sovas 662 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @sovas To niemal tyle co 4090 na dlss4 No po UV u mnie też karta fajnie zegar trzyma i wyżej niż stock
Zachy 589 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) 5090 przy wattage 400w juz wyglada sporo sensowniej i szansa na problemy z wtyczka / przewodem jakby mniejsza... @Voggie niezly klocek ten TUF 45 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Południe wybiło i chyba tracisz optymizm co? a kto CI powiedzial, ze do poludnia odbiora karty i je wysla? Edytowane 27 Lutego przez Zachy
sovas 662 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego @Voggie I jak wrażenia z wykonania TUF'a? Daj znać jak cewki u ciebie, bo u mnie na początku trochę grała pod obciążeniem, ale już się ogarnęła
Voggie 71 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 8 minut temu, ket_rab napisał(a): @Voggie ładna krowa ta HAVN HS 420 Wpadła mi od razu w oko. Chciałem wersję vpgu, ale niestety w całej europie się skończyły i najbliższa dostawa podobno koniec maja Rozmawiałem z supportem i mają gdzieś w lato sprzedawać kit'y do konwersji zwykłej w vgpu, to wtedy zamienię. 8 minut temu, sovas napisał(a): @Voggie I jak wrażenia z wykonania TUF'a? Daj znać jak cewki u ciebie, bo u mnie na początku trochę grała pod obciążeniem, ale już się ogarnęła Jeżeli chodzi o konstrukcję wydaje się bardzo solidna. Nigdy wcześniej nie słyszałem cewek w karcie graficznej podczas normalnego używania. Tutaj podczas grania też nie słychać, przynajmniej dla mnie. Natomiast jak w FurMarku wyłączyłem na moment render donut'a z samym tłem i wystrzeliło fpsy w kosmos, to myślałem, przez moment że wiatrak strzelił w karcie bo tak głośno było je słychać
ket_rab 227 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego @Voggie ja białą miałem w planach ale wybrałem O11 Evo XL. 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 1 minutę temu, Necronom napisał(a): A jednak mityczny Astral istnieje 🙂 Nie zaczynaj , znów będzie 20 stron dramy
Necronom 431 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Nawet nie miałem tego na celu, ładna karta.
Alek_M 233 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 30 minut temu, Voggie napisał(a): zamieniałem z 3080 TUF'a, który w porównaniu do obecnej wydawał się malutki Przepraszam, że zacytuję z zdjęciem, ale te dolne wentylatory, to powinny być na odwrót, żeby wdmuchiwać zimne powietrze do obudowy. Chyba, że to tylko na zdjęciu tak wygląda
Zachy 589 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego @Tester Wrażeń graty! pierwszy astral na forum 1 1
sovas 662 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 2 minuty temu, Alek_M napisał(a): Przepraszam, że zacytuję z zdjęciem, ale te dolne wentylatory, to powinny być na odwrót, żeby wdmuchiwać zimne powietrze do obudowy. Chyba, że to tylko na zdjęciu tak wygląda U mnie są wszystkie out na 3 chłodnicach i 1 intake 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 3 minuty temu, Zachy napisał(a): @Tester Wrażeń graty! pierwszy astral na forum W zyciu bym sie nie spodziewal, ze to ja bede 1 XDD Teraz trzeba przejsc do konkretow, zaraz wleci info
ket_rab 227 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego @Alek_M to są "odwrócone" wentylatory inaczej zwane reverse aby światełka ładnie w tego typu case się prezentowały 1
Voggie 71 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 10 minut temu, ket_rab napisał(a): @Voggie ja białą miałem w planach ale wybrałem O11 Evo XL. Też mega ładna obudowa i powiem szczerze, że raczej dobra decyzja. Przód havn'a wygląda niesamowicie, ale to ile jest miejsca z tyłu po podpięciu wszystkiego do zasilacza to jedna wielka masakra. 5 minut temu, Alek_M napisał(a): Przepraszam, że zacytuję z zdjęciem, ale te dolne wentylatory, to powinny być na odwrót, żeby wdmuchiwać zimne powietrze do obudowy. Chyba, że to tylko na zdjęciu tak wygląda 2 minuty temu, sovas napisał(a): U mnie są wszystkie out na 3 chłodnicach i 1 intake wszystkie 4 wentylatory na dole mają łopatki reversed, więc to intake 1
RTX4090 358 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Czyli żeby kupić Astrala - nie trzeba było się spieszyć dnia 0
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Ja nawet Astrala nie chciałem kupić XD
ket_rab 227 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego @Tester Wrażeń z tego co pamiętam to w UK kupiłeś Astrala tam gdzie mieszkasz?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 4 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Teraz trzeba przejsc do konkretow, zaraz wleci info MF$ x4 Spoiler Messenger_creation_5E724E83-71F3-4D98-B6ED-13C6F4428F08.mp4
tobem90 78 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 1 minutę temu, Tester Wrażeń napisał(a): MF$ x4 Ukryj zawartość Messenger_creation_5E724E83-71F3-4D98-B6ED-13C6F4428F08.mp4 4.4 MB · 0 pobrań Co Ci się tak ręce trzęsą, chlapnij sobie coś na uspokojenie 😅
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 1 minutę temu, tobem90 napisał(a): Co Ci się tak ręce trzęsą, chlapnij sobie coś na uspokojenie 😅 Sam zwróciłem na to uwage dopiero przy oglądaniu XD Nie wiem, pierd*lnięty jestem chyba po prostu 9 minut temu, ket_rab napisał(a): @Tester Wrażeń z tego co pamiętam to w UK kupiłeś Astrala tam gdzie mieszkasz? 1
lukadd 2 915 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Xkom musi być smutny, że go Sferis tak wykiwał i dostarczył pierwszego Astrala na forum Oby się jeszcze nie okazało, że dostawa co miał xkom zaklepane poszła do Sferisa Edytowane 27 Lutego przez lukadd 9
lukadd 2 915 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Widać kto tutaj jest Boss Sferis rozwala system 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Sferis tyle kart anulował żeby zapodać tego bengera
Rekomendowane odpowiedzi