Ty wgl nic nie zrozumiales, ja do niczego nie namawiam. To on mnie zapytal czy ten proc sie nadaje bo jest w promocji w xkom i wpisuje sie w jego widelki cenowe wiec sprawdzilem w tescie tomka, a wyniki sa jakie sa. A to na co sie zdecyduje to juz jego wybor.
Ta mapa to pewnie była zrobiona przed startem gry, tylko jak to teraz jest w zwyczaju, wycina się kontent i daje się go później. Potwierdza to zapowiedź mapy z BF4 Golmud Railway. Pojawiła się krytyka i zapowiedzieli dużą mapę. Oczywiście najszybciej i najłatwiej przerabia się już istniejącą mapę.
Mnie tam autentycznie intryguje, jak zaplanowali gameplay i różne poziomy. Czy ze skarpetek można jeszcze trafić do... czy jednak kampania nie będzie liniowa?
Można już dodawać do listy życzeń na Steam?
Ogólnie lepsza taka perełka niż kolejny rozpikeslowany rogalo-soulslike!
Mam od trzech tygodni dokładnie taka sama kartę PNY RTX 5070 ti ale bez fabrycznego OC i jestem zadowolony. Z tego co "wyszperałem" w necie tylko wersja plus 5070 ti oraz wersje 5080 mają komorę parowa i to samo chłodzenie. Po lewej stronie opcja UV na 0.870 i zegar na 2865, jak gram to ustawiam zazwyczaj na 0.870 i 2800, po prawej ustawienia fabryczne. Karta przy 1700 - 1800 rpm jest cicha słyszę lekki szum który mi nie przeszkadza ani nie rozprasza to mojej uwagi. Nic nie stuka, nie puka , nie terkocze.
Rekomendowane odpowiedzi