Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 10 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Ktoś jeszcze bawi się w odświeżanie? XDD Ja. Co każde 15 sekund
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Ci z botem się nie udało kupić? :O To mam przesrane XD
Radio Tirana 1 052 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 1 minutę temu, Tester Wrażeń napisał(a): Ci z botem się nie udało kupić? :O To mam przesrane XD Też sobie zainstaluj https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/distill-web-monitor-ff/ 1
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, Tester Wrażeń napisał(a): Ci z botem się nie udało kupić? :O To mam przesrane XD Bota ustawiłem na dwa konkretne modele Gigabyte w dniu premiery bo x-kom dał cynka, że będą dostępne. Te akurat nie były dostępne więc przegapiłem pozostałe, które były. Teraz wrzuciłem wszystkie żeby mi monitorował
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Kumam, kumam - to chyba też sobie to zautomatyzuje
Gość Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 15 minut temu, Phoenix. napisał(a): https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5070-ti-reviews-samples-ship-next-week-still-no-update-on-rtx-5070-non-ti Mam nadzieję, że wyślą do sklepów trochę więcej niż to co się działo tydzień temu by była szansa normalnie kupić.
sovas 662 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 6 minut temu, Ozonek napisał(a): Pytanie po co 5080? W tej chwili większość SKU jest po 7k, a za tę cenę można bez problemu złapać 4090 na olx, która miażdży 5080. Nie do końca rozumiem po co kupować używane GPU, jak w tej samej cenie albo nawet taniej można mieć z full gwarancją podobne. Czy te 4090 jest dużo lepsze od 5080? Nie patrzyłem za bardzo na wykresy.
lukadd 2 915 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 12 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Nie jestem w stanie pogodzić się z tym, że mi wyrzuciło 5090 TUF'a z koszyka przy klikaniu płatności, więc się oszukuję i poluję :C To musiałbyć znak z góry, aby pominąć tą generację 1
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): Też sobie zainstaluj https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/distill-web-monitor-ff/ Takie dodatki monitorują zmiany w strukturze html gdzie trzeba przeładowywać całą stronę. Część stron ma różnego rodzaju zabezpieczenia przed takimi narzędziami. Najlepiej się integrować po API wtedy pomijasz ładowanie wszystkich endpointów do której uderza dany widok strony. Morele mają jakoś dziwnie to rozwiązane i tam integracja z ich API jest dosyć utrudniona więc lepsze takie coś niż ręczne odświeżanie.
GAZuOOT 192 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Też miałem tego Tufa 5090 MSRP w koszyku i nie udało się przejść do płatności
Zachy 589 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, sovas napisał(a): Przyznać się kto mu zabrał TUF-a z koszyka. myslalem, ze moze Ty
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Jeszce ten TUF się wydawał najrozsądniejszym zakupem, te modele 3/4 tysiące droższe za cholerę mnie nie przekonują żeby tyle dopłacić
Ozonek 14 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 5 minut temu, sovas napisał(a): Nie do końca rozumiem po co kupować używane GPU, jak w tej samej cenie albo nawet taniej można mieć z full gwarancją podobne. Czy te 4090 jest dużo lepsze od 5080? Nie patrzyłem za bardzo na wykresy. 20-25% więcej FPS i 50% więcej VRAMu za tę samą cenę.
sovas 662 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, Zachy napisał(a): myslalem, ze moze Ty Ja TUF-a OC a on chyba zwykłego próbował :d
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, sovas napisał(a): Ja TUF-a OC a on chyba zwykłego próbował :d Dokładnie
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 2 minuty temu, GAZuOOT napisał(a): Też miałem tego Tufa 5090 MSRP w koszyku i nie udało się przejść do płatności Jakoś długo się zastanawiałeś? Długo strona się ładowała? Czy jak, że nie udało się kupić?
Brolly 765 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 42 minuty temu, Kadajo napisał(a): https://videocardz.com/newz/some-geforce-rtx-5090d-5090-users-report-issues-following-first-driver-update Kupujesz kartę za 14 tysięcy która się wyłożyła po wgraniu nowych sterów xDDDDD 4
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Teraz, Umpero napisał(a): Jakoś długo się zastanawiałeś? Długo strona się ładowała? Czy jak, że nie udało się kupić? Ja dodałem do koszyka, przeszedłem od razu dalej, kliknąłem zapłać i mi wyrzuciło jak ładować zaczęło. A miałem tego tufa w ulubionych i namiętnie klikałem, żeby dodać do koszyka - na apce w telefonie
Umpero 979 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Swoją drogą to ceny w Komputroniku wyższe niż w x-komie... 1
Ogider 103 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 6 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Jeszce ten TUF się wydawał najrozsądniejszym zakupem, te modele 3/4 tysiące droższe za cholerę mnie nie przekonują żeby tyle dopłacić Ciekawe kiedy jakaś recka tego modelu się pojawi.
GAZuOOT 192 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 12 minut temu, Umpero napisał(a): Jakoś długo się zastanawiałeś? Długo strona się ładowała? Czy jak, że nie udało się kupić? Jak tylko zauważyłem, że jest dostępny to klikałem jak oszalały (ale to było po tym jak strona mi nie chciała wskoczyć, więc pewnie tutaj był pies pogrzebany), no ale się nie udało. Może mi przeznaczony był 5090 Gaming TRIO za 13k , mam przynajmniej nadzieję, że w tym emesaju świerszcz nie będzie mieszkał . Edytowane 4 Lutego przez GAZuOOT
Totek 784 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 25 minut temu, sovas napisał(a): Nie do końca rozumiem po co kupować używane GPU, jak w tej samej cenie albo nawet taniej można mieć z full gwarancją podobne. Czy te 4090 jest dużo lepsze od 5080? Nie patrzyłem za bardzo na wykresy. No dokładnie, 4090 w cenie 7k+ to śmiech na sali, tak samo jak ceny 5080 u Januszy. Jeśli mam wybierać, to wolę nie wybierać wcale i siedzieć dalej na 3080 wartej 1.5k. Poczekam kilka miesięcy i zobaczymy jak się sytuacja wyklaruje.
DżonyBi 1 971 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Waga Astrala robi wrażenie. Szkoda, ze nie idzie za tym najlepsza wydajność chłodnicy.
Gość Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) 28 minut temu, Brolly napisał(a): Kupujesz kartę za 14 tysięcy która się wyłożyła po wgraniu nowych sterów xDDDDD dramtyzujesz przeciez wystarczy zaktualizowac bios płyty albo włączyć pcie 4.0 i nie ma problemu... doszukujesz sie jakiejś sensacji Edytowane 4 Lutego przez marioking
Rekomendowane odpowiedzi