Roman_PCMR 2 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Trzeba bylo wkoncu zalozyc konto tutaj... Witam wszystkich Edytowane 2 godziny temu przez PCLAB_RIP
Zhao 41 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @PCLAB_RIP Roman na litość.. nick zmień tylko sam nie możesz.... 1
Pan Mateoo 91 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu niech mi napisze na priv swoją propozycje to mu zmienie. tbh no ten nick troche nieodpowiedni 2
Filip454 103 Opublikowano 51 minut temu Opublikowano 51 minut temu (edytowane) 2 godziny temu, hwdp43 napisał(a): Hondziarz petrik , leeloo , klocuch , husky itd itp . Wielu brakuje "Prezentuję pełną listę przejść zweryfikowanych prywatnymi wiadomościami (niekoniecznie przejścia wywołane wiadomościami, ale raczej wiele z listy)." Wielu brakuje, bo wielu nawet nie ruszyło się i nie założyła konta, mam za nich założyć? Piszcie od @ jak znacie jakieś nowe nicki. Gdzie petrik? Nie ma go nigdzie na ITH. Ponadto masa osób założyła na jakichś innych nickach konta. Edytowane 40 minut temu przez Filip454
JeRRyF3D 350 Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu 2 godziny temu, hwdp43 napisał(a): Hondziarz petrik , leeloo , klocuch , husky itd itp . Wielu brakuje 1
Zhao 41 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu 9 minut temu, Filip454 napisał(a): Wielu brakuje, bo wielu nawet nie ruszyło się i nie założyła konta, mam za nich założyć? Nikogo nie można zmuszać 1
Filip454 103 Opublikowano 34 minuty temu Opublikowano 34 minuty temu (edytowane) Nawet mnie nie przygnębiaj. Co zrobić, żeby ich zmusić? Przecież niektórzy to siedzieli tyle lat i nie czują żadnego sentymentu... Jak tak można żyć? Njedzjela wjeczur i móhomor zepsóty Nie piszcie na już na Labie w ogóle, albo piszcie, ale nie takie przygnębiające posty jak @PaVLo. Zabijecie mnie... nostalgia overload. Hymn zamknięcia wstawiam i nie chce mi się już nic pisać. Nie mam nastroju jakoś... Edytowane 21 minut temu przez Filip454
Rekomendowane odpowiedzi