Fenrir_14 827 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego https://www.euro.com.pl/karty-graficzne/palit-karta-graf-palit-rtx5090-gamerrock-oc-32.bhtml 2
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego I teraz człowiek nie wie co zrobić, dobrze, że istnieje prawo odstąpienia od umowy xd
Reddzik 2 776 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 10 minut temu, MJRegul napisał(a): ja czesto w net-s kupuje, zero problemow Ten sklep odpada, miałem brać w proline, ale proline też ma jakieś dziwne zagrywki, moje stare zamówienia zostały usunięte, nie mam np zamówienia i dostępu do faktury Seasonica, który ma gwarancję 10lat, a zostało jej ponad 3 lata, do tego ta płyta Asrocka ma tam u nich 2 lata gwarancji, normalnie powinna mieć 3 lata jak w innych sklepach. I to co najważniejsze, nie mam kasy, żeby kupić w innym miejscu, wyzerowałem swoje oszczędności, i teraz zostaje zwrot wszystkiego, anulowanie w xkomie i kupno za kilka miesięcy i dalej dziadowanie. Brak tylko płyty do kompletu. Nie wiadomo ile trzeba czekać na zwrot kasy, jestem umoczony a oni nawet nic nie napisali, zero kontaktu. Edytowane 26 Lutego przez Reddzik 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 18 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Już zniknał znowu w Sferis. Ciekawe czy powysyłają ludziom. A Ty to zamowiles dla picu, czy rozwazasz zaplate jak znowu przeloza dzisiaj/jutro?
lukadd 2 914 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 5 minut temu, Reddzik napisał(a): Nie wiadomo ile trzeba czekać na zwrot kasy Jak dobrze pójdzie to dzień, dwa trzy, a jak źle to więcej. Więc może jeszcze coś upolujesz.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego No to zaplace finalnie mniej, 10 punktow dla gryfindoru
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): To się źle zestarzeje jak dostaniesz maila z anulowaniem... Kto wie, moze tak byc. Na pewno bym sie nie przejal szczegolnie, bo cena z kosmosu Edytowane 26 Lutego przez Tester Wrażeń
sovas 662 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) @Tester Wrażeń Pamiętaj, że przy odsprzedaży trzeba będzie zapłacić podatek. Na b2b tak nie działa wrzucenie "w koszty" jak niektórzy myślą Sam na przykład sprzedawałem ostatnio samochód i musiałem oddać 50k podatku. Dlatego nigdy nic nikomu nie kupuję na swoją firmę. Edytowane 26 Lutego przez sovas 1
Fenrir_14 827 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Pojawiły się pre-ordery w kolejnym zagranicznym sklepie na różne modele. Klepnąłem 5090 Suprim Liquid OC - 12400pln po przewalutowaniu. Kasa schodzi w momencie otrzymania produktu 😀
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Fenrir_14 napisał(a): Pojawiły się pre-ordery w kolejnym zagranicznym sklepie na różne modele. Klepnąłem 5090 Suprim Liquid OC - 12400pln po przewalutowaniu. Kasa schodzi w momencie otrzymania produktu 😀 Co za sklep?
sovas 662 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, Fenrir_14 napisał(a): 5090 Suprim Liquid OC - 12400pln No i to już "znośna" cena.
Fenrir_14 827 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) @Tester Wrażeń techinn.com Liquid'a już wyżarli, ale zwykły wisi tyle że dostawa późna @sovas za Liquid'a myślę że cena bardzo OK biorąc od uwagę jak dobre recenzje zbiera ta karta i kulturę pracy ofc 👍 EDIT: widzę że wybierając region Polska zakupy przestają być opłacalne Edytowane 26 Lutego przez Fenrir_14 1
Fenrir_14 827 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego @sovas liguid miał termin 09.04-12.04. No i cena po zmianie regionu na Polska leci w kosmos 🙈 no cóż, bogacze mają z czego becelować 🤣
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego No drogo i tak tam xd Jezu Polandie tak skubią
Fenrir_14 827 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Nom, nie ma lekko dwa tysie więcej jaśnie panie 🤣 Edytowane 26 Lutego przez Fenrir_14
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Ciekawe jaki jest powód tego, bo raczej nie różnica w VAT 4% xd
tobem90 78 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 6 minut temu, sovas napisał(a): Dobre terminy dostaw niektórych kart Przynajmniej jest informacja 🙃
Fenrir_14 827 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) @Tester WrażeńBogate i szczęśliwe spoleczeństwo 😀 Cała Polska uśmiechnięta 😀 Może też sprawdzają ceny w PL sklepach, to zrobili chociaż parę stówek mniej 🤣 Edytowane 26 Lutego przez Fenrir_14
sovas 662 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 4 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Ciekawe jaki jest powód tego, bo raczej nie różnica w VAT 4% xd wiadomo 7
easye 29 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 19 minut temu, sovas napisał(a): Dobre terminy dostaw niektórych kart co to za sklep? możecie od razu wrzucać linki?
Umpero 979 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 36 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Kto wie, moze tak byc. Na pewno bym sie nie przejal szczegolnie, bo cena z kosmosu Gdzie ta cena 10k za PNY 5090?
easye 29 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 3 minuty temu, Umpero napisał(a): Gdzie ta cena 10k za PNY 5090? w niedalekiej przyszłości. ^^
lukadd 2 914 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Ogólnie jeszcze pewnie z miesiąc i powinno się stabilizować. Dzisiaj na niemieckim NBB TUFy 5090 za 3.5k euro wisiały z 1.5h Gdzie jeszcze kilka dni temu w tej cenie zeszły by w kilka sekund. Liczba napaleńców którzy zapłacą każdą cenę z każdym dniem się kurczy. 2 4
Rekomendowane odpowiedzi