Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez CzerwonyJohn · Opublikowano
Czemu tak dobrze o nim piszesz,pisz prawdę to oszust i powinien siedzieć a nie per ''pan'' . -
Przez michaelius33 · Opublikowano
Ciekawe jaka tym razem znajdzie się wymówka bo wtedy chociaż mogli udawać , że chcą by jeden CCD był szybszy w zadaniach gdzie cache nie działa, a tym razem redukcja częstotliwości jest minimalna. -
Przez Adikon · Opublikowano
No u mnie na 1080 też. Ogólnie jak czytam coraz więcej to problemem jest ta pamięć podręczna 3dvcache. I tak jak mówisz tyle kasy za kompa, a poza większą ilością FPS gra się gorzej niż na moim starym Intelu przez te ścięcia. RAM też ustawiałeś po swojemu, więc pewnie bardziej podkręcić się nie da. Ja akurat nie bawiłem się w to aż tak mocno, bo się nie znam, więc wklepałem tylko na sztywno to co było w Expo. I w furmarku 0,1 low też mam spadki, a tam chyba tylko karta graficzna jest testowana... -
Przez Spl97 · Opublikowano
Dziś dzień kawałów o Jasiu . Jasiu pyta nauczycielkę: - Proszę panią, czy można ukarać kogoś za coś czego nie zrobił? - Oczywiście że nie można, Jasiu. - Więc ja zgłaszam, że nie zrobiłem pracy domowej... Mały Jasio przechodzi obok sypialni rodziców idąc po szklankę wody. Słysząc jęki i stękania zajrzał do rodziców i zastał rodziców uprawiających sex. Zanim ojciec zdążył zareagować. Jasiu zawołał: - O! Ja chcę na konika! Tato mogę Ci wskoczyć na plecy? Ojciec zadowolony, że nie będzie musiał odpowiadać na inne pytania, zgodził się widząc w tym możliwość dokończenia tego co zaczął. Synek wskoczył mu na plecy i zaczęła się jazda.Wkrótce mama zaczęła jęczeć i stękać coraz głośniej i szybciej. Jasio obejmuje ojca mocniej, tak że mało go nie dusi. - Synu, co ty robisz?! - Trzymam się mocno, bo w tym momencie listonosz zawsze przyśpiesza! Jasiu bawi się swoją kolejką. - ku*wa wsiadać, ku*wa wysiadać tato usłyszał to z sąsiedniego pokoju -Jasiu jeśli jeszcze raz przeklniesz przez godzinę zabiorę ci twoją kolejkę. -5 minut nic -10 minut nic -20 minut nic -40 minut nic -60 minut nic -60 minut i sekunda: Ku*wa wsiadać ku*wa wysiadać bo przez tego sku*wysyna mamy godzinę opóźnienia. Jasio wraca bardzo późno do domu. Ojciec wita go słowami: - Co, znowu się szlajałeś!? Chlanie, papierochy i baby!?... Na co Jasio spokojnie: - Tato, zawiść to bardzo złe uczucie... Pani wywołuje na lekcji niemieckiego Jasia do tablicy i każe mu powiedzieć jakieś zdanie po niemiecku. Jasiu na to: - ja nie potrafię - Jasiu, musisz powiedzieć chociaż jedno zdanie po niemiecku, bo dostaniesz jedynkę - ale ja nic nie umiem po niemiecku - Jasiu, jak nie powiesz chociaż jednego zdania po niemiecku, nie zdasz do następnej klasy Na to Jasiu zwiesza głowę, myśli, myśli i nagle mówi: - postraviam pelgszymuf spolsky Głupi Jasio wraca z wojska do swojej rodzinnej wsi. - Cześć Jaśku - witają go koledzy pracowicie spędzający czas przed sklepem GS-u - Chyba byłeś najgłupszym żołnierzem w jednostce ? - Nie, był jeden głupszy - odpowiada wesoło Jaśko - Cały rok brał mnie za kobietę. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Ja nie wiem, od 2022 na Labie mnie nie było, poza tym tutaj wszyscy wchodzą z czystą kartą. Ale to nie oznacza tolerancji dla jakiegoś bezpodstawnego hejtu, to będzie tępione bez litości.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi