DżonyBi 1 971 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) @ShaDow_Pro napisz cos wiecej potem. Jakie temperatury i rpm przy tych 300W. Wyglada SOLID. Edytowane 10 Marca przez DżonyBi
lukadd 2 913 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Mi się nawet podoba ten Zotac wizualnie. Ma w sobie to coś Też ciekawy jestem jak w praniu tempy i rpm.
ShaDow_Pro 565 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) @DżonyBi i jest SOLID, to najtańsza wersja 5070Ti z komorą parową, dwa przebiegi steel nomad na stock. Edytowane 11 Marca przez ShaDow_Pro 4
lukadd 2 913 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Od razu widać, że Solid, a nie Ventus Ci co biorą te Ventusy i jeszcze się cieszą, że całkiem ciche 2 -2.5k RPM mają to normalnie powinni się smażyć w kotle przy tych 70 stopniach co Ventus wydziela
Rico650 63 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Jak łożyska wentyli w tym Zotacu? Nic nie rzęzi, nic nie terkota?
ShaDow_Pro 565 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) Dałem za nią 4479, także po oddaniu 4070TiS dopłata 300zł, uważam że to zajebisty deal. @Rico650 Jak na razie testuje jest cisza, cewki ledwo słyszalne jak się przyłoży głowę do obudowy. Edytowane 10 Marca przez ShaDow_Pro 1 1
jankooo 254 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 8 minut temu, ShaDow_Pro napisał(a): @DżonyBi i jest SOLID, to najtańsza wersja 5070Ti z komorą parową, dwa przebiegi time spy na stock. Najtańszy z komorą to jest windforce za msrp. Bardzo ładny a chłodzenie po gabarytach pewnie też solid'ne.
Kanzu 206 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 42 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): (w co dalej niedowierza i uwaza, ze ten typ co skadal PC ma jakis ch*jowy tester) Szukałem go wtedy po zdjęciu, które wrzuciłeś i to jakiś najtańszy tester z allegro był za 5 dyszek. 29 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Ten od odesłanego Astrala poleca mi wziąć teraz nzxt c1500. Za ile go teraz na sklepie mają?
ShaDow_Pro 565 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Windforce to bieda przy moim zotacu., nie ma nawet czego porównywać.
DżonyBi 1 971 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) 10 minut temu, jankooo napisał(a): Najtańszy z komorą to jest windforce za msrp. Chyba nie. Gigabyte chwali sie tym na swojej stronie jezeli dany model posiada, a przy Windforce taki opis: A przy 5070 TI Gaming OC juz taki Edytowane 10 Marca przez DżonyBi
Tornado3 333 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 5 minut temu, ShaDow_Pro napisał(a): Windforce to bieda przy moim zotacu., nie ma nawet czego porównywać. ważyłeś może tego Zotaca ? wygląda na co najmniej 1.8kg
ShaDow_Pro 565 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca @Tornado3Z tego co widzę to identyczne chłodzenie co w 5080 więc waży prawie 2.2kg, organoleptycznie by się to zgadzało bo poprzednia karta ważyła ~1.7kg, a ta jest zdecydowanie cięższa. 1
jankooo 254 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) 14 minut temu, DżonyBi napisał(a): chyba nie. Gigabyte chwali sie tym na swojej stronie jezeli dany model posiada, a przy Windforce taki opis: Hmm a u mnie tak na kartonie Edytowane 10 Marca przez jankooo
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 15 minut temu, Kanzu napisał(a): Szukałem go wtedy po zdjęciu, które wrzuciłeś i to jakiś najtańszy tester z allegro był za 5 dyszek. Za ile go teraz na sklepie mają? Wlasnie ten moj ziomek to samo gadal, ze jakis gowno tester ma, ale i tak nie mam jaj zeby go podlaczyc i testowac XDD Zamowilem z amazona za 1168 - bedzie w poniedzialek
