aureumchaos 45 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Panowie winda utknęła na sterowniku do internetu wifi... Mam usb od płyty ale nic nie idzie zainstalować, nawet nie mogę znalesc co za wifi mam w tej płycie... Realtek? Co mogę zrobić? Jak zainstalować stery do wifi podczas instalacji win 11?
mimuszek 69 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) pomin to na razie zrób tak jak na tym filmie, potem zainstalujesz : Edytowane 1 godzinę temu przez mimuszek 1 2
Ogider 6 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 4 minuty temu, wrobel_krk napisał(a): Pytanie czy stabilne to 6600:) 6600/2200 już widziałem u dwóch osób na tamtym forum ze screenami po testach stabilności. Ale to malutki promil i można raczej to rozpatrywać w kategorii "golden sample" Edytowane 1 godzinę temu przez Ogider
aureumchaos 45 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Podłączyłem kabel wyrwany z TV i pojawiło się wifi lol
Kadajo 256 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Mały offtop, ziomek który kupił ode mnie 7950X3D, kupił ze sklepu NOWĄ płytę A gdzie kupił ?
Zachy 66 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, maxmaster027 napisał(a): Sproboj SoC 0.85 Jeszcze jakieś zlote mysli? Ciagle podajesz jakies wartosci nierealne do osiagniecia. Kup procesor i tez sprobuj to ustawic... Dla wiadomości jakby tak działał to bym to podal.
PiPoLiNiO 239 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, Kadajo napisał(a): A gdzie kupił ? Odpisał właśnie na SMS. Komputronik. Plastik na socket był. Folie na płycie również.
Kadajo 256 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No to grubo. Odpuszczam jakiekolwiek zakupy na razie niech się ogarną wszyscy. 2
wrobel_krk 139 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Odpisał właśnie na SMS. Komputronik. Plastik na socket był. Folie na płycie również. No to Asus piękna kontrola jakości:) Dodatkowo robią problemy ze zwrotami w USA, nawet Jezus się nimi zajmuje. Ja na pewno z am5 Asusa mobo nie wezmę. https://gamersnexus.net/news-features/confronting-asus-face-face
DżonyBi 108 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 18 minut temu, Kadajo napisał(a): niech się ogarną wszyscy Może Intel też się ogarnie Edytowane 1 godzinę temu przez DżonyBi 1
RTX5090 48 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 13 minut temu, Kadajo napisał(a): Odpuszczam jakiekolwiek zakupy na razie niech się ogarną wszyscy. No to poczekasz, zanim 100% partii płyt przewinie się przez sklepy to kilka miesięcy minie.
maxmaster027 55 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 20 minut temu, Zachy napisał(a): Jeszcze jakieś zlote mysli? Ciagle podajesz jakies wartosci nierealne do osiagniecia. Kup procesor i tez sprobuj to ustawic... Dla wiadomości jakby tak działał to bym to podal. To nie sa wartosci nierealne. Bardziej zalezy od sztuki procesora w polaczeniu z płyta główna. Jak widzisz u mnie działa dlatego wlasnie powiedzialem zebys sprobowal. Szczegolnie, że przy 7800/1950 działa 0.8V czego juz program nie pokazuje. No ale ok niech bedzie ze to takie moje dywagacje 1
Umpero 109 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jakie macie temperatury na swoich 9800X3D w spoczynku i co je chłodzi?
cichy45 112 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 49 minut temu, Ogider napisał(a): 6600/2200 już widziałem u dwóch osób na tamtym forum ze screenami po testach stabilności. Nie rozumiem ludzi którzy kupują AMD i chcą się chwalić prędkością pamięci. Jak się chce kręcić DDR to się kupuje intela, bo wartości AMD zawsze będą wyglądać żałośnie śmiesznie i nikomu imponować nie będą. 1
PiPoLiNiO 239 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 19 minut temu, Kadajo napisał(a): No to grubo. Odpuszczam jakiekolwiek zakupy na razie niech się ogarną wszyscy. To nadal mógł być zwrot. Ktoś uszkodził piny zanim zmontował. Ja folie odklejam na sam koniec.
