ehh a co chcesz zrobic w ten sposob? Ze kupujesz prosa i tego slima przekladasz naped i odsprzedajesz slima bo to jest naprawde nieglupi pomysl, zważywszy na to ze napedow prawie nie ma, a jesli sa to 800-900zl, chodz i po 1100 potrafia chodzic
Oczywiście ze tak,jeśli chodzi o prad to w porównaniu do siły nabywczej francuz ma 20x tańszy prad
Smieszy mnie ciągle porównywanie sie do innych i ze musimy być tacy smami jak nie mam tych samych narzedzi
Juz widze jakby szwecja leżała na górze z diamentu i Polska by zakazała go wydobywać
Tu nie chodzi o ustawowe zmuszanie.Kotły trzymaja nawet 20 lat a ci pozakańczali niektórym zycie po 10ciu.
O to wszystko w ramach środowiska
Najpierw pierolety ze trzeba mieć rozne żródla energii dla bezpieczeństwa a teraz
Zawsze się zastanawiałem co oni tam mówią:
I proszę yt algorytm, po ponad 20 latach podesłał wyjaśnienie.
"Are you Ken?"
Dla mnie to zawsze będzie haduken.
Memory context restore, wyłącz to. Tez miałem tak, ale to głownie rok temu jak sie bawilem do OC w timespy, ustabilizowalem 8000 wszystko przeszlo, potem 8080, i potem 8160 ale to juz tak na skraju po to zeby glownie wiecej pkt. Po paru wlaczeniach wylaczeniach komputer sie nie wlaczal na 8160. A 8000 przy zmianie, nie bylo stabilne. Dlatego te opcje memory context restore należy wyłączyc, dzieki temu bedziesz mial stabilnie, z tym ze komputer sie wlacza nieco dluzej. Przy 6000mhz i normalnych timingach ta opcja moze byc wlaczona, ale jezeli lecisz na 8000 albo 6400 to trzeba to wylaczyc.
Rekomendowane odpowiedzi