DżonyBi 1 971 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) 7 minut temu, jankooo napisał(a): Hmm a u mnie tak na kartonie [img]https://zapodaj.net/images/7c83d16d98692.jpg[/img] Windforce 4090 w pierwszej wersji V1 mial VC, a w wersji V2 juz nie. Moze masz pudelko V1, ale karta do produkcji weszla juz w wersji V2 Dziwne, ze GB nie wspomnial o tym na swojej stronie. Edytowane 10 Marca przez DżonyBi
Umpero 979 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 8 godzin temu, michaelius33 napisał(a): Wtedy będziemy w połowie głusi i głupie cewki nie będą nam przeszkadzać Głuchota nie oznacza całkowitej ciszy. W 90% przypadków gdy człowiek traci słuch to pojawiają się fantomowe dźwięki wytworzone przez mózg. Może to być odgłos hamującego pociągu, odgłos świerszczy, pisk. Nie ma tak łatwo 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Teraz, Umpero napisał(a): Głuchota nie oznacza całkowitej ciszy. W 90% przypadków gdy człowiek traci słuch to pojawiają się fantomowe dźwięki wytworzone przez mózg. Może to być odgłos hamującego pociągu, odgłos świerszczy, pisk. Nie ma tak łatwo Ja jebie fantomowe świerszcze, piekło zamarzło XDDDDDDDD 1
lukadd 2 913 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) 18 minut temu, jankooo napisał(a): Hmm a u mnie tak na kartonie A jaki to model windforce?, bo obecnie giguś na swojej stronie podaję, że 5080 ma komorę, ale np 5070ti już nie ma. Edytowane 10 Marca przez lukadd
jankooo 254 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 9 minut temu, DżonyBi napisał(a): Windforce 4090 w pierwszej wersji V1 mial VC, a w wersji V2 juz nie. Moze masz pudelko V1, ale karta do produkcji weszla juz w wersji V2 Dziwne, ze GB nie wspomnial o tym na swojej stronie. chyba nie ma dwóch wersji jeszcze a skoro na stronie tego nie więc wnioskuje, że gigabyte coś namieszał 1 minutę temu, lukadd napisał(a): A jaki to model windforce?, bo obecnie giguś na swojej stronie podaję, że 5080 ma komorę, ale np 5070ti już nie ma. ja mam 5070Ti z komorą na opakowaniu
Johny72 17 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 2 godziny temu, Mister64 napisał(a): Chcę kupić 5070ti i która karta będzie najlepszym wyborem biorąc pod uwagę temperatury, cewki i głośność? Mam na oku MSI Vanguard i Asusa TUF i jestem ciekawy Waszych opinii. Zawsze brałem karty EVGA ale żródło uschło. tylko kiedy i gdzie je kupisz, raz że kart brak a drugie to ceny wariackie
lukadd 2 913 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) 8 minut temu, jankooo napisał(a): ja mam 5070Ti z komorą na opakowaniu No to bez rozbierania się nie dowie Albo giguś puścił początkowo z komorą i szybko się z tego wycofał bez nawet zmiany wersji na V2, albo po prostu są babole na pudełkach Edytowane 10 Marca przez lukadd 1
ShaDow_Pro 565 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca @jankooo Puść 3dmarka steel nomad na stock i pokaż parametry hwinfo, porównamy chłodzenia. 1
Tornado3 333 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) 15 minut temu, lukadd napisał(a): A jaki to model windforce?, bo obecnie giguś na swojej stronie podaję, że 5080 ma komorę, ale np 5070ti już nie ma. już o tym dyskutowaliśmy jakiś czas temu na pudełkach Gigabyte coś namieszał i wyżej pozycjonowany Eagle nie ma komory parowej a niby wydmuszka Windforce ma mieć ? najniższy model z komorą to wygląda na Aero OC później Gaming OC i na końcu Aorus Edytowane 10 Marca przez Tornado3
lukadd 2 913 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) Windforce dla 5080 ma już komorę. Według stronki gigusia oczywiście. Ale giguś jak to giguś oni lubią mieszać, zmieniać i kombinować. Edytowane 10 Marca przez lukadd
Rekomendowane odpowiedzi