krukkpl 12 Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu (edytowane) 14 minut temu, Umpero napisał(a): Jakie macie temperatury na swoich 9800X3D w spoczynku i co je chłodzi? 40-45C Zależy czy wcześniej było obciążane bo jeśli płyn w układzie się nagrzeje to mija trochę czasu zanim się schłodzi. Optymalne byłoby sterowanie wentylami/pompką w zależności od temperatury cieczy. Tak miałem ustawione na poprzednim AIO (Kraken) ale obecny Arctic nie ma czujnika. Jeśli przesiadałeś się z Intela to… tak, AMD są cieplejsze w idle. Ale kto by się tym przejmował Za to obciążenie - miałem >90C (Cinebench) i 75+ (gry) na 13700K, a na 9800X3D ledwie 72C w Cine a w grach to ciężko 60C osiągnąć Edytowane 49 minut temu przez krukkpl
mimuszek 69 Opublikowano 52 minuty temu Opublikowano 52 minuty temu 9 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): To nadal mógł być zwrot. Ktoś uszkodził piny zanim zmontował. dokładnie, a w sklepie tylko ktoś pobieżnie rzucił okiem i do sprzedaży...
PiPoLiNiO 239 Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu 17 minut temu, Umpero napisał(a): Jakie macie temperatury na swoich 9800X3D w spoczynku i co je chłodzi? Bezsensu pytanie. Jeden ma 7 wentyli na 500 rpm jak ja, inny ma 7 na 1000 rpm. Jeden Ci napisze 47, drugi 40 i dalej nic nie wiesz
Zachy 66 Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu (edytowane) 21 minut temu, maxmaster027 napisał(a): To nie sa wartosci nierealne. Bardziej zalezy od sztuki procesora w polaczeniu z płyta główna. Jak widzisz u mnie działa dlatego wlasnie powiedzialem zebys sprobowal. Szczegolnie, że przy 7800/1950 działa 0.8V czego juz program nie pokazuje. No ale ok niech bedzie ze to takie moje dywagacje To polataj np po overclock.net i zobacz ile osob ma 7800x3d czy 9800x3d z vsoc ponizej nawet 1V To ze jedna,dwie,kilka egzemplarzy sie trafi nie znaczy ze to zaraz norma bedzie Tak samo 6600 czy 6800 MHz na ram, albo 8700MHz 2:1 Edytowane 47 minut temu przez Zachy
areczek1987 11 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu Nadchodzi drugi rzut. Ciekawe jak ta produkcja idzie skoro mogą jeszcze odłożyć na 2x ccd z 3d cache na wyższe modele...
ju-rek 45 Opublikowano 29 minut temu Opublikowano 29 minut temu 34 minuty temu, Umpero napisał(a): Jakie macie temperatury na swoich 9800X3D w spoczynku i co je chłodzi? Temp. w pokoju 20 stopni Druga sztuka. 6 x T30 + 3 x NF-A12x25
leven 16 Opublikowano 3 minuty temu Opublikowano 3 minuty temu 5 godzin temu, Joloxx9 napisał(a): Jak wy tam zyjecie Na jakiej podstawie jest to odrzucane? Przeciez idziesz z tym do rzecznika i masz nowy/naprawiony sprzet Dodam przyklady: Znajomemu z pracy w nowym (13 meisiecznym) aucie spalil sie silnik elektryczny i co? Wymiana. U mnie poszla elektronika baterii w 4 letniej toyocie - wymiana Spalila mi sie grafika EVGA - wymiana Lata temu shaphire artefakty - wymiana MSI przepalony mosfet - wymiana Lata temu kondensator smd w dzwiekowce zwyczajnie odpadl - gwarancja uznana oddali kase zonie padla ladowarka w laptopie, wymiana. Gdzie Ty kupujesz sprzęt ? To co opisałeś nie zdarzyło mi się w 20 latach użytkowania elektroniki, a praktycznie dom jest tym naszpikowany.
Rekomendowane odpowiedzi