Dalej nie rozumiesz, tu nie chodzi o to czy gra Ci się podoba czy nie. Ty wprowadzasz ludzi w błąd, że grę niemal ukonczyles w 15h. Co zreszta bardzo skrupulatnie pokazali Ci użytkownicy, że tak nie było.
Z tego co wiem i czytałem to czym dalej tym większe problemy ma ta gra
Ja oprócz testów wstępu gry nie zamierzam tego ruszać czekam, aż dopracują Mimo, że mam fazę na taką grę, ale chce ją ograć na spokojnie eksplorując, a nie wkurzając się na błędy, niedoróbki, AI przeciwników i życia w tej grze czy co jeszcze ważne mimo 4090 na pokładzie ta gra ma tragiczną optymalizację względem tego co prezentuję graficznie.
Pogarda dla Brauna to nie jad, a patriotyzm, pro-polskość, rozum i godność człowieka.
czy Braun zdołał potępić działania rossji?
zagłosował za sankcjami?
Chyba zartujesz tyle pitolenia żeby na końcu zamówić zwykłą pastę na której za jakiś czas może być to samo w dodatku "popsutą" Jak już to rozbierasz to załóż pada zmiennofazowego, za chwile może być znowu wzrost temp szkoda twoich nerwów, daleko nie trzeba szukać jak @Lameismyname zmienił na zwykłą pastę, było miesiąc ok i zaczęły się stopniowo wzrosty + ponowna rozbiórka.
Rekomendowane odpowiedzi