sovas 662 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 minuty temu, P.Wiśnia napisał(a): [PYTANIE HUMORYSTYCZNE] Ta z 16GB będzie lepsza? Czy warto dołożyć do 4070 Super? Dołóż 15k i kup coś porządnego. 1
P.Wiśnia 129 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Teraz, sovas napisał(a): Dołóż 15k i kup coś porządnego. Za tyle to tylko jakiś odkurzacz kupię a nie porządny model, już lepiej dołożyć od razu 17k do czegoś porządniejszego.
sovas 662 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) @Totek aż się nie mogę doczekać kiedy mój asus przyjedzie Edytowane 5 Lutego przez sovas
PepePanDziobak 105 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 13 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): [PYTANIE HUMORYSTYCZNE] Ta z 16GB będzie lepsza? Czy warto dołożyć do 4070 Super? dobrze że dołożyłeś "[PYTANIE HUMORYSTYCZNE] " bo tak czytam i myślę P.Wiśnia i takie pytania Panowie , wy tak serio słuchacie tych cewek ? Edytowane 5 Lutego przez PepePanDziobak 1
Smalec 1 551 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 34 minuty temu, Kadajo napisał(a): U Asusa tak Asussssss! Mogę do was na grafika? 12
GAZuOOT 192 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 36 minut temu, Smalec napisał(a): @DżonyBi Ja mam aktualnie trio 4090 i tempy/akustyka są jak najbardziej ok. Jakieś 10 stopni i 200 rpm mniej bez uv od Twojej 5090. No u mnie cała buda ofiltrowana, mała, nawiew to tylko dwa Arctici P14 ustawione na 600rpm, góra obudowy zatkana, bo leżą na niej różne graty to nie ma co się dziwić . I tak karta sporo cichsza i tylko dwa stopnie cieplejsza od Gamerocka 4090, którego miałem przed 5090.
Nequrix 4 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 25 minut temu, lukadd napisał(a): Cewki to loteria, w jednych modelach cichsze i w innych głośniejsze. Jak dla mnie do wymiany, chyba, że lubisz owady. Z cewkami najzabawniejsze jest to że w zależności od wieku, słyszymy/nie slyszymy jak piszczą bo mogą piszczeć w innych częstotliwościach. Kiedyś na pc labie był temat z zakresem i się ludzie licytowali od ilu Hz do ilu MHz słyszą.
King Arthas 97 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego W sklepie MSI kilkanaście sztuk RTX 5080 w cenie koło 7k. Taniej jak u skalpelów https://pl-store.msi.com/collections/karty-graficzne
Smalec 1 551 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Z neta FDownloader.Net_AQNTg5g4Px4T7jftsZm5GLk7hGGVNTW_BlljD1OFgINWEjZNKXpDCJXJVSg8j762KKYPr8ROcQHy2b0edWF0tvwl_720p_(HD).mp4 5
Nex1M 113 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Od reki! A podobno problemy z dostepnoscią https://foxkomputer.pl/pl/p/MSI-GeForce-RTX-5090-Gaming-Trio-OC-32GB-GDDR7-DLSS4/30745 1
King Arthas 97 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 5 minut temu, Nex1M napisał(a): Od reki! A podobno problemy z dostepnoscią https://foxkomputer.pl/pl/p/MSI-GeForce-RTX-5090-Gaming-Trio-OC-32GB-GDDR7-DLSS4/30745 Jadę prosto do sklepu, z odbiorem, bo zaraz nie będzie.
Send1N 4 178 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) @Nex1M Masz odpowiedni dział od tego, następnym razem użyj lupy! dalsze tego typu działania będą wiązały się z konsekwencjami Edytowane 5 Lutego przez Send1N
King Arthas 97 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 8 minut temu, Nex1M napisał(a): dostepnoscią Ale kurna mogliby już dać tą wysyłkę za darmo, a nie 25zł
Michael_ 55 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Powiem tak, używam sterowników 572.16 i jak na razie nie mam żadnych problemów. Ale może to być też dlatego że z limitem 120fps po prostu ta karta się nudzi z 3900x, średnio 40% gpu usage. I w porównaniu do 3080 Vision OC - zdecydowanie chłodniej bo gpu nie przekraczało 65 stopni. Mógłbym lecieć na 240fps (w końcu FO32U2P tyle ogarnie) ale ogranicza mnie HDMI. No i też tak za bardzo w grach single nie ma sensu pchać się w większą ilość FPS. Edytowane 5 Lutego przez Michael_
VRman 2 641 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=_SpSLPHvHAs Fajnie. 5060Ti za 2330zł będzie może w stanie zapiąć 30fps. ... z detalami "low all RT*" i w 720p (bo DLSS Quality, chyba, że to ma w 1080p więcej, np. 900p?) *) nie wiem co to znaczy, czy cała gra na all low + max RT, czy max, ale wszystko RT na low, czy jeszcze inaczej) Coś czuję, że będzie jeszcze więcej śmiesznych memów niż dotychczas. A jak w HU mówią, że w tej kategorii RT jest nieistotne, to ich wyzywają od hejterów Nvidiowych i puszczanie kontrowersji jako clickbait. Edytowane 5 Lutego przez VRman
Marcusfff 274 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 13 minut temu, King Arthas napisał(a): Ale kurna mogliby już dać tą wysyłkę za darmo, a nie 25zł 4
MadDog 303 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego @Michael_ Zaraz zaraz zaraz... czy ty kupiłeś najwydajniejszą kartę na świecie do AMD 3900X? 2
Smalec 1 551 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego @MadDog Może wykręcił na ciekłym azocie do 10GHz A na serio to raczej kupił z perspektywą zmiany całej platfomy w najbliższej przyszłości. Bo jak nie to Bareja się kłania
eXplosiV 28 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego W dniu 4.02.2025 o 16:44, Umpero napisał(a): No to ten tego... 6 tysi i każdy happy Poszła dzisiaj na Allegro za 8500. Pewnie gdybym poczekał jeszcze kilka tygodni, to mogłaby jeszcze zyskać na wartości, no ale jak to zwykło się mówić: "lepszy gołąb w garści, niż wróbel na dachu".
Michael_ 55 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 10 minut temu, MadDog napisał(a): @Michael_ Zaraz zaraz zaraz... czy ty kupiłeś najwydajniejszą kartę na świecie do AMD 3900X? Do 4k 120fps jest wystarczający. W planach mam 9800X3D tylko czekam aż się unormuje z ceną oraz na lepszą dostępność x870E Nova.
DżonyBi 1 971 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 6 minut temu, eXplosiV napisał(a): Poszła dzisiaj na Allegro za 8500 Sprzedales Palita 4090 za 8500?
Rekomendowane odpowiedzi