MP to podstawa Ja zawsze latam z graczami i pogodą live.
Kup sobie prosty HOTAS, w 5 minut ogarniesz i można o wiele fajniej latać bez żadnego ATC.
A jak zobaczysz MSFS w VR to zmiecie z planszy
Bo utknąłeś na jednym lotnisku a wszyscy latają po świecie w karierze na wiochach i lądują w polach
Jeszcze na labie pisałem o tym słowie: "ciapaty" więc mam trochę informacji... Zostało utworzone przez polskich emigrantów Nie jest sprzeczne z prawem w sensie znieważenia jakiejś grupy, takie jest stanowisko sądów (niektóre postępowania wciąż trwają) choć Rada Języka Polskiego rekomenduje nie używanie go i jednoznacznie określa jako obraźliwe. No i w potocznym rozumieniu jest obraźliwe... Sam tez na labie raportowałem czasami jego używanie. Generalnie to tak jak pisałem na labie w wątku o imigrantach i innych wątkach. Pisać można o wszystkim, ale bez generalizowania i obrażania. I tak chyba najlepiej. Natomiast język forów i internetu rządzi się swoimi prawami. Na FB czasami są dużo gorsze wyzwiska.
Natomiast też po swoich perypetiach na labie trochę inaczej na to wszystko patrzę bo po pierwsze naprawdę na forum komputerowym w offie trzeba nieco odpuścić, a po drugie jak usłyszałem ostatnio o zabójstwie "honorowym" w UK 10 letniej Sary albo słyszy się o ciągłych gwałtach i przestępstwach imigrantów z krajów islamskich to trudno nie zrozumieć ludzi piszących o całej grupie jako "bydło". Nie pochwalam tego, sam nie używam takich określeń, ale rozumiem...
Rekomendowane odpowiedzi