Obudź się.
Każdego dnia Rosjanie przesuwają front metr po metrze. Ja wiem, że ponoszą przy tym duże straty ale te są po obydwu stronach a po mimo tego Ukraina cały czas powoli traci swoję tereny.
Dlaczego Putin wolałby Harris? Bo jest miękka w swoich decyzjach. Bo nadal udzielała by ślamazarnie wsparcia jak robił do Biden utrzymując "kroplówka po kroplówce" armię Ukraińska.
Trump jest stanowczy, zdecydowany, nie przewidywalny i jeśli powie Putinowi że wojna ma się zakończyć to tak ma być i do tego będzie dążył. Tego będzie wymagał. Nie bawi się w lol środki. Trump wie że Putin obecnie jest najsłabszy od początków swoich rządów i to permanentnie wykorzysta w swojej polityce. Tak jak napisałem wyżej. Obecna sytuacja geopolityczna pokazuje że Putin już jest marionetką Xi Jinpinga i będzie marionetką Trumpa. Harris nie miała charakteru by podporządkować sobię Putina. Trump bez dwóch zdań ma.
Przed moją wypowiedzią napisałem, że zabawie się w domysły
@Digger
I mówią to ludzie którzy usprawiedliwiają kapusi z KO i ludzi którzy robili wszystko aby blokować pieniądze z KPO tylko dlatego że to nie oni byli przy władzy. I jakież to zmiany i ustawy wprowadziło KO że nagle pieniążki odblokowano? Żadne? I to jest dopiero zakłamanie i hipokryzja.