Kanzu 206 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia @PiPoLiNiO za tobą nadążyć... Mówię o samych powietrznych, więc niech będzie 6 w takim razie. @sovas dobiłem na nowych sterach 15848 w SN i dałem sobie spokój
DżonyBi 1 971 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) 17 minut temu, Kanzu napisał(a): dobiłem na nowych sterach 15848 w SN i dałem sobie spokój Ja na starych sterach zrobilem prawie 15700 nie dotykajac krzywej na wlaczonym g-sync, w zasadzie nie dotykajac niczego, tylko suwaki w prawo, wiec chyba za duzo sie nie postarales. Probuj chociac do pierwszej setki wbic, niewiele Ci brakuje. Edytowane 17 Kwietnia przez DżonyBi
sovas 662 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Mały bonus na lekkim oc. Już chyba na dziś dość… bzyczy mi w uszach 1 1
DżonyBi 1 971 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Na zywo pewnie glosniej. Woduj Suprima i po zabawie 1
Kanzu 206 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) @DżonyBi ciężko to staraniem nazwać, bo nie skupiałem się na biciu rekordu tylko z ciekawości sprawdziłem kilka krzywych. Nie mam ochoty pół dnia przy tym siedzieć i przebijać co kilka punktów Szczerze wątpię, że ten suprim ma w ogóle szanse do 16k dobić, bo na starych sterach 15500 ledwo dociągał, ale też przy tym nie siedzialem za długo. Nie jara mnie to na tyle, żeby sprawdzać dalej 38 minut temu, DżonyBi napisał(a): Probuj chociac do pierwszej setki wbic, niewiele Ci brakuje. Dobra, namówiłeś Będę miał czas to jeszcze się tym pobawię. Edytowane 17 Kwietnia przez Kanzu
Stjepan 2 378 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Ten RTX 5090D to prawdziwe monstrum. Zasilają go dwie wtyczki 16-pin Jest HOF jest moc. 1
ket_rab 227 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia @Stjepan raczej na forum jej nie zobaczymy przez dostępność i cenę. Był model 3090 pakowany do walizki i miał chłodzenie powietrzne + złączki do wodowania. Unikat i bardzo trudny do zdobycia wtedy
Kanzu 206 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, DżonyBi napisał(a): Probuj chociac do pierwszej setki wbic, niewiele Ci brakuje. Dzięki za natchnienie. Siadłem na 5 minut i zrobiłem pierwszą krzywą Jednak przebijam Edytowane 17 Kwietnia przez Kanzu 1
Stjepan 2 378 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Teraz, ket_rab napisał(a): @Stjepan raczej na forum jej nie zobaczymy przez dostępność i cenę. Był model 3090 pakowany do walizki i miał chłodzenie powietrzne + złączki do wodowania. Unikat i bardzo trudny do zdobycia wtedy Nie ma tutaj takich bogaczy co dadzą 30k za kartę i sprowadzą ją z USA.
Tolfu 36 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Upgrade z rtxa 3060 Edytowane 17 Kwietnia przez Tolfu 3 5
Kanzu 206 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Miało być top100 wbiłem się do top24 Mam wrażenie, że to nie koniec, więc jutro jeszcze spróbuje. 2 2
Tolfu 36 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 1 minutę temu, Kanzu napisał(a): Miało być top100 wbiłem się do top24 Mam wrażenie, że to nie koniec, więc jutro jeszcze spróbuje. Witam mam pytanie jak to zrobiłeś, że masz jakby te peryfera opisane pod tym jak piszesz post?
sovas 662 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) @Kanzu jakie masz napięcie w trakcie testu? Pokażesz krzywą? @Tolfu Musisz mieć konto premium. Napisz priv do @Kadajo może ci da za free. btw wiedzieliście, że to ma być w serii 6xxx? Edytowane 17 Kwietnia przez sovas 2
Pitt_34 326 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 20 minut temu, Tolfu napisał(a): Witam mam pytanie jak to zrobiłeś, Profil, ustawienia, sygnaturka 1
Kadajo 7 412 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 28 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie do @Kadajo tylko do mnie.
DżonyBi 1 971 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Po UV jaki masz zegar w Cyberpunk albo Wukong? 2805-2820@910mV Na stock/default boostuje mi przewaznie 2865 w Wukongu, a w Cyberku 2850. Edytowane 17 Kwietnia przez DżonyBi
DżonyBi 1 971 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Uzywam tego nastawu od prawie 2 tygodni i jest stabilnie. Moze cos zmienie, ale wole juz grac w wolnej chwili, bo jeszcze motocykl do sezonu szykuje i 1 maja sezon na szczupaka sie zaczyna. Malo czasu sie robi na to wszystko. Edytowane 17 Kwietnia przez DżonyBi 1
Doamdor 1 787 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia @Kanzu Świetny wynik wykręcił Suprim. Jak wypada karta na stock i na napięciu 0,9V, mógłbyś wrzucić odczyt z gpu-z po np 30 min grania np w Quake II RTX?
DżonyBi 1 971 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) 19 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Hmmmm, no ale to chyba ciężko nazwać UV bo bierze pewnie 500W lekko. Grasz w 4k? Bo ja takiego zegaru to chyba nawet bez uv nie zobaczę w Cyberku ani wukong. Tak, w 4K - DLSS Q FGx2. Napiecie 910mV robi swoje. W Cyberku kreci sie w porywach do tych 450-460W max. No u mnie na default idzie wysoko. Ostatnio gralem troche w Wukonga na tej ostatniej planszy gdzie mozesz latac na tej chmurce, to tam potrafi wbic nawet 2880 i trzymac. Edytowane 18 Kwietnia przez DżonyBi
Zachy 586 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Hmmmm, no ale to chyba ciężko nazwać UV bo bierze pewnie 500W lekko. Jesil obcial 100W z defaultowych ustawien to to juz jest UV. Nawet 25W mniej to juz UV jest, jak sam proces optymalizacji takiej wsakzuje.
DżonyBi 1 971 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) w porywach max 460W w Cyberku to zle? Przewaznie ponizej 450W, 430-440W Edytowane 18 Kwietnia przez DżonyBi
DżonyBi 1 971 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ale jak Ty masz przy 910mV 2860MHz w Cyberku to masz magiczną sztukę Ty chyba nie czytasz moich postow. Mam UV zrobione na 2805-2820@910mV Edytowane 18 Kwietnia przez DżonyBi
Rekomendowane odpowiedzi