trybcio86 72 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Oni kuźwa dalej nie poprawili tego ze wrogowie widza cie przez krzaki z duzej odleglosci przeciez to jakis kuzwa niesmieszny zart. Ta rozslinnosc uniemozliwia zlokalizowanie wroga za to on cie widzi jak rasowy cheater...
eciepecie 91 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Ja zagram w 2026 . Może wtedy będzie coś lepiej😆
Necronom 431 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września W dniu 27.08.2025 o 22:09, trybcio86 napisał(a): Oni kuźwa dalej nie poprawili tego ze wrogowie widza cie przez krzaki z duzej odleglosci przeciez to jakis kuzwa niesmieszny zart. Ta rozslinnosc uniemozliwia zlokalizowanie wroga za to on cie widzi jak rasowy cheater... I raczej tego nie naprawią. W starych częściach było to samo. I zostawili to.
trybcio86 72 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września 8 godzin temu, Necronom napisał(a): I raczej tego nie naprawią. W starych częściach było to samo. I zostawili to. No w poprzednich czesciach nie bylo to tak irytujace jak w najnowszej. Tu walo z takiego sytansu ze glowa mala
Crew 900 999 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września (edytowane) Godzinę temu, trybcio86 napisał(a): No w poprzednich czesciach nie bylo to tak irytujace jak w najnowszej. Tu walo z takiego sytansu ze glowa mala Bo to jest Feature! Nowoczesny gameplay Edytowane 15 Września przez Crew 900
Stona 19 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Da się już w to pograć i przejść bez bólu głowy?
PaVLo 917 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Ja mam ogromną ochotę wrócić do gry, ale od czasu pokazania roadmapy, wstrzymałem się i nadrabiam inne zaległości, a potem zagram w lepszą wersję niż na premierę 3 1
Stona 19 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września 3 minuty temu, PaVLo napisał(a): Ja mam ogromną ochotę wrócić do gry, ale od czasu pokazania roadmapy, wstrzymałem się i nadrabiam inne zaległości, a potem zagram w lepszą wersję niż na premierę No też właśnie czekam, aż połatają. Nie śpieszy mi się, ale przestałem śledzić temat, dlatego co jakiś czas staram się wybadać sytuację.
Reddzik 2 762 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września (edytowane) Warto poczekać na tego patcha 1.6 i zobaczyć co wyjdzie, choć zapewne warto jeszcze dłużej czekać aż dodadzą wszystkie rzeczy z tej road mapy Edytowane 17 Września przez Reddzik 1 1
Spychcio 802 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września W dniu 28.08.2025 o 14:16, eciepecie napisał(a): Ja zagram w 2026 . Może wtedy będzie coś lepiej😆 Ja im daje jeszcze dodatkowo cały 2026r. Ogram jakoś w pierwszym kwartale 2027r. Ta gra potrzebuje sporo dopieszczenia, podobnie jak w przypadku CP2077. 2 1
Sheenek 330 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Cholera, a ja od kilku dni powrocilem na Zone, i zawartosc tych stache jest strasznie slaba. Czasem nameczysz sie zeby dotrzec a znajdujesz jakies totalne smiecie.
Tooth 40 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) Gra jest tak naprawdę w 25% zrobiona dobrze reszta woła o pomstę do nieba.Mała ilość broni - brak możliwości rozbudowy/modyfikacji dostosowania do tego jak się chce (celowniki/gripy) brak craftiungu,słabe looty w skrzynkach,wogóle noktowizji nie ma ogolnie dziwne pozycjonowanie broni a-life żyje swoim życiem,brak plecaków a o pancerzach wogóle nie wspomnę (słabe polepszenia/modyfikacji/zmiany konkretnego wyglądu tego pancerza) nie wspominając o ezgoszkieletach.Zaaktualizowałem do najnowszej wersji i dalej tragedia Ten ich roadmap niech podetrzą sobie nim dupe Edytowane 19 Września przez Tooth 1
Phoenix. 4 713 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września Taka wydmuszka jaka ta gra była na premierę jest nadal i długo się to nie zmeni.
Crew 900 999 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września Gra jest po prostu płaska i świat pusty. Nie ma nic do roboty.
Reddzik 2 762 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września (edytowane) https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/511843796724483378 pełna lista zmian https://www.stalker2.com/news/update-1-6-patch-notes/ 24.2GB Edytowane 23 Września przez Reddzik 1 1
Sheenek 330 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Gra naprawiona: "Added crow reactions when throwing bolts at them" Chyba maja jakis juniorow ktorym sie nudzi.
caleb59 1 621 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Dalej czekam i nie gram, w takim układzie czort wie kiedy oni tą grę ogarną, póki co to wygląda jak gra usługa i to takich najbardziej upierdliwych lotów nastawiona na długoterminowe aktualizacje tyle, że w tym wypadku nie z contentem a z łataniem problemów bo contentu nowego tyle co kot napłakał. 1
Rekomendowane odpowiedzi