Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Wiadomo, ze parcie bedzie na 5080 i nizej w kwesti dostepnosci i tu faktycznie moze nie byc problemu. Z ta 5090 masz racje,  kto pierwszy ten lepszy i tu moga byc braki :D  Ale raczej furory ten gen sprzedazowo nie zrobi.

Trzy na krzyż?
Przecież to jakiś żart. 5090 z tego co patrzę na grupach fb, forach itp będzie miała bardzo ogromne wzięcie.

Opublikowano
19 minut temu, Umpero napisał(a):

No nie tak szybciutko.
5090 dalej tylko trzy sztuki.
Może to oznaczać, że ich dostępność będzie pieruńsko kulawa.
Pewnie większość gdzieś pod stołem zakontraktowana dla AI firemek przez dostawców.
5090 w naszych domach zobaczymy jak świnia niebo.

Dlatego dopóki w reku nie będę miał 5090 dopóty nie sprzedaję 4090. Ci to teraz sprzedadzą może zdarzyć się że nie będą mieli ani 5090 ani 4090.

• Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, kacpi278 napisał(a):

2 dni i 50 stron tematu :D nieźle

w skrócie wiadomo kiedy pojawią się testy od recenzentów i kiedy w sprzedaży ma byc 5070?

Testy do 30.01 czyli cholera wie kiedy, były plotki o 21.01

70TI i 70 w lutym, pewnie pod koniec

1 minutę temu, Dejff0 napisał(a):

a gdzie takie info można znleźć ? 

Nie idzie, gada niepotwierdzone info

image.thumb.png.407641c968fc8c61d36e7e57f700041a.png

Edytowane przez Tester Wrażeń
Opublikowano
27 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

Tylko w łajz z Częstochowy. 

Czemu łajz? Znasz lepsze źródło z taką ilością sprzętu, dostępnością i zasięgiem ? Ja nie. Na obsługę nogdy nie narzekałem. Mieli jedną wpadkę przy serii 3000, ale wtedy każdy sklep z elektroniką zajanuszował.

Firma z polskim kapitałem, która wchodzi na zagraniczne rynki. Czasem mają coś drożej, czasem taniej jak to na rynku.

• Upvote 2
Opublikowano
31 minut temu, Pawelec7 napisał(a):

Dlatego dopóki w reku nie będę miał 5090 dopóty nie sprzedaję 4090. Ci to teraz sprzedadzą może zdarzyć się że nie będą mieli ani 5090 ani 4090.

Tez tak wczesniej robilem i siedzialem na integrze z cpu zaplakany pare tygodni, teraz dopoki 5090 nie bede mial w rekach to nie sprzedaje 4090tki :E

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Umpero napisał(a):

Czemu łajz?

To jest jedyny sklep, który robi ci pod górkę, jak chcesz zareklamować sprzęt odkupiony od kogoś czy to na Allegro czy to na OLX czy gdziekolwiek indziej. 

Konkurencja w postaci Moreli, Media Expertu czy RTV Euro AGD nie wymaga udowadniania, że nie ukradłeś reklamowanego towaru. A robią to tylko na podstawie tego, że na fakturze są inne dane. 

Opublikowano
19 minut temu, Umpero napisał(a):

Czemu łajz?

Firma z polskim kapitałem, która wchodzi na zagraniczne rynki. Czasem mają coś drożej, czasem taniej jak to na rynku.

Nie tylko, na x-kom również przyjęła się łatka spermiarzy (x-cum #pdk) czy sponsora klubu piłkarskiego Raków Częstochowa / sklepu kibica Rakowa Częstochowa ;).

Opublikowano (edytowane)

Patrząc tutaj na wypowiedzi wielu osób to "walić czystą wydajność dlss 4 i frame generator rules" xD ŻAL. Czysta wydajność to coś stoi w miejscu ale plus 2000 zł za nową kartę

jeeeee.

I wy się dziwicie dlaczego pomimo karty za parę tys. zł gra chodzi bardzo źle nawet z wykorzystaniem tego raka w postaci dlss i fg?.... Przykro mi was, że nie dostrzegacie tego. 

Większość z was to doznała pierwszego orgazmu i dalszych podczas otwierania paczki z grafiką a potem obudowy komputera i wsadzania w GPUxD 

Oczekuję waszych klipów na youtube podczas rozpakowyywania i spuszczania się w majty na rtx 5xxx :E 

Kurna mam materiał na doktorat xD 

Edytowane przez Crew 900
  • Like 1
  • Haha 5
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Patrząc tutaj na wypowiedzi wielu osób to "walić czystą wydajność dlss 4 i frame generator rules" xD ŻAL. Czysta wydajność to coś stoi w miejscu ale plus 2000 zł za nową kartę jeeeee.

Większość z was to doznała pierwszego orgazmu i dalszych podczas otwierania paczki z grafiką a potem obudowy komputera i wsadzania w GPUxD 

Oczekuję waszych klipów na youtube podczas rozpakowyywania i spuszczania się w majty na rtx 5xxx :E 

Kurna mam materiał na doktorat xD 

Ty gościu chyba inny temat czytasz, bo większość tutaj narzeka non stop i dywaguje nad tym wszystkim bardziej xd

Pokaż mi jedną wypowiedź "walić czystą wydajność dlss 4 i frame generator rules" haha

Edytowane przez Tester Wrażeń
  • Like 1
  • Upvote 3