Czy ten zasilacz wystarczy? (Link w opisie)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JohnyWol · Opublikowano
Tak, u mnie ustawienie Texture Pool Size na jeden stopień ponizej max sprawiło że zacięcia zniknęły na RTX 4080 super -
Przez tgolik · Opublikowano
Odpaliłem Horizon Forbidden West na nowych sterownikach (571). Z FG wcześniej półprzezroczyste elementy interfejsu tak niemiłosiernie migotały i siały jakimiś artefaktami, że nie dało się spokojnie grać. Teraz jest zupełnie w porządku. -
Przez narmiak · Opublikowano
To jest program od tworzenia RAIDu na płytach głównych Gigabyte i z backupem ma niewiele wspólnego Ta. Ten nowy program do backupów z W10 i pewnie 11 jest jakiś upośledzony. Dlatego ja korzystam z programów typu Veeam (darmowy do użytku domowego. Szukaj "Veeam Agent"), albo kiedyś z Cobian Backup. -
Przez Pawcio · Opublikowano
Jak ocenicie wczorajszą premierę kolejnego star treka: sekcja 31? -
Przez Lypton · Opublikowano
Fort Solis zaliczone. Wrażenia? Takie se. Cała para poszła w gwizdek. Oprawa top, ale czy warta tak wysokich wymagań sprzętowych? Raczej nie. Voice acting top, w końcu mamy tu dwie gwiazdy Rockstara - Arthura Morgana i Nathana Drake'a. Reszta? Taka se. Czy to najmniej interaktywna gra narracyjna, w jaką grałem? Chyba tak. Otwieramy drzwi, zbieramy baterie i karty dostępu do zamkniętych drzwi, kolekcjonujemy audio i wideologi. I tyle. Zero wpływu na dialogi. Są dwie zagadki z kodami dostępu, ale do tej obowiązkowej rozwiązanie mamy metr dalej. No i jest parę sekwencji QTE, ale nie mają żadnego wpływu na przebieg akcji, zginąć nie zginiemy i scenka zawsze kończy się tak samo. Jak nie gameplay, to może historia? Otóż też nie. Klisza na kliszy. Następne na liście dodatki do Metro Exodus. Podstawka zaliczona z 5 lat temu, więc czemu tak późno? A no bo zaliczona w game passie, więc z dlcekami trzeba było poczekać na dobrą cenę Golda. I na zimówce Steama dobra cena się trafiła. Więc lecim.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi