Tooth 40 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) Ciekawe co tym razem odpierdzielą za maniane Niech lepiej przestaną aktualizować tą gre i niech przepiszą kod gry na nowszą wersje bo ta stara to niezły krap optymalizacyjny jest Tutaj nawet 5090 nie pomoże Edytowane 18 Marca przez Tooth 1
marcin2468 28 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca W dniu 18.03.2025 o 21:32, Tooth napisał(a): Ciekawe co tym razem odpierdzielą za maniane Niech lepiej przestaną aktualizować tą gre i niech przepiszą kod gry na nowszą wersje bo ta stara to niezły krap optymalizacyjny jest Tutaj nawet 5090 nie pomoże Mam wrażenie że na tym nowym patchu jeszcze gorzej. Jak dzisiaj grałem to hud w pewnym momencie zrobił się ledwo widoczny. W pewnym momencie fps spadły do 1, nie mogłem ani zapisać gry ani poprawnie jej wyłączyć. Raz od święta człowiek kupi legalnie gre a tu taka 1
Tooth 40 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 3 godziny temu, marcin2468 napisał(a): Mam wrażenie że na tym nowym patchu jeszcze gorzej. Jak dzisiaj grałem to hud w pewnym momencie zrobił się ledwo widoczny. W pewnym momencie fps spadły do 1, nie mogłem ani zapisać gry ani poprawnie jej wyłączyć. Raz od święta człowiek kupi legalnie gre a tu taka Tak jak wcześniej pisałem nic tutaj się nie zmieni to że już dali 3 tys poprawek świadczy o tym iż gra naprawdę ma masę błędów i ma zerowa zawartość pod kątem historii.Pomijam fakt że stalker 1 to nie kontynuacja 2 tylko historia tworzona od nowa gdzie dla mnie całkowicie jest to niezrozumiałe czym się kierowali tworzą to cudo. Co z tego że gra fajnie wygląda jak wiele elementów tej gry nie spina całości.
maras2574 891 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Czyli kolejne 1200 poprawek nic nie dało Dalej kibel !!! Jak to się mówi z gówna bata nie ukręcisz 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 1200 poprawek, a pewnie raz tyle nowych błędów 1
eciepecie 91 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Zabieram się do gry i mam pytanko. Co będzie lepsze jeśli chodzi o ustawienia - tsr czy taa czy fsr? I czy upscaling zostawić na 66%, czy dać na 100%?
maras2574 891 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca @eciepecie Nerwosol od razu zażyj Ta gra potrafi wyprowadzić z równowagi 1
eciepecie 91 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca @maras2574 spoko, jak tylko osiągnę górny pułap irygacji będzie uinstall🙂 1 1
eciepecie 91 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Wtedy zainstaluję ACS i z fsr może jakoś ,,pociągnę ten wózek,, z murzynem z Japonii😆
Spychcio 802 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Dalej twardo czekam. Tak jak mówiłem. Jeszcze cały ten rok będą łatać... Ciekawe w jakim stanie będzie wtedy gra, oby wyszła z Bety 2
blabla123 837 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca No to jeszcze ze 3 łatki, poprawią 57346342634 rzeczy i można zasiadać 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Ciul z tymi latkami jak fabuła jest słaba -.- 1
bbandi 452 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Dokładnie, tutaj jest tylko fajne łażenie po lokacjach i dźwięk, a żeby tego doświadczyć można grać już teraz, nie ma po co czekać bo tego już nie dograją idealnie. Plus tej łatki ostatniej że mnie nie scrashowało wczoraj grałem z 2h, ale działa jak działało.
STALKER 75 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Ja po tym patchu nie mogę teraz wyłączyć celownika też tak macie?
STALKER 75 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Pewnie się coś skaszaniło przeczuwam reinstal.
eciepecie 91 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca A ja jednak poczekam na dalsze patche, doszedłem do pierwszej bazy i tam chrupie co jakis czas i spada fps do 45. Gra mi się wydaje zbyt spoko i nie po to kupowałem kartę żeby grać niekomfortowo Tylko za co sie tu teraz wziąć ?!
maras2574 891 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 2 godziny temu, eciepecie napisał(a): Tylko za co sie tu teraz wziąć ?! Indiana Jones, jak jeszcze nie grałeś W to właśnie grałem po Stalkerze, akurat była premiera 1
eciepecie 91 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 2 godziny temu, maras2574 napisał(a): Indiana Jones, jak jeszcze nie grałeś W to właśnie grałem po Stalkerze, akurat była premiera Właśnie grałem, spoko giera, chyba za Assasina się wezmę, bo nic innego nie widzę w swoim klimacie. 1
maras2574 891 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca @eciepecieJa Assassin's nie tykam A może Banishers: Ghosts of New Eden, mało raczej popularna, a całkiem spoko gra
eciepecie 91 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 23 minuty temu, maras2574 napisał(a): @eciepecieJa Assassin's nie tykam A może Banishers: Ghosts of New Eden, mało raczej popularna, a całkiem spoko gra Hehe, też grałem 🙂 myślę nad SW Outlaws, ale opinii za dobrych ta produkcja nie ma.
maras2574 891 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 9 minut temu, eciepecie napisał(a): Hehe, też grałem 🙂 No to nie mam już dla Ciebie żadnej propozycji
ODIN85 3 501 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 2 godziny temu, eciepecie napisał(a): Hehe, też grałem 🙂 myślę nad SW Outlaws, ale opinii za dobrych ta produkcja nie ma. A KCD2? 1 1
Rekomendowane odpowiedzi