Według mnie trwałe V8 z EU, to tylko niemieckie projektowane w latach 90-ych. Miałem stare Audi 4.2, BMW E39 4.4 i Mercedesa 5.0, wszystkie bezawaryjne. Ale jak czytałem o następcach, żeby coś świeższego kupić, to wszędzie jeden dramat. Audi 4.2 FSI - wiadomo, wczesne FSI, pożeranie oleju, cewki, rozrząd z tyłu itp itd, BMW i ich nowsze 4.4 z pękającą rurką między głowicami i wieloma innymi problemami, Mercedes z ich 5.5, niby fajnie, bo nagle zamiast 306KM z 5.0 wykrzesali 388KM z tylko 0,5L więcej, ale problemów tam przybyło dużo więcej, głównie chyba coś z dolotem grubszego się działo, a jest chyba tylko jedna firma w PL, która to dobrze ogarnia, jakieś tam kółko w rozrządzie się szybko zużywało. "Na szczęście" potem przyszedł Covid, wojna, ceny paliw wywaliło w kosmos i przeszedłem na diesla, problem z wyborem V8 się sam rozwiązał
Jeszcze kojarzę jak sobie Badalaman udzielał się na PCL gdy niejaki Gordon sobie tam poczyniał.
To jest skrajny lewicowiec o chorych poglądach, które objawiają się mocną nienawiścią do ludzi o innym zdaniu.
Niestety moderacja PCL hodowała sobie takich bojowników z tamtej strony barykady.
Rekomendowane odpowiedzi