Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Przrciez jak program ingeruje w bios pod windowsem to parametry zostaja, parametry nie zmieniaja sie tylko pod windowsem bo musza byc zaaplikowane w bios, zeby nastapila zmiana. Nawet gdyby tak nie bylo i ladowalo pod windowsem to co to za roznica -
Przez Gret · Opublikowano
Chyba za bardzo to znerfili bo teraz to faktycznie jest do wywalenia. Albo zaraz, któraś z mądrych głów na coś wpadnie na drzewku jakaś synergia i znów będzie op -
Przez Reddzik · Opublikowano
O panie, jak to się ładuje ten cały znerfiony skill " cast on shock/freez/ignite" widzę to, bardzo powolutku dobija do 100%, jeszcze mi nie dobiło, a wtedy miałem po kilku mobach 75%, a teraz po kilku minutach grania mam 70%. Dobrze, że nie jest to mój build pod to, to jest tylko jako dodatek, coś gratis. edit: Przesadziłem tym określeniem, jest trochu wolniej, ale nadal wystarczy duża grupa mobów i się ładuje, zależnie od ilości wywołania danej przypadłości, czasem szybciej a czasem dłużej, widocznie do zamrożenia potrzeba więcej czasu niż do stworzenia porażenia, ja mam 2 orby + mój skill, który też to powoduje, frostwall ma support gem z 100% shock więc nie jest tragicznie! -
Przez jagular · Opublikowano
Ludziom starszym ogólnie jest trudniej nadążyć za zmianami. To kiepska, mimo że powszechna wymówka Osobiście odnoszę wrażenie że dla coraz większej ilości ludzi sensem życia jest zapindol i generowanie coraz większej liczby monet, hobby było ważne w czasach przeszłych. Teraz kasiora i bezproduktywna konsumpcja treści po pracy. -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Jedyne co GGG powinno zrobic, to respec powinien byc darmowy co patch, plus obciac znacznie koszt jego koszt. Skoro chca by ludzie testowali gre, to niech to umozliwia, bo tak to troche slabo.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi