Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

:D Ciekawe co tym razem odpierdzielą za maniane :D Niech lepiej przestaną aktualizować tą gre i niech przepiszą kod gry na nowszą wersje bo ta stara to niezły krap optymalizacyjny jest :D Tutaj nawet 5090 nie pomoże xD

Edytowane przez Tooth
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 18.03.2025 o 21:32, Tooth napisał(a):

:D Ciekawe co tym razem odpierdzielą za maniane :D Niech lepiej przestaną aktualizować tą gre i niech przepiszą kod gry na nowszą wersje bo ta stara to niezły krap optymalizacyjny jest :D Tutaj nawet 5090 nie pomoże xD

Mam wrażenie że na tym nowym patchu jeszcze gorzej. Jak dzisiaj grałem to hud w pewnym momencie zrobił się ledwo widoczny. W pewnym momencie fps spadły do 1, nie mogłem ani zapisać gry ani poprawnie jej wyłączyć. 

Raz od święta człowiek kupi legalnie gre a tu taka :kupa:

• Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, marcin2468 napisał(a):

Mam wrażenie że na tym nowym patchu jeszcze gorzej. Jak dzisiaj grałem to hud w pewnym momencie zrobił się ledwo widoczny. W pewnym momencie fps spadły do 1, nie mogłem ani zapisać gry ani poprawnie jej wyłączyć. 

Raz od święta człowiek kupi legalnie gre a tu taka :kupa:

Tak jak wcześniej pisałem nic tutaj się nie zmieni to że już dali 3 tys poprawek świadczy o tym iż gra naprawdę ma masę błędów i ma zerowa zawartość pod kątem historii.Pomijam fakt że stalker 1 to nie kontynuacja 2 tylko historia tworzona od nowa gdzie dla mnie całkowicie jest to niezrozumiałe czym się kierowali tworzą to cudo. Co z tego że gra fajnie wygląda jak wiele elementów tej gry nie spina całości. 

Opublikowano

Dokładnie, tutaj jest tylko fajne łażenie po lokacjach i dźwięk, a żeby tego doświadczyć można grać już teraz, nie ma po co czekać bo tego już nie dograją idealnie.

Plus tej łatki ostatniej że mnie nie scrashowało wczoraj grałem z 2h, ale działa jak działało.

Opublikowano

A ja jednak poczekam na dalsze patche,  doszedłem do pierwszej bazy i tam chrupie co jakis czas i spada fps do 45. Gra mi się wydaje zbyt spoko i  nie po to kupowałem kartę żeby grać niekomfortowo :) Tylko za co sie tu teraz wziąć ?! :glodny:

Opublikowano
2 godziny temu, maras2574 napisał(a):

Indiana Jones, jak jeszcze nie grałeś ;)  W to właśnie grałem po Stalkerze, akurat była premiera :)  

Właśnie grałem, spoko giera, chyba za Assasina się wezmę, bo nic innego nie widzę w swoim klimacie. 

• Like 1