mi dzis przyszlo po 2 dniach od wystawienia, napisalem ze link nie dziala i narazie bez odp
Kiedys mialem podobnie i jak napisalem ze link nie dziala to powiedzieli ze mam sie zalaogowac na KOMPUTERZE, mowie ze nie mam komputera, tylko telefon samsung galaxy, po 2 dniach dostalem nowy link i powiedzialem ze link nie dziala dalej bo zmienilem telefon na iphone to kazali mi zalogowac sie na starym - jeszcze ich troche meczylem ale w koncu odpuscili
Na ten moment chyba jeszcze nie ma OLED z VESA 1000 w rozmiarze 27 cali, ale generalnie nie powinno być większej różnicy jeśli chodzi o zmęczenie oczu pomiędzy OLED, a MiniLED jeśli jasność jest taka sama. Ewentualnie jeśli któryś z monitorów ma większą jasność punktową na niewielkim obszarze to faktycznie taki może powodować większe zmęczenie oczu. To już należałoby orzegladnac jakies testy aby sprawdzić jak prezentuje się jasność poszczególnych monitorow
Do każdej gry wrzucane są te same biblioteki z tym samym kodem od NV dlatego implementacja jest zawsze taka sama i tym samym wydajność, ale wynik końcowy w postaci ogólniej lepszej oprawy już niekoniecznie.
Rekomendowane odpowiedzi