GAZuOOT 192 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 3 minuty temu, aureumchaos napisał(a): Widac ciagle problemy z 5090, moze i lepiej ze nie ma ichw sklepach... https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/1ii5pst/5090_stuck_at_low_clock_speeds/ U mnie wystarczy kompa zahibernować i włączyć go ponownie . Jak zrestartuje/wyłącze kompa to u mnie przeważnie pojawia się bug -200Mhz, zahibernuje go, odpale i wszystko jest cacy dopóki znów nie zrobię restartu. Edytowane 5 Lutego przez GAZuOOT 1
X360 84 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 11 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Tak, ale jest problem, i to poważny. Migotanie zaczyna mnie już ostro wkurzać, na YT właśnie oglądam jakiś przypadkowy program - migocze jak powalone, nawet po wyłączeniu Gsynca. Kompletnie nie wiem jak się do tego odnieść,bo nie wiem o czym piszesz.Jak to się objawia? Może to coś ci pomoże,albo naprowadzi https://help.corsair.com/hc/pl/articles/16900121700621-XENEON-OLED-Jak-rozwiązać-problemy-z-migotaniem-przy-użyciu-G-SYNC-na-monitorze-XENEON-OLED
Totek 784 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 16 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Czyli robienie 1 karty z 3 elementów nie było dobrym pomysłem? Kto by się spodziewał... 1
tomcug 2 448 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 4 minuty temu, aureumchaos napisał(a): Widac ciagle problemy z 5090, moze i lepiej ze nie ma ichw sklepach... https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/1ii5pst/5090_stuck_at_low_clock_speeds/ U mnie się blokuje, jak włączę Ubisoft Connect Ale da się to obejść 1
Kadajo 7 420 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Żeby się tak łatwo dało obejść te cła i podwyżki cen
Kłaczkov 32 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 46 minut temu, IceMan napisał(a): omg karta graficzna to nie samochód jak niby masz ją zajechać ? niektóre karty pracowały w koparkach non stop 100% przez 2 lata i dalej działają nie przesadzaj Dobre słowo “niektóre” :p karty pokoparkowe to były największe szroty. Ja zakupiłem raz 1070 pokoparkowe i gdyby nie gwarancja Evga i wymiana karty na nową to zupełnie ten biznes by się nie opłacał Co do kart od graczy to większość i tak siedzi na forum i pisze komentarze na tych 4090 (a niedługo na 5090)
Stjepan 2 379 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego „Każdy, z kim rozmawiałem, jest wściekły”. Dla pracowników Nvidii nie ma żadnych RTX-ów 50
HappyLittleGamer 192 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Producenci się myślę że powinni ogarnąć i zacząć sprzedawać bezpośrednio w swoim sklepie tzn na swojej stronie Asusa/MSI/Gigabyte itd. I karty za 30 000zł dostarczać osobiście jak Gaben steam decka.
Kadajo 7 420 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 minuty temu, Stjepan napisał(a): „Każdy, z kim rozmawiałem, jest wściekły”. Dla pracowników Nvidii nie ma żadnych RTX-ów 50 No i problem spowalniającego rozwój sam się rozwiąże. Nie będzie nowych kart i święty spokój. Będziemy grali na tym co jest, może nowe pokolenie tych pseudo developerow nauczy się wreszcie gry optymalizować 1
azgan 1 130 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 👌🤭😉 https://ithardware.pl/aktualnosci/coraz_wiecej_osob_zglasza_problemy_z_kartami_geforce_rtx_50-38718.html 1 1
Zachy 590 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Coraz wiecej osob zglasza problemy z kartami 5000? To ktos w ogole te karty dostaje?
KamcioGF 69 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 22 minuty temu, tomcug napisał(a): U mnie się blokuje, jak włączę Ubisoft Connect Ale da się to obejść Apropo ubi connect, to jest coś dziwnego z tym launcherem. Na 3080 mam taki problem, że jak odpalam grę nie od ubisoftu ale ten launcher działa w tle to obcina mi zegary na karcie o 1/3, jak wyłączę wszystko wraca do normy.
tomcug 2 448 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Rzeczywiście coś z tą aplikacją jest nie tak po ostatnich aktualizacjach. Może za rok będzie naprawione
Totek 784 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Zrobili z użytkowników beta testerów. Nie pierwszy raz, przy serii 3000 też była imba bo jakaś gierka w menu paliła karty.
MJRegul 495 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 4 minuty temu, Zachy napisał(a): Coraz wiecej osob zglasza problemy z kartami 5000? To ktos w ogole te karty dostaje? Raczej ci co upolowali na premiere w krajach gdzie byla jakąkolwiek dostępność
DżonyBi 1 975 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) @Totek EVGA dala dupy wtedy https://ithardware.pl/aktualnosci/evga_wyjasnia_powody_awarii_rtx_3090_podczas_gry_w_new_world_od_amazon_to_rzadki_problem_z-17664.html Edytowane 5 Lutego przez DżonyBi 1
Zachy 590 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) I need a Hero.... Here comes x-kom!!! Edytowane 5 Lutego przez Zachy 1
Kadajo 7 420 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Był kiedyś taki film "Przypadkowy Bohater" Ale chyba nie miał dobrego zakończenia 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Hahahahahahaah Teraz, Aero27 napisał(a): Panowie astral 5080 w euro RTV za 12 koła 😂 1
Kadajo 7 420 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Dopóki nie było internetu człowiek nie wiedziol ze tylu idiotów jest na świecie 1 4
FszoQ 31 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 minuty temu, Aero27 napisał(a): Panowie astral 5080 w euro RTV za 12 koła 😂 Niech te skalperskie sklepy pocałują żabke w łapke.. ;f
Totek 784 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego To już przebił 2x MSRP, czekamy do przyszłego tygodnia aż wbije 15,6k
Rekomendowane odpowiedzi