Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a):

Jak dla mnie Aorus ładniejszy od Astrala i ma zajebiszczy ekranik do personalizacji :D

Ja jeszcze biję się z myślami czy Astral czy Aorus. Suprim odpada bo zbyt brzydki. Mam budę z oknem i efekt wizualny jest też dla mnie ważny. Jak tam cewki w Aorusie i temperatury?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Pawelec7 napisał(a):

Ja jeszcze biję się z myślami czy Astral czy Aorus. Suprim odpada bo zbyt brzydki. Mam budę z oknem i efekt wizualny jest też dla mnie ważny. Jak tam cewki w Aorusie i temperatury?

Musisz zamówić 5 sztuk od razu jak szukasz cichych cewek. W ciemno raczej Aorusa bym brał.

Edytowane przez sovas
Opublikowano
25 minut temu, Pawelec7 napisał(a):

A kolego wie że kabla od GPU tak się nie zgina. Od wyjścia z GPU powinien być wyprostowany a nie od razu zgięty.

Tak złożony przyszedł też mi się to średnio podoba będę prawdopodobnie zmieniał na WireView nowy bo coś tam debauer wspominał w filmikach swoich :)

Opublikowano
Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Jeszcze napisz, że nie 4k i wtedy masz odpowiedź dlaczego nie piszczy :)

Jak brałem 1440p to była cisza :)

Jp to przewaliłeś tyle kart a wystarczyło zmienić monitor na 1440p?:sciana:

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Pawelec7 napisał(a):

Cewki ziemia bo niebo to byłyby 100% ciche (Aorus) vs piekło (Astral). Temperatury bajka, po UV w Black Myth wukong 4k trzyma 60c-62c. Wentyle znacznie cichsze w Aorusie niz w Astralu (pewnie przez to, ze w Aorusie 4ty wentyl jest opcjonalny i go nie zamontowałem bo on gówno daje)

W cyberpunku/black myth wukong cewki ledwo co slychac na Aorusie, w Astralu napierdzielaly srogo w ciul. 

9 minut temu, sovas napisał(a):

Musisz zamówić 5 sztuk od razu jak szukasz cichych cewek. W ciemno raczej Aorusa bym brał.

Aorusa? Chyba Astrala?

Edytowane przez Tester Wrażeń
  • Upvote 1