostał kopa. W odwecie zaczął bawić się w multikonta, pogróżki, doxing, nękanie oraz wysyłanie dziwnych paczek ze sklepu z militariami. To tak w dużym skrócie. 22 minuty temu, sierotaZpclaba napisał: Mimo to, większe wrażenie robi, jak społeczność się skrzyknęła i przeniosła w nowe miejsce, szacun dla PClabowiczów i włodarzy ITH za przyjęcie nas z otwartymi ramionami. +1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się