JeanPepin 22 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Już się raczej troszkę przyzwyczaiłem do grania z dlssem w 1440 z moją 4070 więc żaden problem
lukadd 245 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 16 minut temu, Stjepan napisał(a): Ultimate już 409 zł, a ja dałem za wersje fizyczną 228zł, nieźle ceny kluczy poszły w górę. Tyle, że Ultimate to wraz z DLC, jakimś dodatkowym questem i innymi pierdołami. W pudle jest z tego co patrzyłem wersja standard.
DżonyBi 244 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Microsoft wydaje gry, Sony wydało nikomu niepotrzebne PS5 pro. Zdecydowany plus dla zielonych. @ODIN85 Metro Exodus na XSX lata w dynamicznej 1512p to 1728p. Tu na pewno lepiej nie będzie. Edytowane 12 Listopada przez DżonyBi 1
Phoenix. 301 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 11 minut temu, ODIN85 napisał(a): W jakiej rozdzielczości? oczywiscie, ze 4k! 1
reddy 29 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 2 godziny temu, bbandi napisał(a): A tu już niektórzy tygodniowe urlopy pobrali, trza będzie wycofać i przeprosić się z pracodawcą. Mojego tygodnia wolnego i tak nie oddam Najwyżej zmienię jego przeznaczenie, jak gra nie ruszy, grzybów nazbieram, pomaluje pokój albo coś ale na xsx mam nadzieję pograć
lukadd 245 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Wymagania typowe dla wymagającej gierki AAA bez RT. Tylko ciekawe na ile się sprawdzą. Bo tabelka wszystko przyjmie Edytowane 12 Listopada przez lukadd
Kelam 717 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada @azganPoczekaj może lepiej na testy. Może być mniej zacnie. 2
lukadd 245 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 10 minut temu, Phoenix. napisał(a): oczywiscie, ze 4k! 4k to tylko na PS5 pro 5
azgan 422 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada @Kelam zazwyczaj gry na premierę zwłaszcza te na Unreal Engine 5 nie wyglądają już tak dobrze jak na tabelach 🤭. Te z Silent Hill 2 Remake też zacnie wyglądały 😅
Stjepan 278 Opublikowano 12 Listopada Autor Opublikowano 12 Listopada Znając życie zWormzz Gaming odpali Salkera 2 na RX580 i GTX 1070.
Vulc 305 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) 19 minut temu, lukadd napisał(a): 4k to tylko na PS5 pro Z napędem 4K. Bez napędu 3.5K. Edytowane 12 Listopada przez Vulc 1 8
lukadd 245 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Ciekawe czy ktoś spróbuję wymontować napęd z xboxa i podłączyć pod PS5 pro, aby odpalić stalkera 3
Kadajo 426 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 25 minut temu, lukadd napisał(a): 4k to tylko na PS5 pro Nieprawda, tam jest 8K
DEFTONES101 1 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Nieprawda, tam jest 8K Bzdury. Tam jest 3D
lamparcicho 271 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Czyli jednak mały urlop ze względu na granie jeśli tabelka się potwierdzi Samopoczucie od razu lepsze, na tydzień przed premierą wyzdrowiałem - cud 2
Stjepan 278 Opublikowano 12 Listopada Autor Opublikowano 12 Listopada Jestem ciekawy w dwójce da się nawalić wódą, w starej trylogii dało się nawalić wódką Kozak.
kanon7 77 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 3 godziny temu, bbandi napisał(a): A tu już niektórzy tygodniowe urlopy pobrali, trza będzie wycofać i przeprosić się z pracodawcą. A jak wycofać L4 na otwarte złamanie ręki? 2
noah 9 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) i obraz się rozmywał po tym samogonie . Mój cały czas leży w szufladzie podpisany ale do kadrowej jeszcze nie dałem. Edytowane 12 Listopada przez noah
Stjepan 278 Opublikowano 12 Listopada Autor Opublikowano 12 Listopada No i czekam na kogoś kto tak jak CP 2077, odpali w 8K bez DLSS z PT czy tam RT, by pokazać moc tej karty.
Necronom 66 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Na 3440x1440 nie załapię się ze swoim szrotem w ludzkiej płynności. No nic na kupkę wstydu ląduje Popatrzę jak to działa na premierę, może się pośmieję
Rekomendowane odpowiedzi