Brolly 765 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, lukadd napisał(a): A karty dla graczy np. za tydzień lub dwa bo się nie wyrobili, albo coś Ta na pewno Oni już to wszystko mieli gotowe z pół roku temu
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, lukadd napisał(a): W programie nvidii na CES oficjalnie nic nie ma o nowych GPU dla graczy. A ploty plotami https://www.ces.tech/schedule/?topics=Artificial+Intelligence Ale by byly jaja jakby nic nie pokazali w temacie GPU. Bylaby niezla frustracja na forum wszystkich wstajacych o 3:30 3
Doamdor 1 792 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 13 minut temu, lukadd napisał(a): W wakacje będzie taniej. Mówię wam Hold. Pokaż ukrytą zawartość Tylko nie wiem w które wakacje Oczywiście, że tak, w wakacje 2023 r. RTX 4090 można było kupić w cenie 6,5-7 tys zł. RTX 4080 na premierze miał cenę ponad 7 tys zł. 1 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) No jak kupiłem w lutym 23 PC z 4070TI to pare miesięcy później ziomek wydał na PC z 4080 super taką samą kase xd Edytowane 6 Stycznia przez Tester Wrażeń 1
Brolly 765 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Tester Wrażeń napisał(a): No jak kupiłem w lutym 23 PC z 4070TI to pare miesięcy później ziomek wydał na PC z 4080 taką samą kase xd Twój nik nie jest przypadkowy w tym wypadku Spokojnie ja też dałem się wydymać na cenę 4070 ti xd
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Przesiadalem sie z gtx 1060 6GB i bardzo sobie wmowilem (tak samo ludzie z pc laba mi wmawiali) ze warto
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Chyba wszyscy bedziemy na nie czekac.
Brolly 765 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, Spychcio napisał(a): To czekam na Superki Czekam na 5070 ti super OC 20 gb
Doamdor 1 792 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, Spychcio napisał(a): To czekam na Superki Superki na początku 2026roku, a na jesień RTX 6xxx.
tgolik 547 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ale by byly jaja jakby nic nie pokazali w temacie GPU. Bylaby niezla frustracja na forum wszystkich wstajacych o 3:30 Tym razem nie wstaję. Jak wstałem o 4:00 obejrzeć i poczytać o W4 na TGA, to już nie udało mi się zasnąć. Poczekam do rana. 2
Gość P.Wiśnia Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) (chyba)Pełny harmonogram CES 2025 jeżeli chodzi o graczy: 6 - poniedziałek: 17:30 - Intel 19:00 - HDMI 20:00 - AMD 7 - wtorek: 3:20 - NVIDIA 6:00 - Gigabyte 18:00 - Asus 8 - środa: 16:00 - MSI 20:00 - ASRock 22:00 - INNO3D Edytowane 6 Stycznia przez P.Wiśnia
Gość Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Tak, a potem jak wyjdą superki za rok to już będą plotki o serii 6xxx z nowymi bajerowymi ficzerami i znowu będziecie czekać Edytowane 6 Stycznia przez muszka
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Czemu akurat Nvidia jako jedyna na konfe o tak chorej godzinie? Edytowane 6 Stycznia przez Element Wojny
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia A superki wyszly po roku wzgledem zwyklych 40XX? No to sie zajebalem, z tym, ze pare miesiecy po zakupie 4070TI ziomek kupil za taka sama kwote 4080 super, w takim razie po roku jednak XD
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, muszka napisał(a): znowu będziecie czekać Ci z 30xx i nizej juz nie bardzo moga czekac.
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Nvidia musi mieć super show przygotowane, że na środek nocy je zarezerwowala :E
Gość P.Wiśnia Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): Czemu akurat Nvidia jako jedyna na konfe o tak chorej godzinie? Strefy czasowe, mówi to coś panu?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Ja dlatego sie nastawiam tylko na 5090, bo tam raczej zadnego TI czy super nie bedzie, co? XD
Brolly 765 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, muszka napisał(a): Tak, a potem jak wyjdą superki za rok to już będą plotki o serii 6xxx z nowymi bajerowymi ficzerami i znowu będziecie czekać Bez kitu idąc taki tokiem myślenia nigdy nie zmienisz GPU Wychodzą w lutym nowe kart - czekasz do maja czerwca na niższe ceny - wychodzą superki/ ti wersje z więcej ramu - za pół roku premiera nowych gpu czekasz. XDDD
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, P.Wiśnia napisał(a): Strefy czasowe, mówi to coś panu? Nie.
Reddzik 2 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): Ci z 30xx i nizej juz nie bardzo moga czekac. No, ja już nerwowo spoglądam na zakup nowego GPU
Spychcio 802 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, Doamdor napisał(a): Superki na początku 2026roku, a na jesień RTX 6xxx. Nowa generacja to minimum 2 lata, więc najwcześniej pierwszy kwartał 2027r.
Brolly 765 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Tester Wrażeń napisał(a): Ja dlatego sie nastawiam tylko na 5090, bo tam raczej zadnego TI czy super nie bedzie, co? XD Bo cena 5090 sama w sobie będzie już SUPER TI OC 2
Rekomendowane odpowiedzi