Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Na 3070 grało się bardzo nie przyjemnie. Gra jest świetna. Chciałbym ją przejść- na 4070 TIS zgaduje że będzie działać płynnie? No chyba że gra jest skopana? Jakiś update był. Warto kupić gamepass?

Edytowane przez raul_ole
Opublikowano
W dniu 19.01.2025 o 22:42, raul_ole napisał(a):

Na 3070 grało się bardzo nie przyjemnie. Gra jest świetna. Chciałbym ją przejść- na 4070 TIS zgaduje że będzie działać płynnie? No chyba że gra jest skopana? Jakiś update był. Warto kupić gamepass?

Mam 4070 TIS, i5-13600K, 32 GB 

Gra chodzi płynnie w co najmniej 60 klatkach (nie pamiętam dokładnie) w 4k na max detalach, ale

RT off i FG off (bo w tej grze u mnie FG źle chodzi, w innych grach jest ok)

• Upvote 1
Opublikowano

Widziałem gameplaya i nie wiem jak ludzie mogą grać w takie gnioty i na dodatek rudym kolesiem. Historia słaba i bez sensu. Finał marny. Wyborów praktycznie zero. Za dużo akrobatyki, łażenia po ścianach i zwisania z różnych elementów. 

Całe uniwersum star wars to nielogiczne pierdy. Największym z nich jest chyba miecz świetlny który potrafi przebić i przeciąć metalowe drzwi albo robota a innym razem zadaje rany jakby kot podrapał.  

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Aktualnie gram w gierkę i jestem zadowolony.:cool:

Wczoraj nie mogłem kontynuować gry bo wywaliło informacje o błędzie że klient nie może połączyć się z serwerem.:E

Kto lubi klimaty Gwiezdnych Wojen gra w sam raz dla niego. Grę mogę ocenić 9,5/10 z powodów takich że gra boryka się z problemem słabej optymalizacji i drobnymi problemami technicznymi związanym z grafiką.:witojcie2:   

Opublikowano (edytowane)

Ma problem z grą i chciałbym spytać jak go naprawić czy muszę czekać na patch?

Problem się zaczął mnie prześladować gdy główny bohater leci stadkiem na drugą pustynną planetę. Błąd wywalało co jaki czas i dało się grać a teraz gdy zrobię jakieś postępy w fabule wywala błąd a postępy w grze się nie zapisują. 

Grę mam w aplikacji EA APP 

LoginId:bc1f3e3235f2d433b976ed46f5f4a90c

LowLevelFatalError [File:Unknown] [Line: 686] hr failed at D:/depot/r8branches/r8release/Engine/Source/Runtime/D3D12RHI/Private/D3D12Resources.cpp:534 with error DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED with Reason: DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG

obraz_2025-02-04_183818261.png

Edytowane przez Czubatka Boża