Fusion 24 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, SylwesterI. napisał(a): Ale seria 5xxx okazała się kupskiem i teraz 4090 latają po 10k, co nie przeszkadzało niektórym sprzedać rtx 4090 i zamienić na przepłaconego 5080 o mniejszej wydajności i mniejszym vramie to są biznesmeni no właśnie widzę, co ciekawe nawet stara seria podrożała, taki 3090Fe lata po prawie 3k, gdzie rok temu był po około 2k.. teraz to chyba nawet radeony 7900xtx zaczęły zyskiwać na wartości
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Teraz, Fenrir_14 napisał(a): Wymieniłeś Thora na Edge'a od Lian Li dlatego że ma złącze natywne 12vhpwr i od kilku stron wmawiasz nam że nie ma sensu upgrade'owac na 5090? Wiesz że ten Lian Li ma niższą sprawność od Thora który jest Tier A wśród zasiłek? Thor = Seasonic. Ale lian li ma kable w oplotach. 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, Fenrir_14 napisał(a): Wymieniłeś Thora na Edge'a od Lian Li dlatego że ma złącze natywne 12vhpwr i od kilku stron wmawiasz nam że nie ma sensu upgrade'owac na 5090? Wiesz że ten Lian Li ma niższą sprawność od Thora który jest Tier A wśród zasiłek? Thor = Seasonic. Bo to byznesmen, ma łep do interesuf
Fenrir_14 825 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego @RtxOn Ale Thor też ma kable w oplotach!! O co tu chodzi??
SylwesterI. 865 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) kolor nie taki Edytowane 9 Lutego przez SylwesterI.
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Teraz, SylwesterI. napisał(a): Bo to byznesmen, ma łep do interesuf Widziałeś tego lian li? To zasilacz nie z tej ziemi. Kompa mi nie spali na pewno a cała reszta to po prostu mistrzostwo. Czekam już 3 tydzień na dostawę.
razz1 19 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 13 minut temu, RtxOn napisał(a): Ten bild będzie epicki. Epicki Bild to ja zrobiłem z mobo o wartości gpu :p
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, Fenrir_14 napisał(a): @RtxOn Ale Thor też ma kable w oplotach!! O co tu chodzi?? Nie ma. Zobacz jakie przewody ma lian li. Takie jak od cable mod.
SylwesterI. 865 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, RtxOn napisał(a): Widziałeś tego lian li? To zasilacz nie z tej ziemi. Kompa mi nie spali na pewno a cała reszta to po prostu mistrzostwo. Czekam już 3 tydzień na dostawę. a z której on ziemi? thor ci palił kompa?
Fenrir_14 825 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Teraz, RtxOn napisał(a): Nie ma. Zobacz jakie przewody ma lian li. Takie jak od cable mod. Oczywiście że ma. ASUS Thor 1200 ma kable typu sznurówka!!
SylwesterI. 865 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Jak coś to psychotropy pomagają śledzić ten temat bez większych szkód na zdrowiu. Koledze ich brak pozwala prowadzić dyskusję
razz1 19 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Rzadko spędzam czas na forach ale dziś się pośmiałem 1
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, SylwesterI. napisał(a): a z której on ziemi? thor ci palił kompa? Nie. Tylko chodzi o to że może mieć troszkę gorsze parametry ale kompa mi nie spali tak czy siak a cała reszta to niebo a ziemia
SylwesterI. 865 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) Czyli ten z lepszymi spali? no niebo a ziemia, to fakt, zamienić wydajniejszą kartę na kastrata, z mniejszą ilością vramu Edytowane 9 Lutego przez SylwesterI.
Fenrir_14 825 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego @RtxOn Po co mi próbujesz wmawiać jakieś herezje skoro mam dostęp do tego zasilacza i mogę Ci jutro zrobić zdjęcia. Nawet seria Strix czy to Platinum czy Aura Gold też ma kable plecionki. Wiem bo mam te zasilacze 😀
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 2 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): Oczywiście że ma. ASUS Thor 1200 ma kable typu sznurówka!! No to może i ma ale na pewno nie takie jak lian li. Do tego podłączony rtx 4090 na tych złączkach wyglądał jak na zasilaczu od akygi. Jedyne co to ekranik to było super ale teraz mam dual chamber żeby być na topie więc ekranik się nie przyda Teraz, Fenrir_14 napisał(a): @RtxOn Po co mi próbujesz wmawiać jakieś herezje skoro mam dostęp do tego zasilacza i mogę Ci jutro zrobić zdjęcia. Nawet seria Strix czy to Platinum czy Aura Gold też ma kable plecionki. Wiem bo mam te zasilacze 😀 Tak zgadza się. Tylko nie ma tak ułożonych. O to mi chodziło. Grzebieni itp.
Umpero 979 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Serio dajcie se już siana z tym kto jakie ma fantazje, gdzie pracuje, jaki deal zrobił na downgrejdzie karty bo to już trochę nużące. Ja też czasem tu pierniczę głupoty, ale robale już to się robi nudne... 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, RtxOn napisał(a): No to może i ma ale na pewno nie takie jak lian li. tak, bo w lian li kable są ręcznie plecione przez 100 letnie dziewice z Bangkoku
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 1 minutę temu, RtxOn napisał(a): No to może i ma ale na pewno nie takie jak lian li. Do tego podłączony rtx 4090 na tych złączkach wyglądał jak na zasilaczu od akygi. Jedyne co to ekranik to było super ale teraz mam dual chamber żeby być na topie więc ekranik się nie przyda Tak zgadza się. Tylko nie ma tak ułożonych. O to mi chodziło. Grzebieni itp. Ale tu masz rację wcześniej miałem edga z limitowanej edycji gundam i faktycznie były sznurówki. Zwracam honor.
SylwesterI. 865 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego O już zaczyna się następny etap, dyskusje z samym sobą 3
Kanzu 206 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Wałków nie znasz z płaceniem? Odbiór osobisty pewniejszy że Cię w konia nie zrobią. To mi się chyba głupi trafił albo miałem szczęście, bo gość mi w ciemno 7k przelał i jeszcze 5 dych na przesyłkę rzucił, żebym szybciej wysłał 🤭 Na tamtą chwilę karta miała ponad 2 lata gwarancji to widząc co się teraz dzieje pewnie spokojnie za 8k by poszła. Edytowane 9 Lutego przez Kanzu
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Tak czy siak lian li ma to zrobione o klasę lepiej
RtxOn 170 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Mój komputer to będzie Opus magnum. Każda część wybrana z pedantycznym wręcz nastawieniem. Same wentylatory wybierałem 2 tyg. Dlaczego akurat te to mógłbym do jutra pisać. Tak samo wszystko inne. Macie mnie za wariata ale jakbyście zobaczyli konfig wraz z opisem to specjalista. Chyba nawet na forum nie ma lepszego. Poważnie. Bez żartów. Znam się na robocie. 2
SylwesterI. 865 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) Najlepszym opisem jest zamiana 4090 na 5080 i do słabszej karty mocniejszego, ale o gorszych parametrach zasilacza Brawo ty Edytowane 9 Lutego przez SylwesterI. 1
Rekomendowane odpowiedzi